Navštíveno 2037x

Je tu někdo s tímto autem? Nějaké zkušenosti s jakýmkoliv motorem třeba... Mě se teď docela zalíbil!
z merglu do nissana jo? ne nééé, že by přeci jen pořekadlo, japonec na konec? :o)
sry za OT, ale musel jsem
Znam dva lidi co maji v nafte a obom jim odeslo vstrikovaci cerpadlo. Jednomu po 70 a druhemu po 110 tis km.
njn japonci furt s tou naftou pracovat neumej :D
Highty:
je to hnusný auto ;-)
Vyber něco hezčího, např. M6, Avensis, ale primeros neé:-)
A nebo Legacy... a budeš jen vrnět:-)
taky se pridavam se zvedavostí na zkusenosti s tihle vozem,v tom kombi se mi to docela libi(hlavne zevnitr),sedan je teda fakt obludnej.:-)
není hnusné, má své kouzlo :-) hlavně pěkný je kombik :-) Ale Legacy, Outback jj, to je taky něco, ale tak uvidíme, co se nakonec kdy vybere..... záleží zrovna na pocitu :-)
To tedy primera je hezčí jak avensis :-) a mě se líbí právě takové vybočující z řady :-)
[ Link ] Nevím nevím, dle tohoto linku bych asi hodně uvažoval o něčem jiném... Ale protu gustu, však to znáš...
Celkem vybočuje Fiat multipla :-) :-) :-)

23.12.2009, 00:38 |
Rudi Otec váhal taky nad toudle novější, ale četl sem, že už se tam docela srala elektrika a všechno kolem, takže jsme šáhli po P11 a zatim good. Počkejte na nisma, ten vám určitě poví!
Já mám p10 což už je teda pár let od p12 ale u mě naprostá spokojenost a dokud nezhnije měnit nebudu..náklady nula, mam 2litr benzín, spotřeba 7-8l, jízdní vlastnosti aspoň pro mě super a nic víc od auta nepotřebuju :)
japonci maj dle mě nejlepší nafty na světě co se týče kvality.... ovšem tohle jim celkem kazí fakt že valná většina naft neni jejich (vypůjčeno) a ty se serou tudíž si lidi naivně myslej že nic lepšího než koncernový tdi nemůže v celý galaxii existovat.......
co se primery týče tak já nevim, nechtěl bych to protože to auto je vlastně renault..... vídám často 2 kousky co jsou v autopůjčovně a obě maj momentálně najeto kolem 400-500 ale prostě je na tom vidět že to je renault.... nehledně na to že to je dost hnusný vč. "renault look" budíků uprostřed :)
pokud chceš bezúdržbový auto s preciznim podvozkem který potkalo renaulta jen minimálně tak si kup P11 nebo P11FL to jsou kvalitní auta
P12 je RENAULT = nekupovat! Moc, moc problemu...
Kdyz primeru tak P11 a max. P11C. I kdyz P11C je uz skoro taky RENAULT.
P11 - posledni "japonska" Primera
P12 - doslo k majetkovemu propojeni s Renaultem a tento model uz je z 50% Renault se vsemi "vyhodami"
pokud trvas na Primere, tak P12 bych se vyhnul
ja mam P11 FL a max. spokojenost
kdyby si chcel neco vedet o P11, muzu byt napomocen :-)