Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Eunos Cosmo ?

o Navštíveno 858x o
o 20.09.2009, 22:55 | Nismo.Power
viděl to někdy někdo v čr ??? dneska se mi zdálo že jsem ho viděl v protisměru na D5.....

vždycky se mi to líbilo a chtěl jsem to sehnat ale bylo to zde nereálný :(

o 20.09.2009, 23:19 | Nismo.Power
mě tak napadá kdyby někdo nevěděl o co go.....

mazda eunos cosmo , 3 "válcovej" rotační twin turbo motor.... 280hp.... zvláštní interiér, samozřejmě pouze RHD..... snad jedno z prvních aut kde se dávala GPS s dotyk displayem.... apod....

foto k příspěvku  od Nismo.Power

o 20.09.2009, 23:20 | Nismo.Power

foto k příspěvku  od Nismo.Power

o 21.09.2009, 00:02 | .mycTD
koncne zrobili v ju.es.ej. poradnej intros :-)
o 21.09.2009, 00:57 | erix7 (K)
v CR nevim zda byl, jeden jsem videl v DE roku 2004 a 2005 na oslavach F.Wankle. jsem tam se obejvi na ebay 20B rotor, ale cena se drzi ca. 15.000 USD
o 21.09.2009, 02:10 | JP
.mycTD: To je Mazda z první půlky 90. let:D. Ale fakt pěkný auto...
o 21.09.2009, 02:16 | Nismo.Power
mycTD : voe..... si myslíš že když sem dám nějaký auto že musí bejt USA ? :))) psal jsem MAZDA eunos takže JPN....
ale právě proto mě to zarazilo že jsem to zřejmě viděl jet u nás tak mě zajímá zdali tu už nějakej kousek neni no.... když jsem po tom pokukoval já tak to byla raketa to sehnat....
a vůbec divný aby to jelo u nás , a vůbec divný že to jelo....většinou to moc nejezdí spíš stojí.... :)

jj vim že to neni láce a napadlo mě že o tom budeš něco vědět asi jedině ty kdyby to tady bylo :) tudíž jelo to směrem rozvadov takže to asi byl skopčák.... ale jsou prostě auta co nejdou přehlídnout..... cadillacy poznám na hony daleko.....tohle jelo proti mě v protisměru já jel tak 160 a stejně jsem to zdetekoval a že bych to splet třeba s legendem kupé to bych neřek :)
o 21.09.2009, 14:55 | schimi | Upraveno: 2009-09-21 14:56:05
Tu je jedno na predaj, ale ten interier ma od toho katalogoveho obrazku daleko :-) Inak velmi zaujimave auto.

[ Link ]
o 21.09.2009, 21:15 | Nismo.Power
mno když už tak bych to chtěl s GPS a tim potrhlym volantem :) ale pozdějc se dělaly s jinym volantem taky :) sice to jede vcelku hezky ale přeci jen rotační dlážka neni spolehlivej pohon :)
ale pecka auto, škoda že to nedělali LHD jakožto většinu super aut o kterejch běžnej evropan nemá ani tucha že existujou a proto si myslej že nejlepší auto je golf v tdi :)))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.358 sekund.