Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Plazma x LCD - kterou?

o Navštíveno 164x o
o 11.01.2006, 21:24 | Pekys
Zdarec. Mám dotaz ohledně plazem a LCDček. Potřeboval bych poradit, kterou z uvedených typů byste vzali, na co se zaměřit, případně jakou jinou byste doporučili. Jde mi hlavně o kvalitu. Úhlopříčka by měla bejt 128cm max. (chtěl jsem větší, ale dneska jsem zjistil že by se na to nedalo koukat). Tak narychlo jsem vybral tyhle 3 plazmy, jelikož LCD jsem našel největší jen kolem 100cm, a plazma co do kvality obrazu je prostě uplně jinde. Má sice svý nevýhody, ale kvalita obrazu je rozhodující.

Pioneer PDP506XDE - cena 160tis. - vítěz testu EISA plazma roku 05/06
[ Link ]

Panasonic TH-50PV500e - cena 123tis.
[ Link ]

Sony KE-W50A10E - cena 150tis.
[ Link ]

Od Loewe jsem našel největší úhlopříčku jen 106cm. Odkazem na větší nepohrdnu.

Předem díky za rady.

o 11.01.2006, 21:37 | Nismo.Power
z tohohle bych bral to Pio :o)
o 11.01.2006, 22:01 | Pekys
Dobrý, mám stejnej názor, taky proto, že zbytek domácího kina by měl bejt stejný značky a Pio je z těhle asi to nej.
o 13.01.2006, 13:47 | kaa
jak uz jsem psal jinde, kdyz uz plazmu ( jako ze jo :)), tak jedine Pioneer, je to fakt bezkonkurencni. Kdyz je das vedle sebe a pustis stejny zdroj, nebudes verit ocim. Proste Pio je na tohle nejlepsi. Sam jsem neveril
o 13.01.2006, 21:01 | Pekys
No právě jsem ji viděl v basysu na Chodově. Vyhlídnul jsem si tam tu 128cm, ale asi to trochu zmenším a bude to 108cm, protože na to budu čumět asi ze 4m a ta 128cm je fakt hranice koukatelnosti. Pak už jsou vidět chyby. Ale Pio asi bude z těhle nejlepší.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3077 sekund.