Navštíveno 561x

ahoj lidi nevite nekdo o nejakem fiatu?klidne bez tech ale v dobrem stavu...proste ne extremne shnilej a pod....hlavne aby byli napravi v poradku...rozstelovanej nebo neco podobneho nevadi....

25.01.2010, 15:24 |
hawai soused jich ma nekolik, vetsinou rozebrany a asi 10 motoru :-D ale je to fanda a nic z toho neda. ale mlady rodice jednoho maj na zahrade, pojizdnej, snad s dokladama ale bez technicky, maj dalsi 2 normální auta takze s tim nejezdej a ted stoji na zahrade asi pod metrem snehu. ale nevim jestli by ho pustili, ale zeptam se ti
diky moc urco se zeptej...budu jen rad...jestli lezi pod snehem a neodpadavaj dili a nejni deravej tak je to celkem ok...a taky zalezi na cene....me tedka jeden utek po tech a novej lak za 6500kc jen potrebovali vymenit tlumice....byl jsem dcl nastvanej kdyz jsem prijel a typas mi rek ze je prodanej pritom jsem s nim dva dny pred tim mluvil ze si pro nej jedu...zmrd svinarna nejvetsi:-)
zkus si hlídat inzeráty na 126fan.cz, občas se něco zajímavýho objeví

25.01.2010, 17:41 |
gizmi Lubos1: jukal bych na 126fan jak rekl kolega, zavolal bych Koudelkovi tam od nich, ten je dela celej zivot (babicka u nej servisovala driv sveho 25 let) a nikdo neni lepsi (ikdyz obcas taky hajzlik peknej)..ale s cenou nevim nevim..kdyz si vezmu za co se prodavaj pekny kousky v Nemecku..

25.01.2010, 18:55 |
BALI vim o jednom,možná dvou pěknejch... kolik jsi za ně ochotnej dát?
cena bude odpovidat stavu.....ale tak nejak rozumne....ne zadnejch 30k a pod....
asi pred 9 dny jsem se byl podivat na jednoho v pardubkach...pan psal top stav vyvarenej a pod komplet udelana podlaha a tak...chtel za nej 12tis a rikal ze sednu a jezdim...tak jsem ho parkrat obesel zkouknul ale nedalo mi to tak jsem vzal sroubovak a na trech mistech podlahy jsem ho zapich a projel pomalu jak maslem.....takze si davam pozor na oko nic vydet nebylo ale jinak.........:-(