Navštíveno 7342x

Jaké máte kdo zkušenosti s filtry? a je v nich nějaký zásadní rozdíl?, nebo platím jen zvučnější jména značek.
Konkrétně se rozhoduji pro značky: MANN, CHAMPION, ROBERT BOSCH, nebo ještě jedna možnost vzít fitry originál.
Jde samo o olej. filtr, vzduch. filtr, palivový a kabinový filtr.
Od H-Honzi beru prevazne MANN :)
Jestli je v nich nejakej rozdil, to presne netusim....
Ale videl jsem v 2.5TD motoru olejovy filtr po 2 mesicich od znacky Starline :D Byla to vlozka a vytahl jsem z toho dve pulky a kompletne rozpadnutej ten filr... takze temto se opravdu vyhni :)
Jinak z tech co jsi napsal asi je jedno kterej zvolis dle meho teda ...
Ostatni treba reknou vice :)
Všechny značky co jsi napsal jsou celkem kvalitní, ani jedním chybu neuděláš...
A se Starline jako Knightey-, nevím vůbec jak to Autokelly může mít jako "svojí" značku, jsou to největší šmejdy co jsem viděl.
mr.brain: cena a kvalita jde ruku v ruce, kdyz nekdo chce kvalitu, koupi vyse jmenovane, kdyz je to nekomu burt a chce super cenu, at koupi starline, je to kazdeho volba ;)
O Starlinu to vi kazdy, ze je to s*acka... :-)
olej - Nipparts, případně Mann
vzduch+kabina - Fram
Nejlepší filtr co jsem kdy měl rozhodně MANN a kupuju ho v Pro Trucku v Plzni na Borech, protože tam třeba na Feldu 1,3 co mám ve Žlutce stojí 65,- zatímco ve městě na objednávku 120 - 150,- a viděl jsem snad i za 200,- :-)) Nejlépe udrží dlouhodobě olej i nahoře a tlak je hned po prvním otočení kliky a ne jako když jsem blbec koupil na Fávo nějaký sráč, tam zhasla kontrolka po 4 vteřinách kdy už motor dávno běžel na sytič. S MANEm zhasne opět ihned. Měl jsem i Champion, ale MANN drží tlak nejlépe.
Jedu hodně ve feldě i ve fáčku Champion, nebo UFI, teď potřebuji do Octavie, tak hledám, budu vše brát od Autokelly nebo elit, ještě potřebuji zjistit nějaké přesné ceny.
V druhé octávii, jedeme MANN a spokojenost.
Starline to určitě nebude
Dragster: Auto kelly a ELIT? To to bereš přes nějakého známého a nebo jsi fakt rozjel nějaký servis? :-O Jinak jsou to totiž bezkonkurenčně nejdražší autodíly. Scháněj jsem nej těsnění pod hlavu Elring, dělá to ELIT a tam mě řekli že ho mají a jestli mám registraci. tak říkám že ne, že to beru soukromě a vybafnul na mě 1.070,- Tak jsem si ho objednal u svého vrchního dodavatele dílů a platil jsem 340,-
To samé filtry MANN, pro ty si fakt zajeď do Pro Trucku, vem si na dva roky a schovej si ho doma v suchu a máš ušetřeno.
Tuner: nene žádný servis jsem nerozjel, pořád jsem zaměstnán u kriminální policie ČR. Ano jestli si dobře pamatuji tak si potřeboval těsnění na feldu 50Kw, a to vážně dělá Elit, Autekelly ne a jestli tě bylo řečeno 1.070,- tak vůbec nevím kde k té ceně přišel, a jestli tě ho tvůj dodavtel prodal za 340,- tak se namastil také dost, protože ta cena je úplně jiná.
Nejdřív bych potřeboval vědět za jaké ceny ty fitry od MANN má, pak budu teprve něco kupovat.
Dragster: a za kolik seženeš Elring na Feldu?
Kvůli starline neberu od autokelly už skoro nic. Prostě si tak posrali reputaci, že jakmile vidím kelly, vybaví se mi starline a je hotovo, podobně jako značka AQ to je polská číná :-( Osobně prferuju hodně CHAMPION, ale cokoliv píšeš hore je dle mého názoru fajn.
Já jedu v Citroenu filtry Purflux.
Neco podobneho jako ma Kelly - Starline, tak ma ELIT - Victor ;) tomu se taky vyhni ;)

24.11.2009, 21:58 |
Komba Píďa,na Kelly se přeci nemůžeš zlobit,vždyť přeci si můžeš objednat spoustu jiných značek a né jen starline.Jo kdyby vedli jen tuto značku tak jsou dosti nahraný i když koukam že dost borců z dílen berou starline,jako třeba lanka,brzdy,výfuky...co se týče filtrů,tak Filtron a vložky Fram
Abych se priznal, taky jsem dal vlastne starline zadni brzdove lanka mlady na corsu :) vyslo cca 450,-/ks vs ATE 1600,-/ks. Coz je kurna rozdil v lankach to je snad jedno ;)

25.11.2009, 11:52 |
Tuner#2 | Upraveno: 2009-11-25 11:54:07
Dragster: Tak to mě zajímá, pokud máš lepší kontakt, tak začnu brát díly od něj a jako fakt... Ono ELIT jak jsme zjistili v tom systému má chybu a Elring píšou i u těsnění za 115,- a přivezli Temac. Náramně se divili, že jsme jim to s Regnerem omlátili o hlavu a že pak uznali, že Elring má bejt jen u toho jiného objednacího kódu (mě se to zdálo divný že by stálo stejně jako Temac). Tak pak dodali to správné. Můžeš mě teda zjistit cenu těsnění na Feldu, ale opravdu Elring? Díky klidně i mail a nebo sz.
Zavolej do Pro Trucku na Bory a ceny na MANN Tě řeknou.