Navštíveno 1827x

Dnes v noci mi umřel hodně dobrý kamarád, včera jsem s ním ještě mluvil, dnes už není, jezděte opatrně, mladí lidé by neměli umírat tak mladí :o(

:( hrozný je, že to odnes i spolujezdec...
ráno jsem na to koukal na pozarech.... :-(
[ Link ]
je to smutné.. ale takových bylo a ještě bude...
[ Link ] v pravé spodní části je videou mysli nebo zaplatí někdo jiíný nebo jak to je.... je to všechno tady od nás z okolí. taky docela smutný..
tak to je mi moc líto.... chudáci rodina a blízké okolí.
Navíc s sebou vzal dalšího člověka :-(

08.09.2009, 14:13 |
empiK (M)
kolem 18-22 let je to ruska ruleta. bud prezijes nebo ne. deti jeste nemam, ale uz ted vim, ze az budou v tomhle veku, tak zacnu trnout, jen co vzdycky nekam vyjedou.
Ano, je to Coupé...20V Turbo...

08.09.2009, 14:23 |
relax nerad bych domejslel jak by to dopadlo kdyby vezli este nekoho dalsiho (dalsi) vzadu ...
Když člověk ztratí respekt ze silnýho auta a myslí si, že to má v ruce v kombinaci s předváděním se někomu, málokdy to dopadne jinak. :-(
Je to smutný, ale bohužel se to bude dít neustále .. upřímnou soustrast rodině.

08.09.2009, 14:37 |
clown smutny je to, ze kretenu na silnici potkas hafo .., ale policajtu desne malo ..
vcera blba D1 Praha - Brno a zpet ..
1x passat, na benzince .. jinak nikde nic .. :o((
uff, se divím, že z toho ještě vůbec někoho vystříhali, to musela být pecka
clown: a co by policajti zmohli? neříkej že jezdíš předpisově max. 90km/h a že občas nesešlápneš plyn víc než bys měl ...
tady mu to prostě nevyšlo a skončilo to takhle smutně :o( bohužel
zase kdyby byli cajti na každým rohu, tak tu každej držkuje, že jsou zase venku a že buzerujou ...
co se týče rychlosti, tak kolikrát se smrtelná nehoda stane i za předepsané rychlosti ...
prostě ve špatnou dobu na špatném místě :o(
cože BigBen3? a kurva :-( upřímnou soustrast no :-(
tak to je hodně smutný ale bohůžel se to stává dnes a denně jen otázka času kdy to potká dalšího z nás...... v tomhle případě si ale myslim že za to nemůže řidič ale auto, ta trajektorie smyku tam jeasně vypovídá o neduze Fcoupé :(
R.I.P:
-jako nismo... byl to zřejmě přetáčivej smyk a velká rána zadkem do stromu..což rozdejchá málokdo..
obzvlášť za vlhka, či "nočním slizu" na silnici je coupe a všechny auta na platformě tipa zrádný..o tom jsem se nejednou přesvědčili v poměrně nenápadný zatáčce a podpředpisový rychlosti..
Je to vždycky smutné... ale když vidím to auto tak to byla hodně nepřiměřená rychlost ...
budiž mu zem lehká...

R.I.P.
Jen by me zajimalo v jake rychlosti to bylo ze to auto je tak totalne na srot.
nezlob se na me ale jedinyho koho me je lito je spolujezdec,(pokud ho tedy nehecoval apod...)jinak ktomu nemam co rict,pokud nejel jak se patri+silny auto ktomu...takovi lidi ja proste nelituju.
Kicker18 : tak jasný nikdo se nedoví jak to bylo ale ten řidič měl všech 5 pohromadě, tohle je opravdu selhání auta v první řadě a nepřizpůsobení rychlost v druhý až neb to je prostě napikaču postavený a z ničeho nic to sedí jako fábie a nemůžeš s tim nic dělat..... v coupe jsem jel dvakrát a z toho jednou jsem tenhle pocit zažil, někdy sedí jak přikovaný a najednou z ničeho nic nadotáčivý :(
Vojta byl super kluk co měl vždycky smůlu, jeden z mála lidí, za který bych dal ruku do ohně...
jo ted to bylo na nově - prej těžká identifikace vozu podle toho jak to bylo rozmasakrovaný - fijat barčeta ...
ajo, pisou ze dva muzi zahynule v cabrioletu ...
[ Link ]
Já to radši nebudu komentovat, protože bych byl zase za blba já. Ale poznámnku si neodposutí:
za prvé - nepřiměřená rychlost stavu, povaza blablablabla - ale taky zkušenosti řidiče.
Jestli mám auto, o kterým vím či bych měl vědět, když si ho pořizuji, že má "nestandardní" chování jak psal NP, tak tomu prostě přizpůsobím styl jízdy, když na něj prostě nestačím.
Jedině štěstí je, že se zabil i řidič, když zabil spolujezdce.
Je to tvrdý, ale na blbost se občas umírá a tady o ni evidentně šlo. Proč by jinak bylo auto takhle zmasakrovaný?
Nepřeji to hlavně jeho blízkým... To musí být krutá rána. Mám obě děti ve stejn=ém věku (20/22) a trnu, když někam kluk jede. A furt mu ukazuji tyhle příběhy a denodenně mu to vštěpuji do hlavy, v dobré víře, že opakování je matka moudrosti...
Ono je to taky pak trochu o bezpecnosti toho konkretniho auta. Trebas v nejaky SUV by to mel sanci za stejnych rychlostech prezit.
Ale to je uz jine tema a sry za OT.
2TheTimo: Hlavne se s tim pak pripomen az tu ti silenci zase budou resit zda vybrat nejaky bawko 3.0i s 170W nebo nejlepe 4.0i s 230kW a jestli mi chce nekdo namluvit ze si kupuje auto s takovym motorem jen kvuli jeho zvuku a ze je zdechlej radit tak bych mu dal par facek.
Jinak samozrejme RIP........ :-(

08.09.2009, 18:30 |
Lefi njn,se nedá nic dělat:(
Každý kdo se motá kolem aut má už nějakýho kamaráda pod kytkama :(((
máme blbý koníček.
1/ SUV ma vyhodu akorat proti nejakemu kinderautu, proti stromu by jim moc nepomohlo.
2/ nevim, pri jake rychlosti k tomu doslo, ale verim, ze by se dala docilit i s litrovym hatchbackem.
konec OT...
Batman: cos to napsal za hovadinu? to jako maj všichni jezdit ve stokoňových jebkách?
i moje udejchaný 77kW tdi se umí rozjet rychle
BATMAN > Nenarážíš náhodou na téma které jsem založil před cca 3ma hodinama?
2Luke: Hovadina to neni. Jsem cekal ze nejaky vul sem napise ze se dokaze zabit i v HTPcku, ale sanci mas podstatne mensi.
2PartyBoy: Nenarazim na nic konkretniho, takovy debaty jsou tu co 14 dni.

08.09.2009, 19:21 |
Syrup BATMAN: ja nahodou mam jedno z vykonu co popisujes a rozhodne jsem si to nekupoval na to abych s tim lital s kamaradama do stromu, ty vole!
A ty si myslis ze timuv kamos to snad mel v planu????

08.09.2009, 19:42 |
Syrup ne, ale podle toho tvyho predchoziho prispevku se zda, ze dle tebe to ma v planu kazdej kdo ma auto se silnym motorem.
TheTimo: jen ti chci vyjádřit umřímnou soustrast:( vím jaký to je, mě umřel, báječný kamarád,a tedka to bylo v sobotu rok!!! nebudu komentovat jak jel,nebo jak se to stalo...prostě už ten člověk tu není:( i ze své zkušenosti nejzdím zrvna pomalu,ale to je furt jen doté doby než se neco nestane:( tak se drž...
BATMAN: trochu zcestný názor já sám mám už rok auto s motorem 3.2 a vykonem 218 koní a ještě ke všemu náhonem na prdel ale za celej rok jsem s tím autem nejel víc jak 170kmh a těch 170 jsem s tim jel jen jednou po nové dálnici z hk do chlumce a tam kde je 90tka jedu max 110kmh pouze když je to usek kterej znam a vim co mam čekat a skutečne to auto bylo kupované jen kvuli tomu že je v automatu, komfortní a s timhle motorem žere míň jak to samý auto s dvoulitrem a znám víc takových lidí co si z tohodle důvodu koupily auto s většim obsahem a vykonem.
nikdo uz nezjisti jakej byl,a ci to bylo,proste chybi jen dalsi kluk,kterej jak sem cetl,mel asi hodne pratel,a budiz mu zem lehka je mi to lito. R.I.P

08.09.2009, 20:36 |
X-sat (M)
Timo - moc mě to mrzí :-( A poslední dobou neskutečně štve, že nikde není vidět policajty...
Batman: tak jedinej vul s timhle názorem jseš tu ty...

08.09.2009, 21:12 |
Kesam jAKO BATMAN 18:21
Timo:velká ztráta kamaráda chápu.
Byl to Fiat Coupé...na Nově je banda čůráků...
Vojta si tohle nezasloužil, on byl člověk, který měl na všechno smůlu, Coupé měl v pořadí již čtvrté, vlastnil je dva roky, tento konkrétní kus měl měsíc. Rychlost byla určitě vysoká a věřte mi, že Vojtovi to auto dělalo neskutečnou radost. To, že nejsou vidět policajti tohle neovlivní. Jel v noci, v místě kde policajti nikdy nestojí a jel rychle, zaplatil za to daň nejvyšší. Rodině jsem vyjádřil upřímnou soustrast, já osobně jsem z toho ještě v šoku. Byl to jeden z nejlepších kluků co jsem znal a znám, nikdy na něj nezapomenu...

Timo: to tak bejvá, že to odsíraj lidi, který by si to zasloužili nejmíň
xsat : svatá pravda..... poslední dobou jsem je neviděl ani nepamatuju, jen dneska jsem viděl jak stáli a dělaj ze merej na naprosto prehlednym useku kde snad nikdy nikdo ani rychle nejel ....
2Paczqo: Samozrejme jsem nepsal ze jsou takovi VSICHNI, ale vidis casteji jezdit jako prasata lidi se silnymi motory ci clovicky v HTPckach a podobnych?
2Luke: Nevis o cem pises, je zbytecne s tebou dal debatovat dokud si nekdy pri takovych blbinach nenameles drzku pokud to tedy neskonci hur....
Je to asi stejny jako debatovat o tom ze 99% motorkaru jezdi predpisove a to 1% jsou vyjimky co vidime na nově v cernych pytlich....
to BATMAN:
bohužel, při každodenních cestách Mělník - Praha a zpět potkávám naprosto pravidelně cca 5-6 aut (mladý kluci a pár i starších, ale většinou cca 22-28 let), kteří jezdí jako naprostí kokoti (předjíždění do zatáček, myškování za auty, vykukování zprava, zleva atd...).
A všechno jsou to vozy typu Octavia Tdi, Roomster HTP atd...

08.09.2009, 21:55 |
Luke_288 | Upraveno: 2009-09-08 21:56:52
Batman: jezdíš po silnicích v ČR? jak dlouho jezdíš? já už nějakej pátek. navzdory tvý teorii se mi zabil spolužák ze střední ve slaboučký škodě 105. ročně namelu v autě kolem 30tis km a evidentně jezdim jinudy než ty, protože naprostá drtivá většina prasat kolem mě jezdí s autama s výkonem kolem 100, 150 koní a dělaj takový voloviny, že mi zůstává rozum stát. naopak lidi se silnýma autama se většinou drží při zdi.
takže mi zkus tu tvojí teorii nějak přiblížit.
jo a neměj strach, já si nenamelu, protože moje auto má 105 koní...

08.09.2009, 21:59 |
KaZaN )o:
... a právě tohle je jeden z důvodů proč dávám rychle pryč VeRunu, našemu mladýmu je za chvíli 18 a právě začal dělat papíry, nechci se dožít toho, že by ty dva zůstali spolu sami třeba i jen minutu a já pak zoufal celej život ...
Ja teda jezdim Zlin-UH, Prerov a Olomouc a co chvile kolem me prosvisti A6, A8, BMW E46 a dalsi vykonne svine. Fakt zridkakdy se mi stane ze me predjede fabie ci Facko a to mam zakladnich 90HP!!!
Ja skutecne na cestach potkavam daleko vic prasat v silnejsich vozech nez slabsich az na jednoho kokota v bile fabce 1.4 s prazskou znackou z minuleho tydne...
A uz bych tu debatu uzavrel, jednak to tomu klukovi a ani dalsim nepomuze a jednak uz koncim v praci a jedu dom :-)

08.09.2009, 22:40 |
Pekys Souhlas s Lukem288
Batman: kecáš hovadiny, výkon auta nemá se stylem jízdy a mozkem řidiče nic společnýho. Je uplně jedno jestli má 70,100 nebo 200ps. I v blbý fabce můžu jet jak naprostej kokot co ohrožuje všechny okolo, a v 5er bmw jet předpisově. A budu to pořád jen já kdo to řídí. Je to o lidech.
Jo, a ten v tý bílý fabce, to je jasný, to byl totiž Pražák, a tady jezděj všichni jak prasata...
dále nc.
R.I.P a sílu všem pozůstalým a kamarádům :((
Téda to je debata. Jestli můžu, jen bych podotknul a přispěl konstatováním, že počet HP není v tomto diskutovaném směru absolutně žádnou příčinou. Vždy je to (pominu-li promile případů, kdy se jedná o technickou závadu) pouze a jedině článkem mezi sedadlem, volantem a pedálama a je úplně, ale úplně lhostejné, sedí-li ten článek v 37 kW Š105 nebo v 409 kW Bentleyi. To, jestli se něco stane či ne, závisí čistě na tom, co má dotyčný článek v hlavě a kterak to převádí na ovládací prvky daného vozidla. Je naprosto out tu kázat o výkonech, poháněných nápravách, podařenosti/nepodařenosti podvozků a podobně. Překlad pro ty, co to nechtějí číst celé:
"rozumnému člověku nečiní problémy jet, vyžaduje-li to situace, třicítkou i s 1000 HP sporťákem, aniž by si připadal méněcený, oproti tomu magora nedonutíte zpomalit na devadesát ani na souvislé vrstvě ledu"
Tímto neodkazuji na nikoho konkrétního, je to obecná definice, která platí po mnoho a mnoho let....

08.09.2009, 23:09 |
TROY zatáčky jsou osudový koukám - viz náš okres za poslední dva tejdny - mladý kluci a dvakrát RIP do zatáčky a nepřiměřená rychlost
Hoši neřeště jak jel,každej někdy letíme.Neřeště co se stalo,to je osud.Řeště to že se to může stát každému z nás a vždycky když někoho povezete si na to vzpomente a jedte v rámci rozumu.
A za mě Timo.Pamatuj si ho jakej byl,tak i zůstane.Znám to sám přišel sem takhle o člověka kterýho nikdo nedokáže nahradit už nikdy.Takže je tady pořád!
Jo a já lítám ročně cca 100000 až 140000km a vobvykle na mě blikají prasata v mercedesech,pasatech,atd...Ale to není konama to je tím že to auto je na tu rychlost a člověk si ho už z takovým trochu záměrem kupuje.A já mu s kamionem rád uhnu když blikne,ale né že mám minutu vyhoženej blinkr chystám se vybočit do rychlého pruhu a najednou se přiřítí prase ve 180 a začne blikat,to mě pak hlava nebere,protože borec si myslí že to tady osvobodil..ano pak osvobodí nějaké nevinné lidí z našeho světa na ten druhej břeh a člověk jen smutně čte mercedes se srazil s felicii posádka nepřežila řidič mercedesu má jen lehké zranění...

08.09.2009, 23:39 |
ps Tak jak už to zaznělo výše. My chlapy (snad většina kolem 20-22) prostě jinak myslíme. Nemyslíme na rodiny, na to co by se mohlo stát apod.
Ja si něco podobného kdysi zažil (v malé rychlosti do svodidel na mokru v listopadu) a od té doby se človek na silnicích chová uplně jinak.
Nedotáčivost, mokro, listí je sfiňa.
škoda každého dobrého člověka . Jinak silná auta nejsou nebezpečná , nebezpečná jsou pouze v rukou lidí , kteří nemaj rozum a jen se předváděj . Každej si určitě někdy rád zablbne s autem , ale chce to brát s rozumem . Hodně často potkám lidi co jedou jak prasata např s S8 , STI , STS :) nebo i s blbým Favoritem , Oct atp... raději silné auto , lepší brzdy , podvozek , bezpečnost
Já vidím policajty docela často, ale většinou tam, kde si z lidí dělají dojný krávy a narejžujou nejvíc na pokutách, tam, kde maj bejt, nejsou.
Není to o policejní buzeraci, ale o tom, že v autech jezdí bezmozci jako prasata, když se zabijou, je to v pořádku, ale když zmasakrujou někoho jinýho, to už je průser.

09.09.2009, 09:20 |
Lefi Já nechápu proč tu mluvíte o policajtech...že nikde nejsou vidět :( To že ten někdo"asi" nezvladl řízení ve vysoké rychlosti,za to přeci nemůže policajt.
A jestli mi tu někdo bude argumentovat stylem,že kdyby vidět byli,tak si ten kluk dá pozor,tak at si to srovná v hlavě.
Kluka mi líto neni,to už je ted jedno,je mi líto pozůstalých,protože pro ně je to ted nevějtší zátěž.
Uprimnou soustrast,vim jak ti je,sam sem zazil neco podobneho ale jeste k tomu sem to videl primo na vlastni oci.R.I.P Fajo
ad policie (prestoze to s timhle nema nic spolecneho)
kdyz jedes do DE a hned na care stoji bundespolizei transporter a po par km potkas dalsi dve hlidky, tak se na te silnici proste chovas jinak, to same po ceste do blavy, kdyz te RS4 vita hned za mostem. i ty zabavene supersporty -at si o tom myslime cokoliv- tak jim na respektu (nebo aspon strachu) pridaji.
jen do CR, kdyz prijedes, tak mas pocit ulevy, ze jsi v zemi nikoho a konecne muzes vsem ukazat, zac je toho loket. a rozhodne to neni jen o rychlosti.
Mno, mycTD to vystih pekne. (akorat nezamenovat respekt za strach)

09.09.2009, 11:48 |
KaZaN Sice to mycTD vystihl dobre, ale musim, rict, ze kdyz se vracim pres Pomezi z Germanie, tak postavaj i na nasi strane Pomahajici a Chranici peklostroje, plus na tom useku dalnice, bo co to ma bejt az to bude, postavaj ty dodavky celnicky a tech se teda ja taky bojim (o:
no jasně, ale pokud budou catji na každým druhým rohu, tak tu budete za chvilku všichni držkovat, že to tu policejní stát, že nikdo nemůže bez dohledu, atd ...
co se mě osobně týče, tak jsem rád za to co je ...
aspoň má člověk klid a nemusí se stresovat, za co ho budou zase je*at na silnici

09.09.2009, 14:26 |
.mycTD | Upraveno: 2009-09-09 14:29:09
soucasny stav na nasich silnicich bych jako klid urcite neoznacil...
samozrejme zalezi na pristupu. kdyz vidim stat na kolisti dva dopravaky, jak vesele prihlizeji najizdeni aut do zablokovane krizovatky, v idealnim pripade rovnou na cervenou, tak je asi nekde chyba.