Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zkušenosti s leštěnkou turtles?

o Navštíveno 1033x o
o 06.09.2009, 19:40 | Kesam
Je to něco jako turtles že nebö tak a ta leštěnka má ruzné barvy přímo na lak auta jak to leští???

o 06.09.2009, 19:47 | .mycTD
turtle wax ;-)
o 06.09.2009, 19:49 | Kesam
To je ono :-)
o 06.09.2009, 19:59 | Nismo.Power
já doporučuju všechno co je turtle wax, je to stejně kvalitní jako sonax
o 06.09.2009, 20:14 | Petura
taky jsem želvou na metalízu šmrdlal auto ...
jenže je s tím strašný s*aní, tak kupuju jen šampon s voskem :o)
o 06.09.2009, 20:28 | Zdeny60
Já používám asi 6-7 let TW na metalické laky - jeden šedý na stříbrnou metlu a jeden černý na černou. Byly k tomu vždy korekční tužky.

Aplikace: naneseš lehkým rovnoměrným rozetřením. PO necelé 1-2 minutách to zešedbně. Pak vezmeš suchý flanel či bavlnu a přeleštíš.
Jde to úplně samo a lehce, nedělá vůbec šmouhy a na laku vydrží tak 2 měsíce. Pak je lepší obnovit. Mluvím a autu, které parkuje venku!

Pokud se dostane někde na nanesené místo voda, je to pak matnější, ale přeleštění suchým hardem ta ihned napraví.

Lesk je výtečný a vodoodpudivost také, protože to obsahuje teflon (ne silikon ).
Vcelku slušné výsledky dosahuji s Fix1, který jsem našel v garáži, starý aspoň těch 7 let, co jsem přecházel na TW (mezitím to 7x zmrzlo, protože nemám vytápenou garáž) a dodnes to funguje. Přesto ale při nejbližší příležitosti koupím TW, protože ten nesmrdí tak, jako Fix 1:-) Fakt je, že Fix 1 se výborně leští.

Za mě, TW jen dooručuji. Jinak poznámka: pokud se leští auto např. šedé, či šedozelené a pod. je lepší použít klidně černý, protože lépe maskuje stopy po kamení - ten bílý(šedý) na světlé metalízy po uschnutí zanechává nerozleštěná místa výrazně bílá a to pak i na šedé kastli ruší.

Jinak mám trik (prozrazuji zdarma své nouhau) - vibrační bruska, vlněný plstěnec a jedem - lesk jak blesk a perfektně to zatáhne šklrábance, protže pigment po rozleštění je zase černý! Tak jsem to dělal na Superbu a měl lesk jako to oné, co mají psi:-)
o 06.09.2009, 21:00 | Kesam
NP-Zdeny60: Jo takže je to god jo ??? Já se ptám hlavně kvuly té barevné jako že ta leštěnka je tmavě modrá na víku a já mám světle modrou a na tom obalu bylo že ta barva má odpovídat barvě na autu tak nevím.
jinak je u toho korekční tužka.
o 06.09.2009, 21:02 | Kesam
A ten kotouč koupím kde?? Barvy laky? na tu vibračku.
o 06.09.2009, 21:22 | martin924
používám taky tu barevnou a musim říct že nemá chybu.
o 06.09.2009, 21:23 | Kesam
Zejtra pro ní teda jdu :-)
o 06.09.2009, 22:34 | relax | Upraveno: 2009-09-06 22:35:01
jj mam od nich dost veci a treba takovej odstranovac hmyzu funguje i na textil .. co uz sem tim cistil veci :D sice trosku smrdi ale fakt cisti cokoliv :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3377 sekund.