Navštíveno 1593x

Potřebuju poradit co jíst abych rychle nabral. Jde mi čistě o normální váhu ani ne jen o svalovku.. Můj problém je v rychlejším metabolismu.. Co jsem přestal kouřit je to o dost lepší.. Mám jinak diagnózu dráždivého tračníku, jen tak mimo.. Nahoru chci tak 20Kg aby mě nešikanovali teď od prvního zase děti u školky.. Díky za rady.. Jinak může to být i nezdravé jídlo.. Jen ať naberu.
kurnik tak mi ten metabolizmus na nejakou dobu muzes pujcit :-)

25.08.2009, 11:26 |
tom96 pokud máš rychlej metabolismus tak ti nezdravé jídlo nepomůže leda budeš mít ještě k tomu problém s cholesterolem. prostředků je dost at už různé gainery apod. tady si o tom něco můžeš přečíst
[ Link ] Kažopádně si myslím by se to dalo dohnat i normální stravou jen si udělat pořádnej jídelniček aby obsahoval všechno potřebné. Ten gainer je přeci jenom spíš taková pomůcká

25.08.2009, 11:29 |
OMEGA Zer hamburgery a dorty, zer vsechno a nehejbej se, zer proste porad a strasne...a pokud ti z toho nebude blbe kvuli tve diagnoze...tak zer jeste vic :)

25.08.2009, 11:32 |
Nismo.Power | Upraveno: 2009-08-25 11:33:55
mno nevim, já jakožto člověk kterej jsem měl neznámej problém s trávenim kterej může mít jeden z milionu a šance na přežití jsem měl tak 1:1000 tak myslim že bych to moh poradit....
a rada zní
jíst pravidelně naprosto běžnou a pestrou stravu, vyhni se nějakejm gainerum a nejez neustále nezdravé jídla, jez prostě na co máš chut a sem tam samo něco tučnýho..... timhle budeš pomalu ale jistě nabírat
já konkrétně ted už nemám žlučník neb ten kleknul po onom problému takže metabolismus mám taky sakra rychlej tudíž co dokážu sežrat tam ostatní už končej , pokud chceš rychlej nárůst tak doporučuju často navštěvovat McDonald, KFC apod fasty.....tam toje znatelný opravdu a nabereš rychle...... pokud chceš ultra rychle tak uber na pohybu.....
já jsem ted spíš ve fázi kdy musim tak 10 hodit dolu :)
Jo Gainer jsem si teď koupil.. Začal jsem jíst i pravidelně.. Teď co nekouřím, tak mám pořád na něco chuť.. Malinko jsem i něco nabral, ale není to nic závratného, na mě to není ani vidět..

25.08.2009, 11:36 |
Etien (M)
proste pekne sacharidy a proteiny dohromady... a pekne prubezne a porad ;-)

25.08.2009, 11:36 |
tom96 nismo vidíš jenže aby nabral rychleji, ale zdravě tak je naopak lepší ten gainer a tomu podobné a ne rychlé občerstvení. U toho gaineru se vyhne cholesterolu a všem podobným blbostem, který pokud by ty hambáče jedl opravdu často a ve velké míře by mu nemuseli udělat dobře (viz. film supersize me) co se týče organizmu chutnat mu to třeba bude :D
Nismo: jasný, s tou pravidelnou stravou mi to říkalo dost lidí.. já jsem právě nesnídal, pak měl jen oběd a pak až večeři.. Kouření mi zahánělo chuť k jídlu a co šlo dovnitř tak do půl hodiny i ven.. Teď se cítím i líp..
na gainer se fakt vyprdni, stejně na to abys přibral z ničeho nic 20 na to tělo neni stavěný a jedině si tim ublížíš..... gainery sou spíš do posilky ale i tak je to hrozná sračka, hlavní věc je že si vypočti kolik bys cca v tvojim věku s vejšce měl mít kilo aby si byl v rovnováze a na tu váhu se dostan pokud si pod ní.... pokud si u ní tak na to ser a spíš řeš kondičku aby tě nešikanovali u školky :)
každopádně základ všeho je PRAVIDELNĚ jíst , žádný ráno nic odpoledne nestíhám a večer se přežrat v KFC.... s tvojim trávenim prostě musít často do sebe něco cpát jinak si ublížíš.....
tom96 : něco jsem si prožil konkrétně asi 3 roky kdy jsem každej den večer vyzvracel snídani..... o týhle problematice vim fakt hodně od hodně specializovanejch dokotrů tudíž za mě řikám jednoznačně gainerům se vyhni, proteiny , bílkoviny a prostě všechno potřebný neni jen v chemickejch pilulkách ale je to hlavně v jídle proto si rozvrhnout normální častou stravu a spočítat si kde toho kolik je a kolik tam je energie, když chci přibrat tak tomu 20procent nadhodim at mám dostatek a to půjde částečně do svalů a zbytek do tuků....... prostě pilulka rozpuštěná v žaludku neni hověží stejk o 300g , je to prostě jen náhražka a konkrétně při rychlym trávení je důležitý mít něco v žaludku tzn. mit tam něco ke zpracování a to rozhodně neni pipulka ó velikosti nehtu..... žaludek je sice na žluč stavěnej ale vadí mu když tam je samotná a nemá co rozkládat, proto při správný funkci trávení se žluč uvolní pouze v případě že je potřeba něco trávit, v případě jeho poruchy se tak neděje a je zle když bude mít žluč v žaludku a nebude tam jídlo ale jen pitomá pilulka a dva kousky bebe dobré ráno......

25.08.2009, 11:48 |
Zdenek (A)
Jenze kdyz omezi pohyb, tak nabere akorat tuk a bude z nej bedna kitu. Bude se citit strasne, nebude zadna kondice. Takze to asi neni nejlepsi cesta. Zadne omezovani pohybu! To je chujovina.

25.08.2009, 11:49 |
tom96 nismo: přečti si něco o gainerech než je někomu nedoporučuješ. I když vlastně si stejně poradil aby jedl to samé co dostane "s" nebo "bez" toho gaineru. Je to nápoj kterej obsahuje věci které jsou potřeba a které stejně do své stravy musí zapojit aby začal nabírat. Výhoda toho je, že si udělá třeba menší jídlo a k tomu vypije sklenku tohodle a dostane do sebe to samé jako když by si udělal lepší jídlo. Je to hlavně také o penězích. přeci jenom ten gainer je docela levnej a člověk dostane sacharidy, proteiny co v normálním jídle při dnešních cenách přeci jenom stojí víc. Aspon já se u těhle věcí koukám i na cenu. I když je pravda, že pro lidi co posilují nějak víc to bude mít v určité fázi větší smysl. každopádně bych to neodsuzoval. Je to docela levné dostane co potřebuje dobře se i vypočítá celkový příjem všech sacharidů, bílkovin atd. za den pokud koupil dobrou značku je to v téhle době už i docela dobrý a hlavně určitě mu to neublíží :-)
Johanik: tak si je klidně na nějakou dobu vyměníme, když víš jak na to :-D
Jo a slyšel jsem, že je dobré taky hodně pít, aby se roztáhl žaludek..

25.08.2009, 11:52 |
Zdenek (A)
Pit je potreba vzdy. Ale s nicim se to nesmi prehanet. Ani s pitim. Kdyz budes dlouhodobe chlastat za den treba 5 litru vody bez dostatecneho vydaje treba pri tezke praci nebo sportu, tak budes pretezovat ledviny, protoze ta voda pujde vetsinou pres ne ven. Vseho s mirou a s rozumem!

25.08.2009, 11:52 |
tom96 nevím jak s roztahováním žaludku, ale dodržovat pitnej režim stopro. tady když s tím má zkušenost ti napíše asi nismo, ale já když cvičím tak se snažím denně vypít aspon 4l normal vody (tím myslím žádné sladké atd.)
tom: Jo o gaineru jsem právě četl jen samé pozitivní věci.. Tak mě docela zaráží teď Nismo, že bych se na něj měl vykašlat, myslím, že jako doplněk stravy je to skvělé a právě i ta cena jak píšeš v porovnání s cenou jídla s tímto obsahem bílkovin a sacharidů je velice příjemný.. Značku mám Mass3000.

25.08.2009, 12:02 |
Zdenek (A) | Upraveno: 2009-08-25 12:03:30
Gaineru bych se take nebranil. Ale zase plati, ze se to nesmi prehnat. Pokud je to pouzivano opravdu jako "doplnek strany", tak bych se toho nebal. Pokud chces do sebe dostat hodne stavebnich prvku, tak tim snizis zatez organizmu pri zpracovani vetsiho mnozstvi potravin. A nezvysis zase tak moc prijem tuku, ktere jsou snad ve vsem :-o

25.08.2009, 12:10 |
tom96 já naprosto souhlasím se zdenkem. Hlavní je opravdu to nepřehánět a také z toho nedělat uplnou vědu. Jen možná bych dodal k té pravidelnosti jezení. Neznamená to jíst pravidelně jak dostaneš hlad. Ale opravdu držet aspon těch 5 jídel denně. Hlavní samozřejmě snídaně, oběd, večeře, ale i mezi tím sníst aspon jogurt, nějaké ovoce, zeleninu cokoliv, případně právě vypít ten gainer když je málo času a myslím že to bude v pohodě.
když gainer tak jedině to s nim nepřehánět a víc preferovat tu normální stravu, ze všech možnejch koutů vim že to je svinstvo asi jako chemicky vypěstovaný rajčata... prostě neni to ono.....když budeš jíst tak to sem tam zapíj gainerem nebo si vem nějakou super pilulku ale hlídej si at máš něco v žaludku jinak ti zandlouho klekne žlučník....
pitnej režim je samozřejmost to se musí chtě nechtě..... omezit pohyb neni myšleno sedět na zadku jen , ale když omezíš tak narosteš zákonitě rychlejc, ale bejt tebou tak to neberu rychlej..... mě třeba dost trvalo než jsem se dostal z necelejch 50ti na 70 už nevim ale určitě to bylo víc jak rok....
to jsou mi zase rady :D většina úplně OT
Hele, ja to necetl vsechno - tohle je muj tip:
CHIPSY, TYCINKY, KRUPKY, COKOLADA (mars, snickers, atp.) to vse zajidat GUMOVYMA BONBONKAMA! (zadny slany popcorn - leda sladky :o) Hodne COCA COLY a jinych nalevu slozenych z cukru, kvanta FILMU a jen hnipat na gauci a prezirat se. Nehybat se! Na veceri donaska z MC Donalda (ne ze si pro to pujdes sam - doporucuji 3x cheesburger a velky vanilkovy shake). Jinak bezne 2x snidane, 3x svacinku, obed jen jeden, ale za dva lidi a pak nekolik svacinek, prvni vecere, druha vecere a pak neco maleho pred spanim - stale minimum pohybu! Zadne prochazky (to je to nejhorsi) a hlavne NEMYSLET!
a pak by to nemel byt problem (vlastni zkusenost - FUNGUJE 100%ne)
;o) good luck
Thullo: :-D tak to už je sebevražda..

25.08.2009, 12:40 |
Etien (M)
to je masaker ;-)
zadny cukrovinky
zadny smazenosti
zadny hamburgery
tim myslim, ze se to na tom neda stavet...
nechce si prece jeste vic rozhasit metabolismus...
takze jak uz tu zaznelo, casto a pestre...
a pekne bilkoviny se sacharidama dohromady...
zakze maso s prilohama (ryze, testoviny, brambory)
mlecny vyrobky vynechat, to jsou vyhozeny prachy...
dostatecny prisun tekutin
ale k tomu samozrejme pohyd...
Jo takže mléčné potraviny moc nedaj? To je fajn vědět.. Protože docela dost dnes stojí a dost do sebe peru sýry a mléko.. Jo jinak taky jím dost banány.. A co vajíčka?

25.08.2009, 12:49 |
Etien (M)
banany ok
vajicka, jenom bilky... bilky muzes v podstate v neomezenem mnozstvi... zloutky vynech, neboj se je vyhodit ;-)
mlecne vyrobky jako takove metabolismus zpracovava jenom v detskem veku... pak uz to jenom prochazi... a v podstate do sebe cpes jenom tuk...
obcas bily jogurt je ok, pro zachovani mikroflory ve strevech, ale jinak nic

25.08.2009, 12:50 |
Etien (M)
hlavne tam zapoj ten pohyb...
teda pokud nechces nabrat 20 kilo cisteho tuku, coz snad nachces... btw i to chvili trva ;-)
etien: to si zjistil kde že jen prochází? snad nezapomínáš na obsah minerálních látek??
Určitě to chce makat, jinak fakt budeš bedna kitu a srdce nebude moc rádo.
No a pak to rozjet s jídlem - záleží kolik do toho chceš vrážet. Když nízkorozpočtově, tak ovesné vločky na X způsobů (já je mám rozmixovaný, zaleju mlíkem a za 10s to vypiju :) ). Na noc odtučněný tvaroh na různé způsoby.
Určitě si zvyknout jíst pravidelně - snidaně, svačina, oběd, 1. svačina, 2. svačina, večeře, na spaní.
Mléčné výrobky bych neodsuzoval, jen se trochu hůře tráví. Tuňák s těstovinama taky gut.
Protein jako doplněk stravy, gainer není špatnej po tréninku, kdy člověk sotva leze.
Pokud budeš mít pohyb, tak můžeš elkem žrát co chceš McDondy nevyjímaje.
Vajíčka jsou gut, ale dej si je třeba 2 týdně. Ono zase v těch žloutkách je dost cholesterolu.
Etien: jj jogurty jím právě kvůli mikrofloře.. Za mléko apod. teda utrácet nebudu... Ještě mě tak napadají ovesné vločky, jakým jsou přínosem...?
Bolthorn: klouby Ti poděkují, až budou tahat každý den o 20 kg víc:-)
Jinak pomalá sebevražda ala Thullo je pecka:D:D:D
Bolthorn: blázníš? mléčné výrobky musíš jíst. Kosti, klouby, zuby, atd
No tak to jsem nečekal, kolik se vás tu najde odborníků na výživu.. :-) fakt díky za každou radu..
Tak na škole je to po mě vyžadováno :) (medicína)

25.08.2009, 13:00 |
Dudelina | Upraveno: 2009-08-25 13:03:21
Jinak tedy když mě to v někdy v březnu zase po letech čaplo, tak jsem denně dával 0,5kg vloček, 1l mlíka, nějakej protein, jídla (kuře, rýže, tuňák, atd.) a za 3 měsíce sem byl 15kg nahoře.
Pak jsem tedy pozoroval, že se s tím tělo musí vypořádat - bylo mi pořád horko, srdce mi jelo taky rychlejc myslím. Teď už je to oka.
Za mléko klidně utrácej. Já vždycky vyhlídnu akci (třeba za 7,5kč/l) a nakoupím jich 36 a nějakej čas to vydrží. Takový ty proteinový kokteily jsou pak chutnější.
Midnite: nemyslím úplně vynechat mléčné výrobky, mám je rád.. jen že se na ně nebudu tolik zaměřovat, jako teď..
jo tak to pak jo :) kazdopadne to co jedl Dudelina to bych do sebe nikdy nedostal :D

25.08.2009, 13:34 |
Kacko Bolthorn: samej odbornik tady:-)
Je to vicemene jednoducha matematika. Mas urcity denni vydej a urcity prijem. Staci zvednout prijem nad vydej a budes pribirat. Pokud mas rychly metabolismus, tak zvedni znovu prijem. Spoustu toho doctes na kulturistickych webech.
Doporucuju hodne testovin a jist kvalitni veci at se neznicis. Maso na olivovem oleji, bez koreni atp.
Kdyz do sebe nacpes denne kilo masa a kilo testovin, tak urcite priberes a to nejen tuk(pokud se hybes).
Doplnky taky nejsou spatne. Ale jako Dudelina - telo se s tim musi srovnat. Budes se potit jak blazen atp.

25.08.2009, 13:36 |
Etien (M)
ovesny vlocky jsou super... rano jako prima snidane, s rozinkama, medem, zajejes horkou vodou a nechas nacucnout...
Midnite: nechces mi rict, ze to co se prodava pod nazvem mleko, ma s potrednou denni davkou mineralu neco spolecneho ;-)
jinak, co tu nepadlo, a na co nezapominat, je samozrejme zeleninka...

25.08.2009, 13:38 |
Veva Etien: koukám, že se vyznáš :-) ty v tom děláš? dokázal bys sestavit jídelníček + cvičení na míru? (ne na Míru, ale na míru) :-D

25.08.2009, 13:39 |
Etien (M)
samozrejme, cim vic sacharidu v podobe ryze, vlocek nebo testovin tam posles, tim vic se budes potit ;-)
ale clovek si pripada, jak nacipovanej :o) co ma potom energie :o)
Etien: no zrovna jsem se chtěl zeptat na tu zeleninu :-) a taky na pečivo.. Je to určitě důležité kvůli vláknině..

25.08.2009, 13:45 |
Zephyr | Upraveno: 2009-08-25 13:45:41
hmmm tak to já mám asi pomalej metabolismu, protože "na velkou" jdu někdy třeba jednou za týden a někdy dvakrát. Sežeru na co přijdu a Nismo může potvrdit, že su hubrený. Určitě na tom mají svůj podíl cigarety, ale nemyslím si že je to hlavní problé. Spíš bych to viděl v nepravidelnosti stravy. Přez týden vstávám v 5:00 a první jídlo mám v cca 6:30 a to díky tomu že konečně otevřou obchod. Tím jídlem je nějaký salát "vlašák+neapol, vajíčkový, hermelínový vždy cca 20dkg +3-4 rohlíky.
Druhé jídlo je o přestávce v 11:30 normální oběd. Polívku si nedávám, páč mi tam nechutnají (kromě čočkové a jí podobných), a když si můžu vybrat tak něco bez rýže(nesnáším ji stejně jako houby),kuřata už nemůžu ani cítit a stejně tak ryby jsem nikdy nejedl.
Další jídlo už jen když mám hlad. Někdy si ani nic nedám, někdy hned v 15:00 stlačím třeba 4 knedle se zelím a bůčkem.
Určitě si ale dám každý den 2-3 kousky Starobrna Ležáčku a k tomu 20-30 cigaret. :-/

25.08.2009, 13:45 |
Kacko Etien: to nacipovani - me vydrzelo jen 3tydny, pak jsem mel opacny problem - porad unava. Je pravda ze jsem busil v posilce, tak jsem se mozna pretahl.. trvalo to cca mesic a pak se to srovnalo do normalu(= zadne nacipovani, zadna unava).

25.08.2009, 13:46 |
Kacko Zephyr: vynech cigarety a po chvili budes chtit hubnout;-)

25.08.2009, 14:03 |
Etien (M)
Kacko: tam je potom faze dve, nabrani sva¨lovky na ukor tuku... na to jsou vyborne a osvedcene "sacharidove vlny", ale to urco vis... a pri tech je krasne na cince znat, jestli jsi ten den na nule nebo jsi mel ryzi ;-)
Zephyr: ja to taky v podstate neresil, dokud jsem daval karton velbloudu tydne ;-)
Etien: polotučné i plnotučné mléko se dá považovat za mléko, samozřejmě že nízkotučné je jen voda to máš pravdu :)

25.08.2009, 14:32 |
Etien (M)
B: no pečivo neni zrovna ideal, vlakninu nazen zeleninou...
Midnite: no prave...
no já nekouřim, nekouřil jsem a kouřit nebudu..... já jen vesele tloustnu :)) kdepak ted chci shodit tak na 65-70 a tam se budu držet.... jsem po 3 operacích co se týče oblasti žaludku , nejsem odborník na stravu jen o tom díky problému co jsem měl docela dost vim a taky vim že nejlíp stravitelný jídlo je bílej jogurt :) každopádně je lepší si s tělem nezahrávat a držet se normálu takže jíst pravidelně a pestře jinak na to člověk může doplatit bud obezitou nebo podvýživou či anorexií.....to co jsem měl já je sice extrém ale nikomu bych nepřál.....

25.08.2009, 15:04 |
Kapka (M)
hm..tenhle problem řeším asi tak od 15 let..že se schovam za tyč od stožaru :-) ..zkoušel jsem toho dost..nakonec jsem na to resignoval..asi mam denně furt dost pohybu..žeru pomalu neustale cely den..a stale nic..takže už jsem to přestal řešit

25.08.2009, 17:23 |
DaveX :)

25.08.2009, 17:50 |
Timbo zacni kazdej vikend lejt :-) ja po 14ti dnech v cechach na dovoleny nabiram standardne 10kilo. a je to stejne nezdravy jako ty sracky z donalda akorat je pri tom vetsi sranda :-D

25.08.2009, 18:13 |
PAULI Bože to jsou názory, ale beru to jen jako pro pobavení... :-))
No ono taky záleží, co chceš nabrat, že?Pokud svaly, tak trénink a správné jídlo.
Pokud chceš být jen mohutný, ale nevadí ti, že budeš zatučnělej, tak jez na co přijdeš, ale následky si poneseš sám.
no tak tak nějak souhlas s NP, gainery ti v "amatérských" podmínkách nahradí piškoty ;-) Celé jsem to jen přelítl, tak jestli neděláš moc pohybu, tak asi nemáš moc potřebu jíst. Já tak nějak chodil do posilky, na kolo, apod, pravidelné jídla, spíš menší porce častěji a byl jsem kolem nějaké té váhy. Jakmile se mi nic nechtělo, začal jsem se flákat, víc sedět u PC, nebo přes Vánoce, kdy jsem nic moc nedělal, tak jsem podstatně méně jedl a za dva týdny jsem měl dole 5kg. Takže za mě nepřehánět to s McD a podobnýma, ale jíst všechno (i ovoce, zeleninu, sladkosti), ale kombinovat to s pohybem
Mam stejny problem uz tak 3 roky jsem na stejne vaze 73kg.A za boha nemužu pribrat ani kilo,jim všechno na co mam chutsladkosti,těstoviny,ryži,maso a taky bilkoviny a sacharidy atd.. co mi poradil jeden borec od nas z prace ktery delal kulturistiku.Samozřejme ze to do toho zapojuji taky cvičeni,vím že nemužu očekavat vysledek hned.Ale proste uz me to celkem štve že mam porad stejnou vahu.Na obed mi neděla problem si dat pěkne gulašek a k tomu 15 knedliku a za 2 hodky si musim dat opět neco k jidlu.

26.08.2009, 08:36 |
PAULI Flexar
No po guláši s 15 knedlama svaly rozhodně nebribereš.Ony jsou sacharidy a sacharidy, že? Pokud chceš stavět hmotu, tak potřebuješ hlavně bílkoviny a sacharidů méně.
To znamená na tvou váhu dejme tomu 150-200g kvalitních bílkovin.
Pokud se ti váha nehýbá dlouho i po objemovém cvičení a pojídání kvalitních sacharidů, tak to spíš bude vypadat na genetiku. jsi prostě někde v 90% svých možností. :-))

26.08.2009, 09:37 |
Etien (M)
a pak je jeste samozrejme na rade vek ;-)
ja byl do svych 28-30 pri 184 cm porad na vaze 71, obcas 73kg... kamaradi mi rikali: "sundej to pod 70, at muzes behat chrti zavody" :o)))
nicmene pak si genetika rekla dost a ja pri stejnem rezimu prijmu a vydaju poskocil behem jednoho roku na cca 84...

26.08.2009, 09:43 |
PAULI Etien
184/73??? Tak to je mazec... :-)) Ale těch 84kg no to už je jakž takž no...
Etien já mám 186 a 69 :-D Takže podobná váha.. Ale teď už mám určitě o něco víc, jsem se dlouho nevážil. Před rokem když jsem chvíli nekouřil tak jsem měl i 75..
hehe já 185/62 cca od15 do 32 let. Teď už jsem se dostal na 70
Zephyr: ty jo tak to je taky krutost..
Bolthorn> nj a to můžu fakt sežrat co chcu......
ale asi to máme v rodině. Děda byl taky takový šlachovytý chlapík....
udělej si děti......a přibereš, ani nevíš jak......já jsem takhle po dvou dětech +25kg ;-)
Zephyr: no já to mám taky po tátovi.. on je taky hubený dost.. nechci kecat ale výšku má 192 a váhu 75.. je právě dost šlachovitý.. Mě když se na střední smáli, tak jsem chtěl strašně příbrat a nic, navíc do toho problémy s tračníkem.. Potom jsem na čas přestal kouřit a najednou to šlo přibrat.. Potom jsem do toho spadl a zhubnul jsem zase zpět na původní váhu.. Kouřil jsem tak 30 denně, vůbec jsem nesnídal, místo toho jsem vykouřil dvě cigarety.. Potom jsem do sebe naložil okolo 9hod. nějakou sekanou nebo vlašák z kantýny pak oběd no a až někdy večer něco k večeři.. Prostě cigarety mi zaháněli chuť k jídlu, kolikrát jsem neměl chuť ani na oběd.. A člověk i když chce příbrat zároveň s kouřením, tak i když si pak myslí, že toho sní hodně, tak to není pravda, bez cigarety toho do sebe náloží daleko víc a s větší chutí.. Zkus přestat kouřit a uvidíš..
Zephyr: ještě mě napadá, nejsi alergický na lepek? To bylo první vyšetření co mi dělal doktor, když jsem za ním byl právě s mým metabolismem a váhou..

26.08.2009, 11:51 |
Zephyr | Upraveno: 2009-08-26 11:53:03
Bolthorn>to nevím, a ani to zjišťovat nebudu. Dokud nevím že mi něco je, tak mě nic nebolí..... Jak ti jednou něco zjistí, už se vezeš.... potom tě už jenom buzerujou a honí od doktora k doktorovi. Ta takové kraviny nemám čas. Jdu jen když je to nutné. Když mi chtěli brat krev kvůli cholesterolu a takovým těm chujovinám tak jsem tam ani nešel....
já su se svou postavou smířený
Lucní.Koník>to je divný já mám 4 a furt nic :-(
Zephyr....no, ono je to taky o tom, že jezdím teď jen autem a sedím v kanclu. Dřív jsem chodil pěšky, jezdil na kole denně atd....už na to není čas prostě.
na ronnie mají ted akční balíčky, gainer, kreatin a nitrid oxid speciální balíček na nabrání za nějakejch 900kč původně dvakrat tolik.. obchody sou v praze i posilaj....případně tam mrkni mají tam toho hafec
maiky > 900???? jo ??? to bych si teda radši koupil 1/2 prasete a 2 řádky brambor než tyhle sráče. Lidi nevím co furt vymyšlíte....Podívejte se na čem vyrostli naši předci .... ti do sebe nějaké hnusné koktejly nelily .....
Děte s tou chemií do hajzlu

26.08.2009, 12:10 |
Etien (M)
Z: nechci rozjizdet debatu chemie x nechemie... ale z tema predkama jsi me pobavil :o))
ano, vyrostli... a v 65 sli do kytek ;-)
1/2 prasete a 2 radky brambor :-)))
dneska je prumernej vek doziti na 80... ;-)
na tomhle neni nic špatnýho člověk co chodí do fitka to potřebuje at už na nabrání, správné odbourávání, či jen obyčenjou regeneraci svalů, sice uznávam že to neni přírodní a všechny prášky vždy drobet kurví tělo.ale já sem zásedně pro ně pokud to teda neni nic čistě anabolickýho..
a s tim věkem dožití nevim no, minulej tejden sem seděl v hospodě s nějakym Pernerem či tak nějak mistr českoslovesky reprubliky v boxu, co sem koukal na ty trofeje tak toho měl dost, 82 letej pán a celkem pořád v pohodě a mluvil sem s nim o těch práškách a řikal že i za jeho doby se toho bralo dost, a dycky se vymejšlili nový a nový aby obešli kontroly, takže tim chci jen říct jen to, že tyhle prášky brali i lide věk mýho dědy...tedy průměrnej věk tim tolik neovlivnili

26.08.2009, 12:40 |
Zephyr | Upraveno: 2009-08-26 12:41:40
Etien> taky se o tom nechcu dohadovat. Moje prababička umřela před 5 rokama těsně před stovkou každé ráno si dávala panáčka Bechera. Děda z druhé strany umřel v 89 a to hulil 40 startek bez deně.
Ale zase jedna teta v 50 druhá taky. A jedna z nich byla vegetariánka atd... a k čemu jí to bylo.

26.08.2009, 13:25 |
Kacko Ono to neni jen o strave, ale take o psychicke pohode a o tom, jestli nemate vrozenou vadu.
Lidske telo je proste stroj jako auto, kdyz mu date kvalitni benzin, tak dyl a lip jede, ale nesmite mu porad nakladat. Taky to chce pravidelny servis atp.
Proste jen komplikovanejsi stroj, tkerej kdyz se posere, tak jsme v pr..

26.08.2009, 13:34 |
Etien (M)
nesmite brat jednotlive pripady... podstatne je, ze za poslednich 20 let s prumerny vek doziti posunul asi o 8 let... z me strany to byla jen reakce na ty predky a 1/2 prasete ;-)))
ok v poho... dyť se nehádám :-)
a to s tím prasetem a bramborama, to je taková normální průpovídka tady u nás ..:-)
Proteiny, gainery atd. jsou samozřejmě doplňky stravy. Ale říkat o tom, že to jsou sračky, tak nedávej dětem sunar atd, protože je to skoro to samý.
Pod proteinama si předtav sušený bílky s domíchanejma vitamínama (používáš vitamíny v tabletách?), někdy Creatin (kterej je na prd).
Gainer je pak většinou hroznovej cukr (+ jiné druhy sacharidů) smíchanej s nějakým proteinem. Kdo chce ušetřit, koupí Glukopur a řízne to proteinem.
Pokud si v objemové fázi, tak to dost odlehčí žaludku, protože jeden 200ml kokteil tě bílkovinama (lehce stravitelnýma) nahradí třeba 1/4 kuřete s rejží.
dyť ani sunar nedáváme :-D
tohle mi fakt silně připomíná "AMAROUNY" .....:-)))
Znáte někdo nějaké dobré recepty na ovesné vločky?

27.08.2009, 12:53 |
tom96

27.08.2009, 13:27 |
Conan Nejlepší recept na ovesný vločky je nejíst je :-)
P.S. všem 5-ti lidem kterejm chutnaj se omlouvám ;-)

27.08.2009, 14:15 |
Losky Ach jo, kolik lidí z 10 řeší přibrání váhy??? Hned bych si to vyměnil a rád bych pár kg přibral. Když mi bylo 20, měl jsem při výšce 180 cm 72kg a vše jsem měl v rukách, kozách a ramenech. Trošku jsem i cvičil. Teď je mi 26, to co jsem měl nahoře se mi spíš posunulo níž. Břicho, stehna a mám 81 kg a ne a ne zhubnout. A nevím, jak na to. V těch 20 jsem jen snídal, tak ve 4 oběd a večeře. Teď mi spíš připadá, že když jim v menší dávkách víckrát denně, že spíš nabírám, takže vůbec nevím, co. Rád bych se vrátil do svých původních hodnot. Doma mám i eliptikal, ale ten nevím, zda mi pomůže. Možná spíš asi chodit do posilky a posilovat ruce, ramena, kozy, abych začal přibírat nahoře:) |Jinak ten žlučník je svině, Nismo má pravdu

27.08.2009, 14:19 |
Dudelina | Upraveno: 2009-08-27 14:20:42
Conan: Njn, jídlo chudejch :-D
Losky: Jestli budeš cvičit, tak prosímtě i nohy. Figury s tenkýma nohama a velkým vrškem jsou fakt vtipný.
tom96: super, díky.. je toho tam požehnaně..