Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Povinné ručení

o Navštíveno 565x o
o 24.09.2009, 20:00 | Glgin
Mám dotaz ohledně zrušení povinného ručení u generali.Přišel mě dopis o další 5% slevě.Teď už celkem (15%).Ctěl bych změnit pojišťovnu ale smlouvu lze vypovědět pouze jednou za rok k datumu uzavření smlouvy (asi).Změna vlastníka se mě moc řešit nechce.Je možné to řešit tímto způsobem i když teď mám nějakou menší částku k placení.(Vypovědět smlouvu o povinném ručení lze také v případě, že pojistitel upraví výši pojistného a pojistník s touto úpravou nesouhlasí (písemně do 1 měsíce od doručení sdělení o úpravě pojistného). [ Link ]
Nebo neporadil by někdo?Díky za rady.

o 24.09.2009, 20:03 | vypuk
Nejsou ty slevy náhodou postupně? Možná se mýlím nebo to máš jinak upravené ve smlouvě nebo nabídce, co já vím, ale když máš nejprve 5% slevu z určité částky, tak pak máš dalších 5% slevu z té předchozí a tu poslední slevu 5% máš z pojistky, ze které se už odebrala první a druhá sleva.
o 24.09.2009, 20:16 | Glgin
já jsem to asi špatně napsal.Jo,tak to je.od 5%,10%,15%.
Teď platím ročně 7076kč.Chtěl bych přejít jinam.Důvod je cena.mám opel vectra 2.0,rok 1999.Přemýšlím o hasičské vzájemné pojišťovně.
o 24.09.2009, 20:53 | vypuk
Tak to jo, má hlava to nepobrala :))) Tak přemýšlet můžeš, akorát se mi to zdá nějak moc, nebo ne?
o 24.09.2009, 21:48 | Knightey-
Udelej jsi falesnou kupni smlouvu a nabehni tam a mas to zruzeny ten den :)
Nevim co resis ;)
o 25.09.2009, 10:58 | Kounect
Presne tak, oni nezkoumaji ci jsi auto prodal anebo neprodal. Novej majitel dal zalohu, tak jsi zrusil povinny, ale neprijel si pro nej a tak Ty sis udelal povinny. Tvoje vec kde sis ho udelal dal...do toho nikdo nevidi.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3975 sekund.