Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Elektronikcá cigareta - má někdo zkušenosti?

o Navštíveno 532x o
o 27.04.2010, 09:20 | Milhauzz
V pátek sem se decánko překouřil, 4 dny už nekouřím a sem celkem slušně nakouslej na skutečnost, že když už s tím nepraštím, tak to alespoň brutálně omezím. Vůle by byla, dokonce 2× půl roku sem už nekouřil. Ono to de, než se zapadne do hospody a pak je zlo, však víme.

Má z vás někdo zkušenosti s el. cigaretou? Je to stejný sviňstvo jako normální žváro nebo je to řekněme "zdravější" kouření, kdy se nikotin dostane do těla ale plíce nedostávají tak naprdel?

Zatím mi to nechybí, práce je v práci dost a po práci se taky nenudím, ale běda jak u piva nebudu vědět co s rukama .... :(

o 27.04.2010, 09:47 | ibizman
kampos to zkousel.... po tydnu to hodil do hajzlu a jel si do trafiky koupit zase cigara....takze asi tak a od te doby to nechci zbytecne zkouset ani ja... navic kdyz me ty cigara chutnaji... nevim co kdo tady kouri ale tmavy DAVODIFF proste nemaji chybu :o))
o 27.04.2010, 09:51 | luda551
no tak kur jen v hospode na kalbach atd... znam spoustu lidí co kouri jen kdyz se napijou .... jinak taky pls postery s el cigaretou po na den mam tak 2-3krabicky :D
o 27.04.2010, 11:32 | crestik
luda: No, já bych přestal ze dne na den hned, jak bych si spočítal, že měsíčně zaplatím 4500Kč (ročně 50tis) jen za to, abych si ničil zdravotní stav ;-)
o 27.04.2010, 15:30 | JP
Kamarád to před 14 dnama koupil, nějakej lepší model asi za 2k, 3x to vyzkoušel a už zase jede Malbóra:D. Já jsem nekuřák tak nevim, ale ještě jsem s tim nikoho neviděl, kromě poslance Kubery...
o 30.04.2010, 07:00 | vwlucek
ja si ji taky koupil a uz nehulim rok a pul ,ale je to porad o vuli hodne mi pomohla u piva
o 30.04.2010, 07:35 | JP
Ten kamarád ji prodává, asi 3x použitou, tak kdyby někdo chtěl, můžu poslat kontakt:D
o 30.04.2010, 09:17 | muSlim
Kolega na tom fičí už dosť dlho, ale on je sám o sebe trochu divný. Neviem či to pomáha, my sa mu len smejeme keď ideme do hospody a on to vytiahne, párkrát potiahne a nadáva, že mu v tom zase klekla baterka :o)))
o 01.05.2010, 09:45 | Rajdlos
kamaradce to pomaha, cigo si zapali jen kdyz jde kalit, jinak s tim prestala
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.329 sekund.