Navštíveno 646x

20.02.2010, 11:19 |
snuky Muzete nekdo poradit menil jsem olej, byl tam Castrol SLX 5W30 menil jsem za Castrol EDGE 5w-30 a novej olej filtr a ted 2 tydny po vymene je na vicku trochu "kremovy" emulze pozoroval jsem tam i kapicky vody.Voda se neztraci,kour normalni je mozny ze olej mel v sobe natazenou vlhkost a ted se to trochu vyparuje ?
Nestalo se nekomu ?
Bych řek, že to je ježděním na krátký vzdálenosti, kdy se motor pořádně neprohřeje.

20.02.2010, 11:48 |
snuky jezdim dene max 30km do prace, ale pred tim s puvodnim olejem to nedelalo

20.02.2010, 11:49 |
snuky co bys doporucil ?Je to problem nejyke aditivum do oleje ?
tohle mám na felicii taky když jezdím krátký trasy do 50ti km...stačí se projet 100km tam a 100km zpátky po dálnici a je to pryč :o)
JJ, je to normalni v zime. Pokud nemizi voda tak no stres...
nutno říct taky jaký máš auto.... třeba felcka má naprosto dementní víčko a tohle se tam dělá běžně, ale jak máš víčko přes který se nemá vzduch jak dostat a udělá se ti tam mazut tak to je v 99procentech spotřeba vody aneb těsnění pod hlavou :)

20.02.2010, 17:07 |
snuky motor koncern V6 2,8
voda se neztraci,olej neni v nadobce chadici kapaliny,ani nijak nehuli ,a stalo se tak az po vymene oleje na trasach 15km tam 9hodin stani a 15 zpet
zkusim to protahnout a uvidime :)
Mě to udělalo u omegy uplně to samé pry je to zimou a kratkyma trasama mě taky voda nemizi, olej v ni nei auto jede jak ma zahřiva se taky spravně.
ještě šáhni do nádobky s chladičkou jestli tam není mastnej film.