Navštíveno 647x

25.10.2009, 08:34 |
Komba Ahoj,jak už píšu v nadpisu,tak se nám na P206 zdeformovala přední,letní pneumatika TOYO progres.Deformace je taková,že vnitřní strana je hrbolatá jako když guma pravidelně odkskakuje a když se přes ní přejede rukou tak je to jak vlnky.
Takže teď jde o to co to je,aby se nezničili i zimáky.Zkoušel jsem tlumiče,ale když je propružim,tak to jde z tuha a hned se ustálý a čepy to určitě nebudou dělat.Je možný že guma stojí za prd?Dík zase všem a čáááu
No pokud nemas abs, tak to mohlo zapricinit prudke brzdeni. Mohl si probrzdit pneu a udelat na ni prave tyhle hrbolky.

25.10.2009, 08:44 |
Komba Ty jo,na tom ABS je,ale prudké brždění nepřipadá v uvahu.Maximálně tak jedno ze sta zabrždění.Jo a ještě se sjela jen jedna guma....
geometrie a nebo že by přece jen ten tlumič? Ještě mě napadá, neprohrábnul jsi někde třeba trochu víc?

25.10.2009, 10:34 |
Komba Geometrie je v pořádku,to bych jinak o tom uvažoval,je to tak půl roku zpátky,ale vůbec nevim jestli s tím někdo hrabal.Jenže od hrabání se mi to moc nezdá,protože jednotlivý šípy jsou vždy vystouplí jak schody když to tak řeknu...no ještě zkusim vyfotit
To tu resil nekdo nedavno... Ale abych se priznal, uz nevim jak to dopadlo :(

25.10.2009, 12:29 |
Timbo muze bejt ze to byl zmetek a zbortila se kostra.
Komba : většinou to je tlumič a nebo přetěžování pneumatiky.(to druhý asi v tvým případě nehrozí takže asi tlumič) Měl jsi ty gumy nový?
plosky na pneumatikach dela tlumic..nedokaze pritlacovat kolo k vozovce a to potom odskakuje a dela plosky na penumatikach..

25.10.2009, 21:03 |
Komba Takže jste mě trochu utvrdili v tom tlumiči,takže půjdou na výměnu a díky...jinak guma je nová,sezonu jetá a přeložený to nehrozí.
hele me se na dvou pneu udelala osmicka jedno kolo predni jedno zadni ted uz jezdim buhvi jak dlouho v zadu kazda guma jina a nic se s tim nedeje. ja bych to vydel na spatnou pneumatiku proste spatnej kus