Navštíveno 916x

19.01.2010, 14:24 |
petrb asi blbost, ale jako je nekdo zavysli ze si musi dat denne kavu, tak ja si musim dat aspon jeden red bull. no a bavim se o tom v praci s klukama a tak sme se bavili co je vice skodlive pro telo a jestli to muze mit nake negativni ucinka? co myslite...
každá závislost je špatná.. nicméně redbull je plnej chemie, samý Ečko a dalších sajrajt... kafe je v podstatě přírodní věc zalitá vodou ve které se uvolní aktivní látka
Neee kazde Ecko je skodlive ... jen proste nekteri lidi jak vidi Ecko tak je to vsechno spatny.
Tim ale nechci rict ze je to nejak zdrave.
A ono ty dnesni kafe taky neni nic extra zdraveho :)
V male mire neuskodi asi nic, jako pivo, vino, kafe, tak i nejakej ten energy drink.
Ale vseho s mirou, navic na etikete byva napsana DDD ;)

19.01.2010, 14:41 |
Zdenek (A)
Tady mas nejake povidani o kofeinu, taurinu a dalsich "enerizujicich" latkach.
[ Link ] Zajimave je tam vysvetleni rozdilu mezi slovy "energeticky" a "energizujici".
Pokud jde o porovnani kavy a redbullu, tak asi zalezi, jake kafe myslis. Redbull obsahuje krome kofeinu, taurinu a jinych sajrajtu i hodne cukru, ktery je take zdrojem energie. Neslazena kava cukr neobsahuje. Pokud si kavu osladis a pripadne pridas mleko, tak zvysis energeticky prijem a s mlekem dodas i tuky.......... Ja myslim, ze v rozumne mire neskodi ani kava ani redbull.
Obecne ale plati to, co napsal OO: Kazda zavislost je spatna.

19.01.2010, 14:44 |
Zdenek (A) | Upraveno: 2010-01-19 14:46:43
A k tem Eckum... Souhlas s Knightym - ne kazde je skodlive. Eckama se oznacuji i naprosto neskodne prirodni latky. Mel jsem v ruce knizku, kde byly vsechny Ecka popsany. Pokud si dobre pamatuju, tak byly rozdeleny do 3 nebo 4 skupin. Neco jako zcela neskodne.... az po zakazane..... Ale uz nevim, co to bylo za knizku.
Maly dodatek o Eckach ;-)
[ Link ] [ Link ]
No hlavne keď piješ redbull denne, tak Tvoj telesný pot musí smrideť ako nemyté péro... poznám dvoch takých, jeden tlusťoch a jeden hubeňour, pijú to denne a smrdia rovnako, na nerozoznanie :o) A TO by mi bolo dosť nepríjemné a zamyslel by som sa nad tým či pokračovať alebo nie :oD
A asi to leze víc do peněz, než káva. A to nemluvím o chuti - není nad dobrou kávu :-)
... taky jsem to do sebe lil pod tlakem a to pulitr kazdej den (X-Sat by mohl vypravet), ale da se prestat. Jen pro zajimavost sezen si original REDBULL z Thaiska potom muzes teprve pochopit o cem je slovo Red Bull.
[ Link ]
2 Newman: stačí z maďarska drink s názvom Bomba! Má asi 3x viac "energie" a kalórií než Redbull :o))))

19.01.2010, 19:45 |
petrb newman jaky to je? to je mazec:-D

19.01.2010, 22:09 |
X-sat (M)
2 dcl Avanti a 1/2 litru Red Newman Bullu = to je nebo bylo jeho
hovado
:-DDD
Red Bull je prej z tehle napoju snad nejhorsi, prej nejmin skodlive je Kamikaze

20.01.2010, 11:09 |
Conan
ten origo redbull je z vetsi casti pouze prirodni extrakt - neda se to srovnat z Ceskym komercnim. Kdo nezkusi nevi vubec o cem je rec. A ze to nakopava, tak opravdu ANO.
nasel jsem to :-)