Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Prasklé čelní sklo

o Navštíveno 649x o
o 19.10.2009, 15:53 | LukeFab | Upraveno: 2009-10-19 15:57:03
Chci poradit.Včera bohužel mojí vinou mě prasklo čelní sklo.Chcu se zeptat,jestli je dobré to vzít na PR na tátu na jeho firemní auto.Už jednou se mi stalo,že jsme jeli na chatu a odletěl mu od auta kamínek od kterýho mám menší prasklinu.Díky téhle zimě se prasklina docela dost zvětšila a je to fakt na výměnu.Jde mi o to,jestli je to dobré to zkusit na jeho PR nebo radši někoho jiného?
Foto praskliny
[ Link ]

o 19.10.2009, 16:14 | Pavel02
Dnes se tomu každý brání. Může přijít o bonus. Mě když někdo zavolá, že mu některé naše auto rozbilo čelní sklo, tak to odmítám. Pokud si dotyčny to naše auto nezastaví na místě, tak následné "hlášení" rozbitých skel odmítám. Nedávno jsem dostal od pojištovny takovou "škodu" na předním skle. Napsal jsem jim zamítavé stanovisko a přišel dopis ve kterém poškozenému pojištovna náhradu odmítá. Pro toho komu opravdu sklo někdo rozbije nepříjemné, ale ..... Pokud je někdo dobroděj tak je to na něm. Osobně znám člověka který skla mění a skoro každý, kdo k němu na výměnu přijede, mu řekne že to na "škůdce" prostě hodil. Tedy potkal nějaké auto, napsal si SPZ a nahlásil jej pojištovně. Jinak mě u těchto výměn fakt fascinuje "dvojí cena" !!! Jedna cena za výměnu přes pojištovny a druhá cena bez pojištovny. Otázka: která cena je nižšší ?? O kolik?
o 19.10.2009, 16:40 | addamec
Údajný viník s tím musí souhlasit. Pokud s tím souhlasit nebude, neuvidíš od pojišťovny ani korunu.
Jednou mě takhle předjíždějící auto rozbilo čelní sklo. Zkoušel jsem to uplatnnit na jeho pojišťovnu. Táhlo se to několik měsíců a bez výsledku. Chtěli po mě vyjádření policie o nehodě (měl jsem je prý totiž zavolat a říct, že viník od místa nehody ujel).
No, myslím, že nejrozumnější je připojištění čelního skla.
o 19.10.2009, 16:51 | Alííí
Jako addamec. Pětikilo za rok není nic, dneska si za stovku nic nekoupíš, a v případě praskliny jsi bez problémů.
o 19.10.2009, 17:28 | LukeFab
a kdyby s tím viník souhlasil,tak se musí sepsat protokol o DN?Pak by stačilo zajet si to vyměnit a je to.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3061 sekund.