Navštíveno 658x

30.03.2010, 20:42 |
Yawor | Upraveno: 2010-03-30 20:43:50
Pokračování
[ Link ] Dopadlo to přesně píčou ke zdi -
Sedm let protestů obcí a ekologů bylo marných. Zastupitelé Libereckého kraje schválili kontroverzní severní koridor pro rychlostní silnici R35. Ten povede mezi dvěma částmi chráněné krajinné oblasti Český ráj. Záměr prošel především díky podpoře zastupitelů z ČSSD.
[ Link ] Dovolím si jednu vusvku
nejen že ty pochcaný oranžovočervený retardové pošlou ekonomiku a celou zemi doprdele, ale eště mi postavěj dálnici pod rypákem, aby mi ty kokoty celej život připomínala.
KURVA !
konec vsuvky

30.03.2010, 20:43 |
Bladzej | Upraveno: 2010-03-30 20:44:33
404 ---> 200;)
sou to kurvy.

30.03.2010, 20:44 |
Yawor link upraven
Nechci komentovat tenhle konkrétní případ, který neznám, ale ekologové mají dost mizernou pověst už třeba kvůli tomu, jak tady nějakých 5-7 let mohutně blokovali obchvat kolem Plzně. Za to je tady nenávidí snad každej. Já být zastupitelem a dozvědět se o nějakém protestu ekologů, tak snad natruc tu variantu, proti které protestujou, prosadím, protože návrhy ekologů jsou obvykle stupidní až na půdu.

30.03.2010, 21:13 |
Yawor tyhle protesty byly z velké většiny organizovány lidmi, co v kraji žijí, ne ekology, kteří to mají jako hobby...

31.03.2010, 00:23 |
Pekys tak čistě selskym, postavit dálnici chráněnou krajinou je prostě na palici, ekologové neekologové.
Ale zatim bych byl v klidu, stejně prachy nebudou, a než se splašej, tak se změní zastupitelstvo a celý kolečko se pojede znova. A stejně do toho vlezou různý organizace jako např. Děti Země, či jak se jmenujou, a bude to kvůli tomu stát minimálně 2x tolik a dostavený to bude někdy až my tu nebudem.

31.03.2010, 07:17 |
slama | Upraveno: 2010-03-31 07:19:43
Myslím že tato varianta je nejlepší. Superseverní byla blbost, moc drahá(kopce, tunely, zatáčky). Jižní varianta by byla taky na prd. Stejně by všichni jezdili po starý silnici Turnov Jičín.... pochybuju že by jsi z Turnova jel do Mnichova Hr., Sobotka, Jičín = zajištka jako prase. V budoucnu by se prodloužila dálnice z Mnichova Hr. na sever s německem. V tu chvíli půjde Turnovsko, Český ráj a Liberec ekonomicky do prd.le. Tím že tu bude dálnice se bude Turnovsko dál rozvíjet a budou tu turisti. Severní varianta je dobrá. A to že vylezu na Trosky a uvidím kousek od nich novou dálnici mi nevadí.
hele mozna Vás to sere , ale stejne nic nezmeníte . Nez se zacne stavet , tak uz tady nikdo znas nebude :o))))
nikdy se nezavděčíš každému. Chápu tě.. ale asi s tim nic nenaděláš
Každopádně :-D čechy jsou fakt zvláštní - tady každej bojuje, aby se dálnice nestavěla ... na západ od nás za to že se dálnice postaví, jsou v principu ještě rádi. Berou to tak, že když budou mít dálnici, budou rychlejš v práci a ušetří čas a místník komuniace budou volnější, bude víc práce, protože bude víc investorů napojených na logistickou trasu.... Je to logické, doprava narůstá a silnice se budou stavět a tam se ti lidi prostě dohodnou na podmínkách, ochraných hlukových zdech atd... a postaví se to tak.. ale tady ne... tady se bude deset let diskutovat jen ty změny projektů stojí desíky milionů a pak celá silnici stojí 50x víc a to mě prostě sejří, protože to platíme MY VŠICHNI Z NAŠÍCH DANÍ. Něco na tom minulém režimu bylo - rozhodlo se pro veřejné účely a stavělo se.... Protože kdyby tu teď nebyla D1 a měla se stavět teď, tak se nepostaví nikdy. Jen ten pitomej obchvat okolo Plzně trval kvuli posranej ekoteroristům o deset let dýl a celá dálnice vedla přes Plzeň Přímo. A kdo z nás ji nepoužívá D1 nebo D5??... dovedete si představit cestovat z Prahy do Brna bez D1???

31.03.2010, 08:08 |
Yawor .... no v tom případě prdneme místo Hrubé skály námořní průplav a na Trosky mezinárodní letiště, to pro jistotu, ať nezaspíme
Můžu milovat žáby jak chci ale dálnice je taková úleva pro přírodu obecně, taková úspora lidských životů a taková kultura a rychlost cestování, že to za to prostě vždycky stojí. Jasně, lokálové z toho nikdy nejsou nadšený ale kdybych ji měl mít padesát metrů od baráku tak budu za tu D3jku rád. Ale zatím ticho po pěšině...

31.03.2010, 10:22 |
Rudi Sem taky každopádně pro dálnice, na EKOLOGY jsem bohužel již zastal jistej názor, kterej se jim asi nepodaří jen tak zvrátit. A může se to týkat jak ekologů samotných, tak i těch zastávajících funkce na MÚ...
taky plne souhlasim se Slamou, ja jsem jedine rad, ze tady ta dalnice snad uz konecne bude....

03.04.2010, 23:42 |
Kesam Když to nijak nenaruší krajinu tak to bude dobrý měly jsme tam barák na Hrubé skále je to tam nádherné bylo by na hovno to zkurvit.