Navštíveno 432x

21.01.2010, 14:06 |
Olda Zdravím. odjíždím na týden do nemocnice v HK a nejspíš tam nebude dostuný žádný Wifi signál a nejspíš ani připojení k netu.. wifi je prý jen v nějakých místech areálu nemocnice. a na okolní sítě se určo nepřipojím.. Takže se jen ptám jsetli by šel nějak skombinovat mobil s noutem na inernet. někde jsem slyšel, že prej to jde.
dík.

21.01.2010, 14:18 |
ikosp | Upraveno: 2010-01-21 14:21:04
Jde to.
Můžeš přes BT,infra, kabelem,.......
Bez nějakého datového balíčku nedoporučuji, mohlo by tě to vyjít hezky draho
Nastuduj si nabídku svého operátora....
EDIT: btw používám data u vodafonu s tím jejich USB modemem, není to žádný terno, ale na maily a surfování to stačí. Na filmy mám doma kabel :)

21.01.2010, 14:46 |
Olda Jinak teda mám O2 a aktivoval jsem si internetový balíček na měsíc zdarma, takže budu muct serfit když to rozchodím a kyslík asi i takovu službu podporuje, ale nevím jak to nastavit
[ Link ] tady jakýsi konfigurátor tak snad to podle něho nějak pujde. Není tu někdo od kyslíka kdy by poradil?

21.01.2010, 17:12 |
Daryl (A)
zalezi spise na founu, pres kterej to potahnes. Nebo mas extra krabici ?

21.01.2010, 17:46 |
Olda Tak už mám nejspíš vyřešeno :) foun je nokia 5310 expres music. Stačilo nainstalovat origo soft nokia Pc suite, spárovat nouta a founem, soft využije program jako modem přes BT a pak se jde normálně připojit. Sice rychlost nic moc, ale stačit bude. Jen doufám, že ten balíček kterej bude už zítra platit se na to bude vztahovat :D ale snad jo.. je to wap na mobil na měsíc zdarma.
Tak na to POZOR ! Ty vyuzivas jiny datovy prenosy nez se pouzivaj na WAP !
Ležel jsem na plastické chirurgii a chytal jsem Wi-Fi z Interny, z té nové budovy. Záleží kde budeš...

21.01.2010, 18:10 |
Olda dj.dekl: V tom je nějakej rozdíl? to by se mi kua prodražilo asi.

21.01.2010, 19:30 |
Daryl (A)
No jestli mas jen wap tak to by ses pekne prohnul !!!!
hlavně je to dost omezený megabajtama

21.01.2010, 19:48 |
Daryl (A)
myslim, ze ne omezeny, ale za nesmysl cenu. Jakoze mego te prijde na stokoruny :)
Musis chtit pripojeni k internetu (APN). Jen rekni, ze to chces na notebook ne na mobil. V tom je ten rozdil. Pro mobil staci wap, i kdyz i ten je dnes uz pase, notebook potrebuje APN.