Navštíveno 3003x

chalani prosi o pomoc....akurat si moja priatelka kupila tento telefon v zalozni a mala k nemu len nabijacku,no ked sme ho isli nabit tak na nabijacku nereagoval,tak sme do tej istej nabijacky vyskusali moju nokiu E51 aj moju druhu nokiu 6151 a nabijalo ich,tak ci ho nemate dakto,ci tento model mal daku inu nabijacku ako ine nokie?alebo cim by to mohlo byt...dakujem za pomoc...
Mam E51. Tyhle novy nokie maji mensi tycinku nabijecky nez ty stary a jeste sem nenasel neorigo nabijecku se kterou by ten telefon fungoval. Musim pouzivat jen originalni Nokia nabijecky. Kamosovi s E66 to funguje lip. Asi kus od kusu.
no pozeral som to akurat obydve nabijacky maju taky isty konektor 2mm,tak neviem v com je problem...
...podla tohto ma tam byt tato nabijacka na tuto nokiu 6600i slide
[ Link ] a na tu E51 na byt tato
[ Link ] tak su take iste len ta rychlejsie nabija...tak neviem
I ty neorigo meli 2 mm konektor. Me proste ale nefunguje nic, co na sobe nema znak Nokia. Pri ruznym nataceni kroucenim, priceni konektoru se obvod uzavre i s neorigo ale musel bych to furt drzet.
ked napojim telefon na original nabijacku nokia tak mi v telefone napise NABIJACKA NEMA PODPORU. v com moze byt chyba?
Tak tohle vazne nechapu ani sem o tom neslysel. Asi by bylo lepsi zeptat se na
[ Link ] nebo
[ Link ] nebo
[ Link ] NEchcu se dotknout zdejsiho osazenstva, ale tam je vetsi pravdepodobnost, ze nekdo bude znat odpoved.:))
Prakticky vzato by nemelo na nabijecce zalezet pokud je to original nokia.
tak este som skusil taku istu nanijacku ako bola v baleni ked bol kupovany a spravilo to iste,takze chyba je v telefone,akurat ho priatelka isla vratit....