Navštíveno 638x

zdarte, potřeboval bych zjistit jestli lze nějak připojit UPC do jednoho bytu, majitel prohlašuje, že tam UPC jde, kolegyně říká, že to tam prý nejde a já se tam mám stěhovat v září a bez UPC se mi tam nechce :-/
stačí adresa? Věstonická, Praha 5 - Zličín

17.08.2009, 16:36 |
Daryl (A)
co tak zavolat na infolinku ? reknou ti to za 1 minutu

17.08.2009, 17:01 |
FBS až mi bude hořet byt, taky rychle napíšu na autohificlub, jestli tady není nějakej hasič...
DJ.UFÍK: thx, pak jsem se k tomu taky dostal, šlo mi případně o to, jaký jsou možný varianty připojení od UPC, jestli to jde přes satelit nebo tak....
Daryl: tam volala kolegyně, proto jsem chtěl poradit od někoho, kdo má ten samý přístup k informacím, protože myslim si, že všichni máme zkušenosti, že nám někdo řekne, že něco nejde, ale přitom stačí být jen trochu ochotnější...
FBS: můžeš to zkusit, pak dej vědět, jak to dopadlo

18.08.2009, 13:59 |
Rudi FBS: :-DDD
UPC TV, telefon a internet jedině přes kabelovku.
Na satelitu máš akorát TV programy nic víc, ale zas satelit namontuješ kdekoliv u kabelovky jsi vázaný na to kde kabel je...
Kde je zjistit neumím, dělám jen sat, ale měli by Tě to říct na infolince a nebo kdekoliv na stánku UPC - tady v Plzni třeba Tesco a Plaza.
Tuner: zodpověděl jsi mi asi největší otázku, já právě nevěděl, jestli je to možný přes sat nebo ne, když už tam neni kabel
Ale tak vše se dá řešit.
TV máš na výběr UPC Direct, Digi TV, Skylink, CS link, O2 TV a další
Internet jde i přes satelit, ale jen zařízení stojí 15tKč a provozuje to taky Skylink. Takže tam bych to řešil přes telefon a nebo nějakou WiFinou.
A telefon - dneska už pevnou domů ani nepotřebuješ.

19.08.2009, 09:15 |
Enismo | Upraveno: 2009-08-19 09:16:16
TV a pevnou nepotřebuju, jde mi pouze o ten net. Co teda případně přes pevnou od O2, když už nic jinýho kloudnýho?
EDIT: ptám se na reference

19.08.2009, 11:13 |
Tuner#2 | Upraveno: 2009-08-19 11:15:14
U nás na vsi dělá wifi net bratránek s kamarádem za 300,- měsíčně a páteřní síť už mají asi 150Mega. Běhá to dost slušně. Nevýhoda je nutná investice do zařízení (antény, kabel, "modem") ale zas se Tě to vrátí na rychlosti a poplatcích. Jen v Plzni jsou desítky firem v Praze jich musí být ještě víc...

19.08.2009, 11:42 |
Daryl (A)
tuner2: 15tkc ? ted jsme babicce instalovali sat komplet a dostali jsem se asi na 8000. Druha babi to ma jeste levnejs. za 15tkc musis mit strasny zverstvo ..to ma sand i motoricky nataceci trifocus, ne ?
Daryl: Tuner mluvi o netu pres SAT a ne o DVB-S ;)

19.08.2009, 12:24 |
Tuner#2 | Upraveno: 2009-08-19 12:25:53
Daryl: Přečti si to znova, mluvím o netu přes satelit od Skylinku.
Ale pokud použiju kvalitní 2 tunerový box s MPEG-2 i MPEG-4 s HDD, tak jsem za 15tKč jen v přístroji (např. Technisat HD S2X) - nevidím na tom nic vyjímečného :-) Zrovna dnes byla montáž za 22tKč se vším všudy. Je jasný, že pro babi na CRT TV stačí obyč přijímač MPEG-2 za 2,5tKč o tom žádná...

20.08.2009, 09:01 |
Daryl (A)
sorry, nezachytil jsem ten net.