Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > !!!!OPEL OMEGA!!!!!

o Navštíveno 1157x o
o 11.01.2006, 14:39 | Paczqo
Sorry za ty vykřičníky ale dneska se mi stala nehoda a na tohle auto jsem změnil totalně nazor na oranžový jsem zastavil a do mě to nakouřil magor s puntem ještě mě seřval proč jsem to neprojel a jeho mladá začla histericky řvát docela mazec. no ja mam jen trošku pošramocenej narazník tj. chrom lišta, krytka oka na lano a vpadlej z jednoho držaku a lak na kufru mam trošku ale jeho punto je zralý na novou kapotu, světla, narazník docela mazec a on malo zrovna nejel aj policajti to dali na jeho vinnu řval jak něco a na to že to je redaktor primy ovladat se neumí vůbec. Po dnešku jsem rozhodnutej si to auto nechat a měnit nebudu na to jakej je to stařeček vydrží dost protože zrovna pomalu nejel takže at si každej řika o opelech co chce tak pokud se o něj člověk stará je super a aj ty větší provozní naklady mu prominu.

o 11.01.2006, 14:43 | FSAL
jako to je ale prece normalni vec, ze ten kdo ti to napali do zadku a pred tim hamtne na brzdy tak ti zajede pod prdel a tobe se z pravidla skoro nic nestane a vom ma zrusenej celej predek
o 11.01.2006, 14:46 | Paczqo
FSAL : no ja už stal na mistě a asi 5 vteřin po zastavení do mě vletěl a jinak švagroj se stalo to samé před rokem na služebnim mondeu a zrovna tolik nevydrželo.
o 11.01.2006, 14:47 | Šestikule
Super, já jsem zrovna s Omegou přijel z technické, bez závad. Než šel do jámy tak se mě ptal kolik mám najeto, řek jsem 227t - "Oni Vás ty srandičky přejdou," kontroval. Dole nic nenašel (před dvouma rokama mi napsali aspoň stav výfuk.potrubí, ale teď jsem je vypekl, celej vejfuck jsem dal novej). Pak do toho sedl, objel kolečko a prý že je to jak nový, tak to mě potěšil ;-) Taky mě jí bude líto až půjde v nejbližších dnech z domu, ale není zbytí :-(
o 11.01.2006, 14:48 | Lucni.konik
jak pise FSAL - snazit se podsukat auto zezadu je des - svetla,pricka,haubna, naraznik, spojler - vsechno v trapu(i chladic atd). naraz zezadu je vzdycky s upne minimalnimi skodami - teda pokud do tebe nevrazi Avie ci Tatra.
o 11.01.2006, 14:48 | Rustapha-659
Paczqo: :o) njn,to se nedivim,že to dali sežrat redaktorovi... Souboj hmot promluvil..tohle byla HMOTA vs hmota..navíc předek/kapota při ráně udělá skoro vždycky "Sněžku" ... nech si Omegu,když tak dobře slouží a nějakej ten rok ještě určitě bude.. a přeju hodně štěstí na cestách !
o 11.01.2006, 14:52 | Paczqo
Jj to necham a rana to byla hezká ale neni poznat že by to do mě někdo narval na tom viku je to jen sedřene od toho jak se kapota srolovala a jiank neni poznat na prvni pohled že hby s tim něco bylo a aj RZ je v pohodě a ta je zrovna v mitě kdy by člověk čekal že to odnese nejvíc.
o 11.01.2006, 15:15 | Petura
no hele nevim, nevim... bratránek loni trefil se Š120 na zadek kámoše kterej měl feldu a řeknu že ta felda byla zmuchlaná daleko víc než ta šáde ...

Paczqo: no tak to si měl štěstí v neštěstí... aspoň že to odnesly jen plechy ...
o 11.01.2006, 16:15 | Route88
Pacz: No to koukam, kdyz videl tebe, ze si jeste votviral tlamu :-(

ale hlavne ze se ses celej

Stat se to me tak bych musel rychle zamknout dvere a drzet je nez by se stara uklidnila, bo by mu ji tam zrovna sekla a pak jeste ja :-)))))
o 11.01.2006, 16:26 | MarauderZ28
kdybys měl Caddy tak to ani necejtíš to má zajíždící nárazníky :o)
o 11.01.2006, 16:50 | KFL
Zadek je stavenej na naraz, predek je sama deformacni zona :).

Ale do me takhle nekdo napalit, asi ho na miste zabiju.
o 11.01.2006, 17:43 | Milhauzz
Do me jednou borec prdnul s oktavkou, nebrzdil, v cca 50 primej naraz, dobra slupka, ja jeste pred sebou drcnul do zigula a zigul do feliciie. Byl nasranej nejvic z toho, ze sem odjel po svych, sice auto muselo na stolici, bylo to trosicku pohle, ale odjel sem, dokonce ani svetla netkl. Jeho okavka, KO motoru, az po kola nasracku, na odtah. Resume? Oktavka vs. Audi 100 s taznym na 1.6tuny :) Mno jo, hmota vs hmota :)
o 11.01.2006, 18:24 | tmx.806
Hlavne ze ti nic neni, jinak omegu bych taky nechal, aspon na zimu... ;-)
o 11.01.2006, 18:55 | Beky
Paci, tak já když tak zítra dorazím, ještě ti zavolám..:)
o 11.01.2006, 20:35 | jozamucha
nám do renaulta5 nabourala zezadu loni před Vánocema LIAZKA
o 11.01.2006, 20:47 | RedBaron
Předpokládám, že LIAZ byl na hadry, na R5tce jste přeleštili nárazník a odjeli :o)
o 11.01.2006, 21:32 | Pekys
RB: jo, hned po tom co ten nárazník vytáhli zpod zadní nápravy :o)) Zbytek auta nenalezen.
o 11.01.2006, 21:33 | Nismo.Power
naprosto normál.............stalo se mi nedávno s 200sx a mám krapet odrenej lak.......... , takze na opel nazor nemenim :)
o 11.01.2006, 21:33 | Pekys
Ještě k těm nárazům. Bouchanec zezadu maj moc rádi fabie, který maj nějakou tu deformační zónu pod nárazníkem, takže na první pohled to vypadá že nic, ale ve finále to tam bejvá pěkně pokroucený na podlaze kufru apod.
o 11.01.2006, 22:19 | Nismo.Power
pekys, vseobecne skodovky to maj radi..........treba filcka vypada po bouchanci ok, ale pak nejde zavirat kufr.........ale to delaj prevazne šáde
o 12.01.2006, 07:14 | pelo
ja som si prečítal ten nadpis príspevku ako "PELO MA MEGA" a ono nič :(((
o 12.01.2006, 07:51 | Šlaušek
jj, u felcky je to přesně tak, taky jsem se vyškolil :((( po buchanci od baby na první pohled nic, tak jsme to rozjeli a po chvilce mi to nedalo a už jsem neotevřel.. :(
o 12.01.2006, 09:16 | Conan
Já zase kdysi naboural do zadku Audi 80 nebo 100 se služební Felícií. Audina měla pěkně zrušenej zadek, odjet teda mohl. Felícíie měla pouze naprasklej nárazník u mlhovky (cca 5cm) a lehounce škráblej lak na kapotě, asi 30cm dlouhej, ale nebyl hlubokej. To se stalo asi v 30km/hod. Bylo to v Praze na nájezdu na most Barikádníků z nábřeží směrem do centra. Všichni, kdo jezdili kolem nevěřil. Nejdřív pohled na zrušenej zaek audiny a pak nevěřícnej pohled na Felícii, který nic nebylo :-)

A proč to tak dopadlo? Protože dotyčnej, do kterýho jsem naboural, nestál na brzdě a náraz byl přímo nárazník na nárazník po celé ploše. Navíc ta Audina měla ten zadek nějakej zrezlej.
o 12.01.2006, 09:40 | Lucni.konik
to Conan - nebo si nebrzdil a naopak přidal ještě řádně knééédl a předek se ti vyhoupl nahoru co?:-)
o 12.01.2006, 10:04 | Conan
Lucni.konik: to ne :-))
Každopádně on nestál na brzdě a to byla pro mě výhoda.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3639 sekund.