Navštíveno 1775x

Přátelé, asi se to tady už řešilo, ale co mám dělat se sousedem kutilem? Mám nad náma debila, kterej už přes půl roku přestavuje byt. Jenomže to dělá tím způsobem, že největší rachot začne dělat v půl sedmý ráno a pak v půl osmý večer a jede do 22.00 tahem. Už jsem se byl zeptat správce domu, jestli je to normální, ten mu to samozřejmě řekl.Mám teď třetí den dovolenou, takže jsem zjistil, že on vrtá příklepem zásadně v tyto dvě doby, přes den je od něj relativní klid. Dnes mě po ránu tak šíleně nasral, že jsem měl chuť ho zabít. Zazvonil u nás 6.10 s oznámením, že bude dělat celej víkend podlahy a že si rozhodně nepřeje, abych to nějak řešil se správcem domu, že je to jeho věc, koště jedno zasraný. Samozřejmě, že jsem mu řádně řekl, co si o něm myslím, málem došlo i na pěsti, slyšelo to celý patro, jak jsem řval. Soused od vedle mě uklidňoval, pak mi řekl že to už kdysi řešili a nevyřešili nic. No a pak začal kretén vrtat. Přítelka se učila na státnice u babičky, já když potřebuju něco udělat (živím se hlavou), musím jít ke tchánovi nebo počkat až ten čurák přestane - tzn. začnu po desátý večer a pracuju třeba do dvou ráno, aby mě pak následně zmrd probudil v půl sedmý ráno. Co s ním s debilem? Opravdu se mi ho chce zabít....
paralizující nervovej plyn by to mohl vyřešit :-) "FIRE in the HOLE!"
Teď pro změnu rozbrušovačka :o(((

04.09.2009, 08:02 |
TROY no tak to bude dobrej pa*mrd - moc dobře ví odkdy dokdy muže dělat bordel
;) pokud vrtá tak bych mu vyhodil pojistky na patře :-) a furt to opakoval
2Only_One: Nemel bys to s tim CSkem tolik prehanet :-)
2Freerider: Bohuzel s tim vubec, ale vubec nic neudelas. To ze dela rekonstrukci v dobe mimo nocni klid je zcela v poradku. U nas sousedka loni v lete taky prestavovala cely byt a mel jsem to samy co popisujes. Jeste ze jsem na vikendy jezdil k pritelkyni kde jsem dospal zbytek tydne.
Holt to musis pretrpet dokavad ten byt nedodela a doufat ze pak nezacne dalsi soused. Pokud to chces urychlit, nabidni mu svou vypomoc :-)))
neudelas nic, lepsi nez muj, prijde domu nacamranej (ca 3x tydne), zacne rvat ve 12 na celej barak zmrdi, cu*aci a podobny veci, se vsim triskat, proste kokutek, druhej den ho potkas a seda mys jako by nic, proste jenom king kdyz se ozere, kokot zakomplexovanej
Batman: já to asi tuším :o(( Jenomže to jede fakt už někdy od března a pořád to stejný. Ten byt má 60 m2 - je to 2+kk, tak nechápu, co tam pořád může vrtat a přestavovat. A k tomu je to takovej arogantní blbeček. šedesát kilo i s botama, okolo 50 let s naušnicí ala Horst Fuchs (taky má křížek v uchu), soused říkal, že je to největší machr tady v baráku. Že se třeba nebojí přijít vysírat. Je pravda že ráno v okamžiku kdy jsem spustil řev zahájil lehký ústup pravděpodobně kvůli váhovému a výškovému nepoměru, jenže to není řešení. Když ho trefím, bude průser, když ho netrefím, bude vrtat dál. Chjo, kurwa drát.....
Jdu k sousedovi na válečnou poradu :o)

04.09.2009, 09:03 |
Pekys Hele, o víkendu je noční klid tuším od 8 do 8, takže pokud ti tam bude vrtat před nebo po, tak bych se obrátil rovnou na PČR,
Jinak máš bohužel smůlu, nám minulej rok dělali zateplení a jak uhodila 6.hodina, tak nám začli lítat tašky ze střechy na strop.
přeju pevný nervy

04.09.2009, 09:39 |
J-T. Co zkusit zjistit jestli má stavební povolení - pokud dělá už tak dlouho rekonstrukci tak to není jen drobnost na ohlášku. Takže bych na něj dal udání na stavební odbor k prošetření - aspoň ho potrápí a on uvidí že je lepší se s tebou dohodnout než aby jsi mu tam posílal kontroly...
Legálně neuděláš nic, max. jak říká J-T zjistit, jestli to vůbec smí dělat. Pokud je to třeba družstevní byt, tak musí u všeho žádat o souhlas družstvo apod.
Jinak bych si vzal tejden volna, každej den se ožral v hospodě, vracel bych se domů ve dvě ráno a pořádně ho zdola prozvonil ;-)
jako J-T, zkusil bych to touhle cestou...

04.09.2009, 10:36 |
Mika Já myslel, že to e o mě :-). No jinak estli je normální tak za ním zajdi a domluvte se. Já přes rok a půl nebyl doma o víkendech, mladá mi říkala, že tu o víkendu bouchaj, nadávaj a tlučou do zdí. Nějak sem to něřešil, ale po tom co mi skončil přivídělek, tak po roce a půl víkend, relax pohodička a najednou to začlo 22:10 hod. začal tlouct do panelu, nechal sjem ho 5 minut a pak na něj začal řvát takovým stylem, že dal do včera klid, asi má další období, škoda, že teď mám opět brigádu a svojí šichtu, protože budu velice rád když mu to vysvětlím a to tak, že rychle, jo ještě rada, nikdy před před svědky nebo pak je problém, prostě jednoho rychlýho lepáka a jít do <>.
Mika - asi si necetl co psal Freerider - kdyz pise (Samozřejmě, že jsem mu řádně řekl, co si o něm myslím, málem došlo i na pěsti, slyšelo to celý patro, jak jsem řval.) - to nevypada na rozumne dohodnuti...
Freerider - napis o jaky barak de, kdo je majitel a tak. Treba u brachy maji v domovnim radu, kdy se muze vrtat a tak podobne...

04.09.2009, 11:37 |
Kacko Delej bordel v dobe kdy on spi a ty pracujes;-)

04.09.2009, 12:10 |
Luke_288 | Upraveno: 2009-09-04 12:11:57
no my máme třeba ve stanovách společenství vlastníků určenej noční klid o víkendech od 22.00 do 9.00 ráno, ale jak už bylo řečeno, zkus zjistit, jestli třeba nepotřebuje souhlas ostatních vlastníků apod. v těhle barákách je blbý, že když zahájíš protiútok taky hlukem, tak tim obtěžuješ i lidi, co s tim nemaj nic společnýho.
já měl takhle potíž s rodinkou pode mnou. maj dvě děti, cca tři a pět let a pravidelně ráno kolem sedmý nebo i před začali celá rodina lítat po bytě, zpívat apod, naštěstí přes víkend jsem tam byl asi 2x a bylo to stejný. ze začátku jsem si vohulil muziku a už na mě zespoda řvala, že se dětem třese pokojíček apod, tak jsem jí vysvětlil, že mě taky sere ten jejich bordel, chvíli klid, po měsíci znova, tak jsem jim hodil do schránky vzkaz, slušnej a ironicky psanej a od tý doby relativně klid.

04.09.2009, 12:26 |
Kesam Taky jsem zažil počkej až to dodělá a vrtej mu do stropu :D

04.09.2009, 12:27 |
Alííí Vim, že to pro vás asi neni moc veselý, ale při těhle historkách se vždycky musim smát. :-)
Pokud s chlapcem neni domluva, tak kontrolama ho ještě víc nasereš. Jak už tu pár lidí napsalo, vzbuď ho když spí on, klasika - sirky do zvonků, vyhazovat pojistky na patře, atd. Pokud nepochopí, a nebude se chtít dohodnout, můžeš nastoupit s horšíma pomstama jako třeba zazvonit, a až otevře chrstnout na něj kýbl sraček. :-DDDDDD Ale myslim si osobně že jedna facka vyřeší víc než 10 rozhovorů, a pokud nebudou svědci, nebude ani průser. ;-)
BTW. buď rád, že nemá v bytě cirkulárku, a netopí si kamnama... :-))))
nj, jenže pak ti začne dělat tyhle "naschvály" i on a veškerá pohoda bydlení je v prdeli...to fakt chce spíš sebrat co nejvíc lidí a vlítnout na něj, aby věděl, že rozhodně nesere jenom nějakýho freeridera, ale půlku baráku...

04.09.2009, 12:39 |
empiK (M)
domovni rad je jen car papiru o tom, jak by sel lidi meli chovat. zadna zavazna norma
ACEMajky. Je společenství vlastníků, majitelem bytu je kamarádka. Domovní řád o vrtání nic neříká, ani o úpravách v bytech, a když už, tak jen obecně.
No zatím jsem získal 6 nasranejch sousedů, válečná porada 4., 5. a 6. patra. Kluk, co bydlí vedle něj chodí na turnusový služby - jezdí jako strojvedoucí u dráhy, takže občas v dobu kdy debílek rekonstruuje zrovna usíná. Ten už mu přes tlamu dal a bylo to ještě horší. Říkal, že on v tom bytě má takovou malou dílnu, a pořád něco kutí, takže to není jen o rekonstrukci bytu, ale o normálním vysírání. Už to řešili na schůzi a on se jim směje do ksichtu přes 5 let, ohání se furt známejma, že je má tam, kde potřebuje. Já tu bydlím dva roky a soused povídal, že je až s podivem, že jsem to tady vydržel tak dlouho, normálně se stěhovali lidi taky po dvou týdnech, měsíci.
Já se normálně snad těším, až mi skončí dovolená, kterou jsem si vzal kvůli tomu, aby mohl dodělat věci, které jsem začal a které mě baví. Mám tady rozdělanou muziku, kterou chci dodělat, abych to mohl nahrát ve studiu, kreslím návrhy domku, který si chci postavit a to je práce, u které musím přemýšlet a musím u toho mít klid. Ten nemám, takže jsem za tři dny dodělal z 11 skladeb 6 a domek dokreslený není, protože se na to nemůžu soustředit.
Hele jak se jmenuje taková ta kyselina, která když se rozkládá na vzduchu, tak smrdí jak sračky? Máselná nebo jaká? Něco mě napadlo :o))))))

04.09.2009, 12:58 |
X-sat (M)
Kde přesně bydlíš? Dej mi info do mailu a něco zkusíme...

04.09.2009, 13:11 |
Kesam Kýbl sraček do ksichtu :D

04.09.2009, 13:12 |
Luke_288 | Upraveno: 2009-09-04 13:15:39
empiK: já nepsal nic o domovním řádu. tohle jsou stanovy, který se upravovaly a odsouhlasovaly na první schůzi vlastníků a byly hlasováním odsouhlaseny jako závazný. to, že když bude někdo právník, tak to nějakým způsobem rozcupuje je jasný, ale nepředpokládám, že v baráku by se takovej idiot našel
freerider: no tak obávám se, že pokud mu už někdo dal přes držku a on to dělá dál, tak to bude takovej kretén, že to budete mít hodně složitý...zkusil bych zjistit, jestli není v nějaký vyhlášce něco o narušování soužití apod...
Ke svemu kutilstvi potrebuje ruce. Se zlomenou packou toho moc neudela. Krute, ale vidite jine reseni ?
Freerider: kyselina máselná :o) umělohmotný ponožky vojáka hadr.. :oDDDDD
a co ten člověk má asi tak dělat??? když prostě potřebuje v bytě něco udělat, tak prostě potřebuje. A pokuď dodržuje pravidla, jako noční klid , tak nic neporušuje a nehneš stím. Jako to má počkat až všichni sousedi budou na výletě? jako je mi naprosto jasný, že Tě to otravuje,ale prostě takovej je život v paneláku. Já třeba bydlím ve starý zástavbě hned na náměstí a když si chci přispat, tak mě probudí, čistící auto, co mi jezdí pod oknem a nebo cikán co vysává bordel, s takovým tim extra velkým a hlučným vysavačem.
zlatá hypotéka a RD... sice splácím co vydělám.. ale za ten klid mě to stojí

04.09.2009, 15:24 |
Timbo kdyz jsem jeste bydlel u mamy tak sme meli podobny hovado nad nama. v celem byte mel dlazbu a kdyz sel vecer kolem osmy do hospody dal psovi kulicku aby si mel s cim hrat kdyz tam neni. asi nemusim podrobne popisovat co je to za muka kdyz od osmi do 4 do rana cokl steka a honi po dlazbe kulicku ktera jeste skace prez spary :-(( polovicni vysvobozeni bylo kdyz ten debil pritahl ve 4 rano z hospody a vzal coklovi hracku to uz byl relativne klid protoze pak uz si len poustel pred spanim na plny koule sepulturu a podobnou relaxacni hudbu.
nastesti ho pak zavreli a od ty doby uz jsme o nem nic neslyseli. ale byly to muka nehorazny nezavidim ti.
Škoda že to není UKčko. Když jsem ještě bydlel u našich, tak ženská nad náma pronajmula byt ukrajincum a ty se každej pátek ožrali a pak se porvali. Jednou jsem toho měl už plný zuby a v neděli večer na ně vlítnul a že jestli se nezklidněj, tak na ně pošlu cizineckou policii. Od tý doby byl totální klid.
Navrhuju standardní českou facku v těch půl 7 ráno + kopanec do koulí
shodit hlavní jistič + zakápnout dobrým vteřiňákem...
mno nezávidim....přesně tohle ted řeší jeden kolega, přestěhoval se na spořilov a od tý doby tam nad nim je přesně takovej týpek + jeden vedle ale ten je proti němu neškodnej..... zkoušel se domluvit neb má dvojčata s kterejma imrvére musí jezdit na chatu aby byl klid, týpek taky frčí od 6ti rádno a pak do 10ti ...... domluva s nim nereálná, pojistky udělal jednou a od tý doby mu týpek dělá leda naschvály a buší víc, stavební povolení zkoušel ale bez výsledku....když tam příjde pčr tak stejně nemůžou nic, jediný co jde tak když to je mimo dobu tak daj pokutu a zejtra jede týpek znova...
no meli jsme taky takovyho neoblomnyho kutilskyho speciala v baraku. Taky s nim nebyla rec o tom ze bouraci kladivo v sedm rano neni zrovna oblibenej budicek. Tudiz nezbylo nez si pravidelne pocihat az si vyrazi koupit do oblibeneho hobby marketu dalsi matros na svou bohulibou cinnost a v teto dobe mu nakapat do zamku kvalitni sekundovy lepidlo. Kdyz pak behem mesice fesak uz potreti platit litr za otevreni bytu zamecnikovi,pochopil a dal pokoj...

06.09.2009, 12:19 |
fredh pak ale dej určo vědět, jak se to vyvíjí. Takovýhle věci mě zajímaj :)). Beru to jako čerpání zkušeností do života.
se domluv se sousedem, at ti vyhodi hlavni pojistky a normalne mu ustipni kabely od jistice, to hned tak rychle neopravi
Cervin: :-))
jinak ten vterinak je v zamku fakt humus

07.09.2009, 11:28 |
Daryl (A)
Vterinak v zamcenym bezpecnostnim zamku idealne v bezpecnostnich dverich s ochranou proti odvrtani a vylomeni.