Navštíveno 340x

tak furt mě trápí digitální příjem,na venkiovní anteně je dobrej signal ale strašně zkresluje takže mi to hrozně zrní. Kamarádi mi poradili at si koupim pokojovou aktivni antenu,tak sem jí napojil a nic,absolutně nic nenaladim s tym.už nevim co dál.

17.08.2009, 20:17 |
Ravo Hmmm....zrnění na digitálu...nejsou to náhodou kostičky...? ;-)
Odkud to přijímáš? To seš pod tou D1?
digitál určitě nezrní, to je blbost, buď de, kostičkuje nebo nejde vůbec, jiná možnost prostě neni
a pokojová anténa je na nic, ideálně směrovku, hlavně jí dát ven, pak třeba nějakej zesilovač (tak 20dB) a nasměrovat správným směrem na vysílač, ale záleží na místě, někde to prostě neběhá a vyřešíš to jedině satelitem
v praze i v aute na pokojovej pasivni prut a pohoda:-)

18.08.2009, 10:13 |
J-T. | Upraveno: 2009-08-18 10:14:20
dj.Dekl: nene to jsem byl já :-)
U mě pomohlo koupit obyčejné síto se zesilovačem v Bauhausu za cca 290 Kč a naprostá pohoda - a to jsem s tím měl desné problémy :-(
Jen musím mít dvě síta každé nasměrované na jinej vysílač abych chytal všechny multiplexi.
V Praze cyhtám vše jen na kancelářskou sponku v TV :-)

18.08.2009, 15:32 |
DaveF klasika, "výhoda" digitálu...tam kde analog měl duchy nebo zrnil, digitál nejde vůbec :-)
zesilovač je většinou spíš na škodu, chce to kvalitní anténu a zesilovač jen na kompenzaci kabelu a rozbočení a hlavně to nepřehnat, jinak stačí nějaké silnější rušení na rozkmitání apod... nejlépe pozvat odborníka :-)