Navštíveno 821x

Jelikož podlaha v garáži už na tom není esteticky moc dobře (olej, barva, lepidla a tak), uvažuji o nějakém nátěru. Jde čistě jen o estetické hledisko, protože mi tam občas zabrousí nějaký zákazník, tak ať nečumí na zasr... podlahu. Čím natřít? Nechci pochopitelně, aby to stálo ranec a abych se po tom pak klouzal vždy, když přijdu v mokrejch botách. Plocha je cca 6x12 m. Případně mě napadlo, hodit tam prostě nějaký levný (50Kč/m2) podkladový koberec a hotovo.
do garáží k bytovkám dávaj na podlahy epoxidový stěrky. předtim to obrokujou a je to zlatý. koukni tady
[ Link ]
já loni natíral podlahu ve sklepě (3x4m)nějakou anti-otěrovu a vodu odpudivou barvou (šedá), ale nutností byl naprosto čistý, nedrolivý, suchý beton ...
kanystr penetrace, a tušim že 5kg kyblík barvy sakumprdum mě to vyšlo na cca 1300,- podlaha je mírně lesklá a dobře se vytírá, jenže místy jsem měl vydroleno a tam je to znát - nechytla penetrace a barva :o( (ale fakt nevim jak se to jmenovalo - ale když říkáš že máš podlahu mastnou tak tam by to asi nešlo)
jinak soused natíral beton nějakou levnou barvou a ta mu sama od sebe za 3měsíce slezla
Jestli tě stačí obyč, tak Izoban. Podlahu samozřejmě zbavit nesoudržného podkladu.

díky pánové, podklad mám v pohodě, starý poctivý beton, žádný moderní potěry, takže to i po 25 letech stále drží