Navštíveno 4095x

nevíte nekdo jak vyleštit sklo mám po zime jeden hlubší vryp na čelním skle a na bočních sem tam nejake škrábance dík
to by mě taky zajímalo, já mam na okně takový menší ďubky a potřeboval bych okno taky nějak rozleštit,protože při sluníčku přes něj jde hůř vidět

22.03.2010, 23:18 |
Pekys výměna na pojistku. Zrovna na ty tečky od kamínků to vyměnit jde v pohodě.
pojistit..jejda,to auto predemnou mi hodilo sutirek do okna..vymenit za nove..
ma ,motorce(jenze tam je plexi) sem to bral pastou na zuby ale u auta sem to nezkousel :o)ale taky zajima
Zeptej se nekde kde delaj autoskla, tady se legalni rady nedockas :-)
Vim ze to nejak delaji,ale cim starsi ten rypanec je,tim hur to jde opravit.

23.03.2010, 00:03 |
luda551 | Upraveno: 2010-03-23 00:04:43
hele jestly mas pojisteny tak ho rozbi a svedes to na nekoho pojistovna zacvaka a škrabance nemas :o)
svede to na někoho, ten dotyčný s tím "musí" souhlasit.. a příjde o bounsy... to je dobrá rada :o))
proto si platím 500 ročně připojištění a nemusím nic vymýšlet

23.03.2010, 11:31 |
Ravo asi nejčistší způsob je si sklo připojistit a pak ho po jisté době nechat vyměnit, ani rozbíjet ho nemusíš (to udělají v té opravně, když se s něma domluvíš, když jim dáš plnou moc aby za tebe vyřešili pojistnou událost, tak se ani nemusíš o nic starat ;-)
já takhle na svojí feldě měnil okno každý rok skoro preventivně, v práci si ze mě dělali srandu že čelní okno umývám tak, že ho nechám vyměnit :D

23.03.2010, 12:13 |
.mycTD | Upraveno: 2010-03-23 12:14:57
kdyz 'nekdo' pendluje s tatrou mezi kamenolomama, tak uz bonusy neresi :-)
ravo: me treba pojistovak zkoumal okno ze vsech stran
no ja mam na okne uz jednoho pavoucka od predchoziho majitele, takze s tim asi okno nepojistim ne ?

23.03.2010, 12:39 |
luda551 | Upraveno: 2010-03-23 12:41:02
no ja to myslel spise tak že rano prijdes k autu a rozbite sklo :) PČR nejaky formulaře šup na pojištovnu a do autoskel na vymenu:o) jaký bonusy ????
nebo to udelej tak že chceš prestoupit k jiny pojištovne , důvod lepší nabíkda.... maj zdarma na 2roky pojištení čel.skla ,tvoje pojištovna ti sama nabidne pojištení zdarma na sklo :-)
madaros: pojistíš bez problémů, tak se mi udělala prasklinka od kamenu, tak sem to rychle pojistil a za měsíc a něco sem si to nechal bez problémů vyměnit.

23.03.2010, 17:24 |
BULOH Já měním 4 - 5 oken za rok, nejlepší je mít připojištění a pak servisu plnou moc.
a kde je nejlepsi si to nechat pojistit to sklo ? sem u generali pojistovny.. nebudou ho kontrolovat nez se to pojisti ?

23.03.2010, 20:24 |
BULOH Jistě že to nebudou kontrolovat. Já mám vše u kooperativy
A jak se to řeší se zadním sklem?Mám ho tak nějak poškrabaný:)