Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > info zn. Kamoka

o Navštíveno 6407x o
o 23.11.2009, 14:17 | Arnie_one | Upraveno: 2009-11-23 14:20:05
Prave me jeden prodejce nabidnul brzdove desticky za vyhodnou cenu. Ja tuhle znacku slysim poprve, co ostatni, znate ji, nebo mate na ni dobre/spatne reference ?

o 23.11.2009, 14:53 | muSlim | Upraveno: 2009-11-23 14:54:52
Latvia či Rusko, teraz si to nevybavím. Konaco či ako ich predávajú vo svete, u nás to kupujú UKčka a samozrejme za tie prachy nečakaj nič, čo by sa podobalo brzdnému účinku :oP Teda takto to hovoria oni, ja s nimi osobnú skúsenosť nemám.
o 23.11.2009, 14:59 | MATTESS
A co tlumiče Kamoka?
o 23.11.2009, 15:01 | Arnie_one
jo dealj vsechno to sem mrkal. Tak jestli je to z Ruska tak to bude dobre brzdit ne pac v tom bude na 100% naravnej azbest :)
o 23.11.2009, 15:03 | muSlim
:oDDD
o 23.11.2009, 15:04 | muSlim
Veškeré produkty KAMOKA® se vyznačují dobrou a spolehlivou kvalitou. Výroba těchto produktů probíhá v USA, Japonsku, Hong Kongu a v zemích Dálného Východu. Pečlivě vybraní výrobci disponují potřebnými certifikáty kvality: ISO 9001, ISO 9002, VDA6.

[ Link ]
o 23.11.2009, 20:43 | H-Honza (M)
USA, Japonsku, Hong Kongu... taknejak to slibne zacina, ale konci to zase kolem ty Ciny.

Z jejich produkce neco malo beru, a musim rict ze na poli tech levnych dilu patri urcite k tem slusnym.
Nicmene ja bych si to na svoje auto nedal, stejne jako ty levny rady autodilu jako je starline a jiny cinsky kramy. Dobrej pocit pri uspore po nakupu tech dilu se vetsinou rychle obraci po par tydnech az mesicich ve vztek nad zbytecne vyhozenyma penezma za 2x provedenou praci, opruz s reklamacema, a vicenaklady ktery tu pocatecni usporu rychle obrati proti zakaznikovi.
o 23.11.2009, 21:54 | Arnie_one
Jo je to tak, minulej rok v listopadu jsme koupil desky Raicam za 750,- musim rict, ze je to totalni srot, vcera jsem brzdil z neurcity rchlsoti 19- a potom zniova z 22-, poprvi to zacloumalo s celym autem a produhy to zapiskalo a ztratilo total ucinost, naciz sem ztratil ucinost i ja a malem sem se po.. Najeto maj 15000km a sou nahardy. A tak od 10tis uz pri brzdeni nic moc. (kotouce novy TRW)

Kzadopadne nevim proc jsou zrovna na Omegu tak markatne drahy predni desticky, to sou ceny jak na mercedes.
o 23.11.2009, 22:18 | Briann
kamoka-za me super za ty penize
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3231 sekund.