Navštíveno 2560x

u pritelkyne je problem s kunama takze jsem se rozhodl jednat.. Rady ohledne vlasu, vonavek atd. jsem cetl ale zajima me neco co zabere 100% napadl me nejaky bojovy pes, popr mam sanci je nejak najit a zabit ja? bez OT pls
hochu, tim jsem si prosel - to jsou hrozny kurvy!!! Sezrali nam pomalu celou zahradku - nic nezabira - sklopce, atd... Jedine pohazet vlasama a vyuzit toho, ze chodej pravidelne a cihat. Ja takhle chodil asi 14 dnu a zabil jsem ji. Jestli se vylekaly nevim, ale vod ty doby chodej k sousedum a uz se tolik nesmejou (sousedi) - vo to vic ja... :)))

03.09.2009, 22:40 |
Olda Nám pořád lezly na chatě na půdu a každej rok totálně zdevastovaly zateplení podkrovních sádrošových místností co jsou na půdě. Veškerý ty ptákoviny jako vlasy, voňavky, sklopný pasti do kterých se chytly akorát kočky :D jsou k prdu. Jeden rok jsme si na ně počíhali a zjistili kde maj ve skelnej vatě hnízdo a překvapili je tam se vzduchovkama a dostaly céres. Pak byl pár let klid a minulej rok se zase objevily a cupovaly, tak nás napadlo že jim zamezíme přístup na střechu a je klid. komplet jsme všecko utěsnili a kde bylo potřeba tak dali pletivo a je klid. ani na zahradu už nechodí. pokud ťě fakt tolik točej, tak si na ně počkej a máš to jistý. Známěj jim třeba podstrojoval vejce do kterých píchal fridex. nejdřív slabý dávky, pak navyšoval až kuny dostaly sračku a buď chcíply, něbo odtáhly jinam. Už mu tam nechoděj.

04.09.2009, 00:08 |
Ravo Já bych na ně šel elektronikou. V mojí vesničce co bydlím a denně kolem jich jezdím je jedna taková firma co to vyrábí (nevěděl jsem, dokud jsem si je ze zvědavosti nenašel na netu):
[ Link ] a tady do káry (prej ty mrchy žerou tepelný izolace a kabely):
[ Link ]
kamos ma na aute plasic co mu delal jeho strejda.a zatim to zabira.ma tam maly repracek a vydava to piskaci tom tak asi 3 vteriny tom a 3 ticho.i psum se to nelibi.jestli mas o to zajem on by to vyrobil.mi to uz dela taky.domluv se s nim.dam ti na nej cislo na icq 368846040,tel. 605447360.ONdrej Charvat.domluv se s nim a jeho strejda ti to vyrobi.zatim :)
Jules: Na takovejhle kšeft bysme měli mít brokovnice
Vincent: Kolik jich je?
Jules: Tři, čtyři...
Vincent: Včetně toho našeho?
Jules: To nevím.
Vincent: Takže to znamená, že jich tam může bejt pět.
Jules: Může.
Vincent: Chtělo to brokovnici....

me pomohl az mysoplas:) vlasy, otraveny vajicka, nic nezabiralo..
firmy jako berner, wuerth, normfest mají speje na kuny a nemůžu si to vynachválit. vysttříkám motorový prostor a je klid, nebo oběhnu obvod v podkroví a je klid..

04.09.2009, 11:32 |
Kacko Porid si nejakeho jejiho prirozeneho nepritele. Treba rysa, tygra, nebo podobne zviratko. Teoreticky by mohl stacit dobre vycviceny jezevcik:-)
Vlasy, docela fungujou. Pokud totální řešení vejce a napustit ho roundupem (je jedno jestli klasik nebo biaktiv - oba fungujou jak na plevele, tak na kuny).
na kuny funguje určitě Skin
Kacko: casem si chci poridit Lva ale to ty kuny driv zdechnout starim :D
S kundami by som poradil, ale s kunami moc ne :o))))

05.09.2009, 14:41 |
Olda Slim :D

06.09.2009, 21:18 |
Smrada (M)
Nam radili vykaly od zvirat, ktera jsou v potravinovem zebricku vyse nez kuny. Ochotne daji v kazde zoo :)
smrada a jak si to vyřešil? pos.al sis celou půdu? ty seš na vrcholu potr. žrbříčku:-))
U nás ty kuny jsou tak svině odrzlý, že ikdyž zavřu vrátka u slepic - jen šoupačky, tak si svině ty šoupačky otevřou........takže je musím ještě zapřít kusem klacku......taky řeším, jak se jich zbavit.