Navštíveno 429x

Zdarec panové :)
chci trošku upgradnout starší PC o novou grafiku a ještě jeden LCD, takže aby zvládla připojení 2 LCD.
Sestava je:
CPU: Intel Pentium 4 @ 2400MHz
Chipset: Intel i845PE
MB: Asus P4PE
RAM: 1024 MB (2x512 DDR-SDRAM)
GK: Nvidia GeForce4 Ti 4200 AGP 8x 128MB
LCD: LG L226WA-22“
prosím poraďte jakou GK vybrat, není to PC na hry ale na AutoCad, SolidWorks a upravu fotek.
Díky
no hele do agp bych doporucoval radeona 9600 ci 9550 . Mel by to zvladnout:)
případně jestli se někomu taková grafika případně LCD válí doma tak může nabídnout, beru i ramky viz popis (PC 2700)
dík :-)
ty voe ted sem daval pryc 9550 :D napsat to o par dni driv mas ji. Poptam se
Měl bych staršího Matroxe do AGP s certifikovanejma ovladačema přímo na CAD. Dej echo na ICQ.

03.01.2010, 22:32 |
Nismo.Power | Upraveno: 2010-01-03 22:37:35
9600/800 a 9550 nebrat, ty který neodešli do roka po koupi odcházej pozvolna ted, hrozný problémy s teplem, ovladačema a kompatabilitou natož s cadem
jasná volba na GeForce Quaddro či Matrox nějaký Gčko jak píše milhauzz
samo ještě existuje WildCat ale to je dost drahá a špatně sehnatelná záležitost :)
fiha:) tak to sem mel kliku:) kolik sem jich daval do ruznych pc a par z nich dodnes bezi
...hmm, ja měl 9550 od GeCube, tedy 9600XT, na Omega ovladačích (bo Catalysty byly, možná furt jsou, šity) tahala rozlišení 1900 asi 12h denně, dost často v né zrovna jednoduchých a ochlazujících aplikacích, pak přibyl druhý monitor, a dva,tři roky běžela bez problémů. Doteď to má ještě někdo z okolí tuším

04.01.2010, 02:54 |
Drtič Také jsem měl 9600XT asi 2 roky bez problémů, další dva roky do těd ju má kámoš a běží v pohodě
a kdyz by jsme zabrousili do novych tak co treba tahle?
[ Link ]
tu ma kamarad ve verzi pci-e a nestezuje si, hraje i novy hry. Sice detaily na min ale jde to takze o tom ze by utahla tvoje aplikace by problem nebyl. Akorat yb to chtelo si ji od nekoho pujcit nebo objednat pres net v pripade ze by s tovji deskou nebyla kompatibilni. U novych agp karet sem se s tim v nekolika pripadech setkal
já neřešim kdo kdy tu jakou ati měl a neměl problémy s tim že pc využíval na internet občas hry..... řešim to z pohledu toho že jsem jich nainstaloval hafo kusů tudíž z mýho pohledu jsou tyhle karty maximálně nespolehlivý a hodně problémový co se verze catalystu týče a následný kompatability z pestrou škálou SW ..... řekněme že takovejch 6-7 z 10 buď shořelo a šlo na reklamaci cca ihned nebo do roka a zbytek měl neustálý problémy typu v týhle hře jsou rozsypaný textury nebo v tomhle programu ta funkce nefunguje jak má, na autodesk foru je z týhle doby mrtě postů "co s tim, mám ati 9xxx" ....výsledek byl zpravidla přechod na jinou kartu..... takže už po několikátý na tomhle foru řikám že z pohledu uživatele mi je naprosto putna co si o těhle kartách myslíte, já to mám z reálnýho pohledu a čim lepší model tim víc hořely....
co se tvýho výběru týče tak na to nový co jsi dal se vy**** , sháněj starší kus a sháněj ideálně GeForce Quaddro .... nedělal bych si iluze o tom že starý quaddro v cadu natře nový průměrný pcie grafice ...
já osobně jsem tyhle softy studoval taky a studoval jsem to na quaddru, nevim kterej model to byl přesně ted ale moc dobře vim že před těma asi 5-6ti lety si tahle cadová karta dávala naprosto s přehledem UT2004 na top detaily, samo ta karta na hry nebyla je tvořená hlavně pro cad apod. ale její výkon prostě byl výbornej což se nedá říct o ceně samo....