Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dotaz e-shop- tvorba administrace...

o Navštíveno 481x o
o 05.02.2010, 14:32 | Antonio
Vím, že je zde plno odborníku,tak přicházím s otázkou:-)

Chci si vytvorit e-shop a musim se priznat, ze nejsem zadny velky programator. Bylo mi doporuceno několik variant a mě se nejvíc líbíla možnost vytvorit shop pres PrestaShop [ Link ] a druha varianta je zřídit jej u [ Link ] za nějakych 200kc měs.
Ted nevím k čemu se přiklonit, co doporucujete vy? popr nějaké jiné, lepší řešení? díky

ps. ten [ Link ] mi prijde nejjednodussi, nejrychlejsi. s prestashopem bych se musel naucit delat, ozivit si znalosti php ktere uz skoro nemam a pod...

o 05.02.2010, 15:09 | Mr.Scully
Co je pro tebe lepší, to ti neporadím. Nicméně Prestashop na základě svých chabých zkušeností považuju za nejlepší free řešení eshopu... eshopů jsem zkoušel pár a byla to tragédie. Prestashop vypadá na první pohled fakt dobře. Musíš si jen trochu pohrát s češtinou (není moc aktualizovaná), ale jinak instalace je pro cvičenou opici a všechno si pak naklikáš bez znalosti PHP.
o 05.02.2010, 21:57 | Harryp
Mohu ti doporučit e-shop rychle z tohoto výběru. za ty prachy co za to chtějí.Navíc za určitých okolností Ti udělají originál design zdarma!Má zabudované a plně funkční xml feedy pro zbozi.cz a par dalších webů.
o 06.02.2010, 00:13 | J-T.
Harryp: Tak doporuč :-) Zajímá to i mě ....
o 08.02.2010, 16:00 | Harryp
To J-T: Však jsem psal,že mohu doporučit ten e-shop rychle z Antoniova výběru.
o 08.02.2010, 16:27 | J-T.
Harryp: sorry nějak jsem si to špatně přečetl... Myslel jsem že mluvíš ještě o nějaké alternativě ...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3104 sekund.