Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > čím zabít nudu?

o Navštíveno 850x o
o 08.02.2010, 15:15 | dolph
hoj hoj. jelikože je přítelkyně těhotná (šestý týden) a sedí ted celé dny na prdeli doma a ja nějak nejsem zvyklý že je pořád doma a že jsme skoro pořád spolu tak mi z toho začíná pěkně hrabat.. neznáte někdo něco čím by se dal čas strávený spolu něčím vyplnit? at nesedíme pořád u telky jak dva mamrdi a jednoho nebo druhého to za chvilku nezničí? . prosim pomoc :))

o 08.02.2010, 15:18 | endru.ondra
tím čím se stala těhotná nebo jí dej zaukol vybrat pokoj pro dítě atd...
o 08.02.2010, 15:20 | Kesam
To už je po 6 tejdnech doma jo? Hrajte PS:-)
o 08.02.2010, 15:20 | dolph
hmm no ono nejhorší na tom je že tím čím se stala těhotná už nějak nechce používat.. :)

já spíš hledám něco pro nás oba.. když je sama doma tak je mi to u zadku co si dela to se urcite nenudi (davaji prece serialy) :)
o 08.02.2010, 15:21 | dolph
Kesam: jj už dřepí doma 3 týdny .. kvůli práci ji doktor nechal doma.. PS bych taky zahrál ale ten nemáme :) a na kompu jsem rad ze spustim firefox a miny :)))
o 08.02.2010, 15:24 | clown
aaa tehotenstvi je nemoc :o)))

osobne nevim, manzelka chodila az do posledni chvile makat .., zkusil bych nejake domaci hry ..

nahodou ve 30 letech objevit, ze manzelka umi Lode, bylo dobry :o))) zkus tu telku vypnout na tyden :o)
o 08.02.2010, 15:27 | dolph
clown: mnoo tak nevim . delala v obchode kde stala 13hodin na nohach a tahala docela tezke krabice.. ja bych ji tam taky nejradeji nechal ale doktor ne e :-/

ale lode.. kua docela dobry napad :) dnes navrhnu a znicim ji :)
o 08.02.2010, 15:27 | Robo
S manželkou jsme chodili na procházky do posledního dne před porodem,někdo jí napovídal,že potom je porod lepší:o))
o 08.02.2010, 15:27 | maxov
dolph kup si nějaky společensky hry...doporučuju česko,evropa,monopoly,activity(tam je lepší víc lidí no,aspon 4)
o 08.02.2010, 15:28 | Lucni.konik
Co karty? Šachy? Dostihy a sázky? No, když už se tak nudíte při 6 týdnu, tak potěž roště, co budeš dělat v osmým měsíci :-)))))))))))
Ukliď doma, sprav, co se dá, páč až to "vyleze", tak na to nebude čas!
o 08.02.2010, 15:29 | Mr.Scully
At vymejsli, co podnikat, aby nemusela po navratu do prace tahat krabice 13 hodin denne jako trubka :-)

Jinak PS3 :-)

Ale jako fakt, nudit se snad ani nejde... kompy, konzole, knizky, prace doma atd....
o 08.02.2010, 15:35 | dolph
takže

Robo: jasan.. procházky.jasná věc. to už máme za sebou a je t docela fajn.

maxov: aktivity proběhli tento víkend. docela prdel ale furt mít někoho na bytě je taky opruz.

konik: na to se netesim uz vubec.. asi mě z ni fakt jebne :) musim nasbirat do zasoby nejaky tipy at ty dny vyplnuju postupně. A opravovat,uklizet uz neni co :) psal jsem ze uz sedi doma 3 tydny :))

Mr.Scully: to s podnikanim jsem taky navrhoval.. ze ma na to par let at neco vymysli tak uvidime :)
o 08.02.2010, 15:37 | Freerider
U nás, když byla moja bez práce:

naučila se třeba stahovat muziku, což před tím neuměla :o))
u nás bylo uklizeno a všechno srovnáno do komínků - od té doby nemůžu nic najít :o))))))))

Našla si brigádu na pár hodin denně - duševní práce

Učila se účetnictví, protože jí to na vejšce neučili, tak se to naučila za 4 měsíce sama :o)

Chce to najít nějakej kompromis, abys jí neurazil, ale aby měla nějakou náplň dne, protože jak se začne nudit, začne taky vymejšlet píčoviny :o))

A vlastně jako Mr. Scully: jestli tahala krabice v obchodě, tak ať se třeba přemůže a začne studovat, aby po návratu z mateřský mohla říct jakou práci chce dělat....
o 08.02.2010, 15:56 | Zdeny60
No, jestli máš přítelkyni jen na to a přes to, čím jis ji teď "udělal nepoužitelnou" a jinak nic, tak tě docela lituji. protože jestli teď ( v mládí) nevíte, jak zabít nudu a co dělat společně, tak jste do roka do dvou od sebe. A pak si na mě vzpomeň...

Toto ovšem není odpověď na tvoji otázku.

Tak jinak:
kino,divadlo, procházky (ty určitě může), četba, návštěvy KaHP, naučte se foto, tím zabijete času, až vám bude chybět, vzdělávání-domácí studium AJ/NJ a pod., naučit se kreslit v AutoCAD, to možná využiješ i ty, pletení hadříků pro dítě, atd atd atd.... A když to nepomůže, pusť ji hit "Není nutno....". Tam je to ze života...
o 08.02.2010, 16:02 | MaxxT
jak bylo receno, asi bych to videl na prochazky.. pokud ti to nevadi, tak se to da resit docela i vtipne a ucelne, napri [ Link ] .. kdyz mas telefon s GPSkou, nahrajes si tam aplikaci a hledate poklady, okolo sebe jich budes mit spousta a je to docela vtipny a zabavny pro oba..
o 08.02.2010, 16:04 | LukeFab
učením
o 08.02.2010, 16:53 | crestik
nápadů už padlo dost, doplním psaní všemi deseti, což je na tohle uplně ideální. Denně si udělá hodinu, dvě přesně ve stejnou dobu, a než se prcek vylíhne, tak umí jak sekretářka. Pak jazyky, vybírat pokoje, šibovat na papíru s nábytkem. To jako vůbec neplete, nešije, nebo tak něco? Může chodit otravovat kámošky, do práce nebo domů. Přihlásit se do nějakého kurzu, nebo sezení, jen tak zprdele, pro pobavení, např alkoholici, duševní cvoci a tak :-) Chodit hlídat děcka (inzerátů je dost), venčit psy atd
o 08.02.2010, 19:50 | dj.DEKL
Běž do práce ty :o)
o 09.02.2010, 09:03 | Veva
crestik mě dostal:
"Může chodit otravovat kámošky... Přihlásit se do nějakého kurzu, nebo sezení, jen tak zprdele, pro pobavení, např alkoholici, duševní cvoci a tak" :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.344 sekund.