Navštíveno 1222x

07.01.2010, 20:27 |
ps Dnes mi došel vrácený Iphone z opravy. Popis problému:
+ nejela wifina už asi půl roku, ale nějak sem to přecházel
+ baterka vydrží tak 5 hodin
Telefon mi došel vrácený, prý oxidace, nic neopraveno se sdělením, ať si to u nich opravím za 5500 bez DPH..
Tak ted nevím opravdu kdo je tu šmejd. Mobil jsem nikdy nepotopil, neumyl a po více než roce ho mám jak nový.
Jako bonus mi u konektoru napájení rozbili kryt, bohužel nemám fotku před posláním do servisu, tak nemám jak doložit.
Jak dál? Zajet do servisu osobně a vyřídit na místě?

07.01.2010, 20:33 |
Kesam Pěstma??:-)
Jednou mi odešel foták a řekli mi že vněm mám písek a dál ho rozebírat nebudou nazdar:-)

07.01.2010, 20:43 |
ps Jo
No ale nejsou to zmd*? Vše záleží na jednom proužku, který může být už po prvním dnu červený a telefon bez záruky... Ještě si tam přihodí fikaně za 5500 to opravíme...

07.01.2010, 20:54 |
TROY britex :D a jeho oxidace ;) jako bych to už někde x krát slyšel
Ja sem nechaval opravit N95, nesel USB konektor (tel se resetoval pri zapojeni) Oprava vymena Betty obvodu, BGA, a systemoveho konektoru na desce.
pricina: nejaka kapalina to zezrala.
cena: 900,- :)
No taky vim, ze sem to do vody nedal, ale je fakt, ze pri moji manipulaci za deste atp se to stat mohlo, kazdopadne za cneu opravy jsem vdecnej.
Z důvodu Oxidace mi nebyla uznána reklamace na totálně nefunkční foták od Sony po týdnu používání a na 2 mobily, vše to byla Kasa.cz a pražské servisy.
Po této zkušenosti jsem začal vše osobně dávat do Britexu Kladno (N73, 5800 Xpress atd.), překvapil mě přístup, ochota, rychlost, naposledy mi slečna dokonce řekla: "ježiš vy jste sem jel 20km, počkejte chvíli my to uděláme na počkání"
dokonce mi ted vyměnili všechny mechanické věci měsíc před vypršením záruky, přehráli firmware atd. atd.
normálně jsem zíral ..
JJ, sporadicky člověk ještě zažije, co to je úcta k zákazníkovi. Bohužel, naprostá většina firme (=nás ostatních) se chová v dnešní době dost podovně, jakoby zákazníky museli odhánět...
Mám nyní obavu poslat svůj Nikon D70s na výměnu zrcátka do Nikonu Praha...

08.01.2010, 16:12 |
Ravo | Upraveno: 2010-01-08 16:12:56
Tak s Nikonem Praha mám jenom dobrý zkušenosti, všechno vyřešeno k naprosté spokojenosti (výměna chipu na D50 v záruce...vadné body-žádný remaping, ale fyzická výměna)
Berte to zase ze strany prodavajiciho, co me si treba dovoli lidi vracet na reklamace je nekdy na pres drzku, absolutni jelito si neco bastli sam v aute a divi se desne, ze mu to nefunguje a je schopnej to vyreklamovat treba na 2x.