Navštíveno 2904x

24.08.2009, 16:50 |
Luke_288 | Upraveno: 2009-08-24 16:58:18
znáte někdo tenhle obchod s motorkama?přijde mi, že mají hodně dobrý ceny na málo jetý a mnohdy nový motorky. trošku si pohrávám s myšlenkou koupit nějakej bike, takže sonduju a tyhle vypadaj v pohodě, jen bych nerad někomu nalítnul...
[ Link ]
pohledej na www.motorkari.cz
tam už jsem právě hledal a jsem z toho docela rozpačitej

24.08.2009, 20:25 |
Beda koupe starsi moto je ted dost loterie, jelikoz pomalu kazdy druhy staci najete km atd. lepsi bude, kdyz sebou vezmes nekoho zkusenejsiho a hlavne se tom projed nez koupis
proto bych radši novou dotaženou ze zahraničí, protože rozdíl v ceně v ČR je fakt značnej (u motorek, který zrovna westmoto nabízí). na rovinu, jezdil jsem od 15ti do 18ti na nakitovaným skůtru, takže zkušební jízdou na motorce neodhalím vůbec nic :)
za sebe ti můžou doporučit koupit u www.nahace.cz , jsou schopni dodat mašinu dle tvé potřeby, mám přes ně a absolutní spokojenost

24.08.2009, 22:00 |
Long Jj Westmoto u nas v Bříze na kopci ... :)
Long: co znamená ten smajlík?
Šestikule: koukal jsem na jejich stránky, jde o to, že já bych chtěl šestku silnici, konkrétně asi GSX-R 600

25.08.2009, 00:39 |
Long Na moto nejezdim, nemam osobni zkusenost, jen jako mistni vim co jsou zac. Osobne bych si pritahnul radeji primo ze zahranici bez prostredniku.
Long: seš tajemnej jak hrad v karpatech. tzn špatný? jde mi o to, jestli ty nový, resp skoro nový biky jsou opravdu takový nebo se o nich ví, že to šidí?
Zkus jim napsat do těch naháčů a uvidíš. Já jsem od nich bral vloni chopper a fakt absolutně perfektní jednání. Něco o nich najdeš i na motorkářích, vše pozitivní reference.
Luke_288: Koukni na AMOTO.cz, většina motorek také dovoz a hlavně vím že u nich není nic stáčeno.

25.08.2009, 08:21 |
Luke_288 | Upraveno: 2009-08-25 08:22:20
ok, zkusim. u mě to zatim není moc aktuální, spíš tak sonduju na příští rok
Dragster: dík za tip

25.08.2009, 09:34 |
Long Luke_288 nebudu na ne hazet spinu, kazdej je nejakej. Jenom jak uz tu nekdo psal chce to byt tvrdej, neustupnej, pozadovat to co dohodnuto a moto si dukladne prohlidnout.
ok. ted jsem trošku koukal na ceny nových a kdysi tu někdo naříkal nad nenažraností českých prodejců, ale když si vezmu ofiko stránky suzuki v ČR a Německu, tak u nás je zrovna to GSX-R 600 dražší o dva tisíce...takže se to asi tak moc nevyplatí
Luke: Pokud mas zajem, vim o jedne velmi zachovale masine, kde rucim za puvod i km.. Do provozu 04/2006, najeto cca 2500 km, pravidelny servis, nepolozena.. Jinak je to silnejsi verze Yamaha FZ6 (72 kW / 98 PS).. Dodavane nejake doplnky jako padaky, vetrny stit atd.. Puvodni cena tusim 210.000 Kc, ted by ji nechal cca 115.000 Kc.. Majitel je zet myho reditele, mesic po koupi zacal touzit po Harley, protoze je pohodlnejsi, takze na tomhle se sveze tak jeden vikend v mesici.. Masinu znam od zacatku.. Nejaky foto bych snad kdyztak nekde pohledal, pripadne mu muzu zavolat a poradne nafotim a fotky poslu..
dík za nabídku, ale jednak to není uplně aktuální, druhá věc je, že koukám spíš po supersportu a rok minimálně 08
V pohode, motorky jdou nejak mimo me a nepoznam skoro rozdil mezi GSX-R od Suzuku a Africa Twin od Hondy:-))))))))))
Takhle vypada ta Yamaha - slecny si nevsimejte - je to dcera kamosky:-)

Luke: koukni na free-moto.cz 08 tam ma R6ku... kluk co to taha je ferovej, samy dobry reference...
díky za tip, kouknu. jen co jsem tak čet testy, tak všude píšou, že pro vysoký lidi je jediná schůdná GSX-R, že všechny ostatní jsou malý, měřim 186cm tak z toho mam trochu strach.
Luke: na kazdym sportu od roku cca 2003 budes vypadat jak vosa na bonbonu.. s tim nic neudelas, moderni sporty jsou jak minibajky, ale i velkej clovek se na tom sveze i se tam celkem rozumne da poskladat... ja mam starou sport motorku a prestoze je o dost vetsi je min "pohodlna" nez tyhle minibajky... asi nejlepsi je na to se posadit, pripadne projet...
GSXR mi z nich ale asi taky prijde nejvice vhodna pro kazdodeni pouziti v provozu...
takže víceméně potvrzuješ mojí teorii. určitě by to nebylo na každodenní provoz, ale rád bych na tom absolvoval cesty delší než 50km a poskládanej nějak rozumně. je fakt, že co pozoruju nový supersporty, tak větší lidi na nich vypadaj jak říkáš vosa na bonbonu
no vyjizdky cca 200km se daji na cemkoliv skoro:) a pokud pojedes tak ze das trosku pokourit 600ccm sportu tak po 50km ses zpocenej, vykoukanej - proste KO:) jinak 600ccm dobry sport naradi... ale do provozu se objem-kroutak hodi:)
nj, jenže já najezdil 7tis km na 70tce skůtru a tohle by byla moje první dospělá motorka, takže nebudu nic přehánět :)
Luke_288: Koukni na Triumph Daytona 675 pěkné nářadí, podvozek, brzdy nádhera, motor je super nechá se sním jezdit klidnou jízdu, při nízkých otáčkách a motor příjemně táhne a ve vysokých jede hodně dravě. Mám 185cm a úplně v pohodě. Na www.amoto.cz jeden hodně slušnej je. Jinak nevím jak GSX-R600 je ne tvojí výšku, ale 1000 je úplně ideální, pěkně a pohodlné sezení. YZF-R6, je třeba malá a hlvně pro začátečníka to zrovna není.
dragster: hlavně musim bejt soudnej, jakejkoliv supersport nad 600 je pro mě nesmysl, myslim že i tak to bude na dýl si na tom zvyknout, ale už mi není 18 a myslim, že trošku rozumu mám...
Luke_288: Tak to vážně doporučuji Daytonu, když se na svezeš tak pochopíš, ten motor se chová ve spod jako nafta plynulý stálý zátah a pozvolna přechází až do nesmyslana. To klasický 600ccm čtyřválec neumí, spodek mají cca do 7000ot dost hluchej a pak se zblázní.
možná že právě to, že je zespoda hluchá mě láká, když se nebude točit, pojede v klídku dokud si na ní nezvyknu...na rovinu, jsem už víceméně stejně rozhodnutej
Luke_288: Uvidíš sám, přiji dobrý kup a hodně spokojených kilometrů
Dragster: Takova mensi otazka k Tvemu postu z 14:44:
YZF-R6 - to je to co jsem sem dal na fotce? Z jakeho duvodu neni vhodna pro zacatecnika? Mne se na ni jezdilo moc hezky, kdyz se netocila, tak to zrychlovalo taky solidne, hlavne tedy oproti autu, kdyz se to tocilo, jelo to silene - aspon tedy pro mne:-D Naposledy pred timhle jsem sedel na motorce v 19-ti eltech (a to je 9 let zpatky), a to byl jeste ke vsemu simson:-D. Ted jsem sedl poprve na neco silnejsi a hodne mne to prekvapilo, vyborna ovladatelnost a je to vyborne navykove a hodne rychle jsem se s tim zzil..
ne, R6 je tohle

Ahaaa:-) Ja rikal, ze se v tom nevyznam a nerozpoznam silnici od Chopera:-)

26.08.2009, 19:41 |
Cenda jsme na tom uplne stejne, koukam po 08-09 GSXR 750/1000. Ceny od sedych dovozcu jsou samozrejme mimo, nejedou pres oficialni dealery, kteri maji i jine vydaje. Takze sedy dovozce to nabere ve skladu v DE (jakym zpusobem, nevim) a dotahne na konkretni obj. sem k nam. Zaruku ti ale v oficielnim servisu neuznaj, musis ji zaz resit pres ne - osobne to beru tak, ze moto kupuju bez zaruky. Na poslednim GSXR, co jsem mel 6let, mi 2x prasklo lanko=1500. Na druhou stranu mas novou nesprznenou masinu, zadna nalestena italska kraska, nebo rozmrdana nikdy nebourana kase. Kdyz se podivam na ceny ojetin 750 08-09, tak jsou na stejnych penezich, jako tyto nove. Mam jeste rozjednane neco jineho za supr penize (kamos taha Svycarsko-mimochodem neco placal o nejake 600 09, coz me moc nezajimalo-a jeden kontakt v Anglii), tak uvidim.
takhle, já jsem v tomhle uplná lama. jak poznám, že je ta motorka fakt uplně nová? čistej techničák? nevypálený svody k vejfuku? protože záruka nezáruka, občas narazim na nabídky, který jsou o 80tis Kč jinde než nová motorka a pak je mi ta záruka taky celkem asi jedno, garančky mi předpokládám udělaj na každý motorce.

26.08.2009, 19:53 |
Cenda klidne muze bejt o 80t dole. U 750 je to 235 vs 320. Dost dela to, ze pristi rok vyjede (alespon by mel) novy model a proste se toho potrebujou z centralniho skladu zbavit.
Kdyby byla v provozu, tak to poznas, oderkam se proste nevyhnes, na kotoucich budou stopy, na chladici, krytech motoru, zespod podvozku, olej od retezu v okoli primaru atd. Nedokazu si dost dobre predstavit, jak by nekdo udelal z jete motorky funglace za tyhle penize a jeste na tom vydelal. Ze se udela skoro z totalky nikdy nepadla motorka s 1000 km na tachaku je normalni, ale na funglace by musel vymenit radu dilu a stravit more casu. A neboj se, zadnej sedej dovozce s nizkou cenou tu motorku na sklade nema, ale do tejdne ji doveze a vyridi papiry.
pokud by jsi měl zájem mam na prodej Suzuki Bandit, super stav stačí jen napsat :)
jak jsem psal, supersport
Cenda: psal jsem ti na ICQ, koukni na to prosim