Navštíveno 1008x

06.01.2010, 22:11 |
Losky Ahoj, nedělá tady někdo ty taxikářský fólie na auta? Mám čtyřkolku, modrou a chtěl bych tu kapotáž dát do černé. Zajímalo by mě, co by to stálo. Moc díky

06.01.2010, 22:51 |
Lumík Jsi si udělal radost ?

06.01.2010, 22:54 |
Losky Mladá Boleslav
Lumík: Trošičku:)
Mám v Praze kámoše co to umí. V Bolce bohužel. Ale kdyby si měl zájem, na cenu se ho klidně zeptám.

06.01.2010, 23:01 |
Losky Kdyžtak se ho nezávazně zeptej. Teď mám placení ještě dost, ale do budoucna. Moc díky
Sice OT, ale gratuluju ke straoji, snad bude slouzit, jen dotaz, proc jsi nevzal s kardanem ? Pokud se vydas vic do terenu, bude ti mozna chybet redukce
Losky vítej do klubu bláznů z okolí bolky :-))

07.01.2010, 17:46 |
Losky Johanik: No, je rok stará a za hodně dobrou cenu po všech garančkách, takže jsem neváhal. U Tebe vím, že si měl Jumbo:)) Různá fóra, youtube, stream... Ale zatím jsem spokojenej, mám to spíš na výlety po lesních cestách, ne na utápění:)) Zatím. Jinak první jízda byla děs, člověk není zvyklej něco tahat rukama, dnes jsou samé posilovače. Je tam laděná koncovka, tak to má i krásnej zvuk. Jen bych rád změnil barvu na černou či bílou:)

07.01.2010, 17:47 |
Losky PAVELK: Díky, zatím se pomalu učím:)) V pět jsem se teď vrátil a měl jsem úplně zmrzlý palec:( Musím pořešit nějaké kvalitní rukavice. Půl hodiny venku při -6 a hotovo:)
no i tak proste gratulace a at slouzi :-) CO e tyce rukavic, podivej se na www.gerbing.cz, ja si od nich bral ted ty vyhrejvany a jako nemuzu si stezovat, je to pecka :-)

07.01.2010, 19:18 |
swep zjisti si na kolik by vysel lak, folie je dobra jen v tom, ze se da sundat. jinak cenu pocitej kolem 20kc za dm2 mozna vic zalezi z jake folie to chces udelat, pokud by to byl tisk tak jeste vic. kadzopadne je to hodne slozity tvar, takze se bude muset pouzit lita folie a ta je drazsi, a stejne je dost mozne ze nedosahnes takoveho efektu jaky si predstavujes, nicmene to muzes vyzkouset, ale volil bych nejakou renomovanou firmu respektive reklamku, ktera s tim ma zkusenost. ze jednoho kusu to mozna pujde udelat ale bude to hodne narocne, spis bych to videl na vice kusu, taky si zjisti jestli to jde demontovat, pokud ano tak je to urcite velke +

07.01.2010, 19:25 |
Losky swep: kapotáž jde sundat, zůstane jen to modré. Jinak 20Kč za 1 dm2 mi přijde teda dost. Zadek složitej není vůbec, ale předek je horší. Já myslel, že ty taxikácký fólie jsou levnější. Nedávno jsem viděl, že celé auto do bílé vyjde na 12500,-, ale tam je ty plochy tak 8x - 10x víc. Tohle může mít max 2m2,ale tak třetina je jen odpad. Lak nevím, je to přeci jen plast, ale nikde se neohýbá, takže by to mohlo vydržet. To by možná vyšlo třeba i do 2tis. Známej mi před rokem za 2tis nalakoval kapotu, nárazník, masku a zakitoval díry po RZ. Barvu jsem kupoval. Je to lakýrník a udělal to pěkně.

07.01.2010, 19:27 |
Losky Johanik: Ty můžou být super, ale 2,5tis mi přijde dost:( Mě stačí něco, co lehce udrží teplo a budu cítit palec:)
nelakovat v žádným případě, v terénu lehce větev ohne blatník a máš po ptákách
Losky:jinak kdyby si měl zájem mám doma skoro nový plastový box ze své kolky a hlavně mě máš co by přez jizeru kamenem hodil

07.01.2010, 20:41 |
Losky Pavelk: Taky jsem si myslel, že lakovat je asi kravina. Proto mě zajímala ta fólie. No, kdyžtak to zůstane v barvě. Jinak díky za nabídku, jsem rád, že jsem splácal peníze na tohle, tak teď zatím kufr kupovat nemůžu. Pro začátek mi stačí ta taška. Ale díky
Co se tyce rukavic, tak v zime mi mrznul palec ve vsem, jen v tehle ne :-) NErikam ze je to za rukavice malo, ale jsou super :-)

08.01.2010, 10:02 |
swep | Upraveno: 2010-01-08 10:03:24
12500 za cely polep je celkem ferova cena, ja mam cele auto ve folii krome narazniku kapoty a strechy a dostal sem se na cca 2500 korun bez dph s tim ze sem to mel jen za cenu folie. a to jsem pouzil tu nejlevnejsi valcovanou, ale doporucuje se pouzit lita, ta je drazsi o 50-200% podle dodavatele a typu
edit: a vlastne i kufr nemam ve folii, takze vpodstate jen boky

09.01.2010, 19:20 |
Losky swep: Já už se lekl, že máš jen prahy:)
zjisti si cenu plastů v JM v barvě kterou chceš a máš to určitě levněji

10.01.2010, 19:28 |
Losky Kapotáž je nesmysl, je to cca 13tis Kč
Byt tebou, tak to chvili necham takhle jak to mas, stejne hodis nejakej ten bocek, boudicku atd a nejaky ten plastik se ti stipne, pak budes kupovat novy :-)