Navštíveno 10166x

27.04.2010, 11:45 |
DaveX Ahoj, řeším trochu problém na své felicii. Hnijou mi klasicky zadní blatníky. Na kolik tak vyjde jejich vyvaření + lak? Mám hot chilli metalízu. Zatím studuji a min 2 roky ještě budu. Tak mi toto auto bude muset vydržet a to, že to hnije mi vadí.
Případně jestli se najde někdo v okolí Opavy a Ostravy, kdo by to za pěknou cenu udělal tak se ozvěte.
tak se podívej kolik stojí zadní lem na feldu + práce člověka + cca 2000,- za díl na stříkání
dejme tomu 500,- lem, den práce (podle toho jak to bude sežraný) možná + podběh - za práci a materiál okolo cca 2500,- a + 4000,- za stříkání takže tam seš za cca 7500,- když to někdo bude dělat komplet třeba udělá jinou cenu

27.04.2010, 12:38 |
DaveX ufff, tak to je celkem ranec, když si vezmeš, že tě slušně vypadající felda v dnešní době vyjde na 25000 :)
zakitovat tmelem se skelnym vlaknem , zaklad + kit + barva auta vyjde to na par ale prace dost .ja tetka delal prah a je to pevnejsi jak origo :D

27.04.2010, 13:42 |
DaveX luda551: tak takové řešení by myslím stačilo. Tu jde o to, aby to nevypadalo tak hrozně. Teď jde koupit sprejů celá řada, tak by to nemuselo být nejhorší.
nj ale to bude drzet pohromade uz jen kit :-D kdyz hnije tak jedine varit...stejne ti to za par tydnu vyleze znova i pres kit..

27.04.2010, 22:33 |
Rudi Davex - jenže to, že se dá slušná pořídit za 25tis. ti neovlivní cenu dílů a práce :-))
Gervis hele ja mam ten kit se skelnym vlaknem na prahu cca mesic dva a furt to drzí .) a na to pak das normal kit..Jen brouseni je pakarna no ,kam se hrabe lamino . Ja pouzil neco podobneho ,jen to bylo nemecky + do druhe vrstvy sem přidal perlinku (co se dava na zdi atd...) drzi to jak bejk nepraska nic zitra ti sem muzu soupnout foto , jen nejak není cas to dodelat...

28.04.2010, 13:16 |
DaveX Rudi: No právě :)
luda551: hod sem foto, myslím, že to bude bohatě stačit. Radši vrazit do toho 500 než 7500. Zbytečné do felicie.

28.04.2010, 13:19 |
Rudi tak to je hardcore strkat tam už perlinku :-DDD

28.04.2010, 13:23 |
DaveX Rudi: jo to si taky myslím, já tam dám jen ten tmel. Není to nijak moc extrémně prohnité, ale kazí to dojem celkem hodně zachovalého auta.
ty woe, lem na feldu stojí 318,- s dph tak to je masakr cena :oD
[ Link ] v tomhle případě bych se na nějaký tmelení vykašlal a nechal to udělat, najdi nějakýho šikulu co ti foukne "garážovou" metlu do zástřiku a za 3-4tis to musíš mít komplet
Tak řešil si na kolik to vzjde a ted už nechceš nic.. Jen,že to dáš sám do kupy.. Ani si tu pořádáně nic nezjistil za kolik by to mohlo být.. Z Ostravy bych věděl o někom hoodně šikovném..
Já to dělal sám a vydrželo to cca rok.. Pak zase bublinky.. Jestli si chceš auto nechat alespon 2-3roky tak bych to udělal pořádně.. Bude to vypadat hned jinak.. Dej foto jak moc to máš chycené..

28.04.2010, 20:35 |
DaveX | Upraveno: 2010-04-28 20:38:51
Monička: to od Petury znělo rozumně, ale tolik za to dát nechci. Pokud to bude těch 4000 tak to i jo, ale víc už opravdu ne. Nemá cenu do toho auta vrážet prachy, když to žere jako kráva a hovno jede. No ne? :)
Jinak já nevím o co ti jde, nevěděl jsem o tom tmelu, že to jde v pohodě udělat. Takže jsem zjistil to, co jsem potřeboval.
Tak to máš pravdu.. Taky už bych do ní nic nedal.. Ani nedávám, krom věcí co jsou potřeba(udržba pouze)..
Tady mám kontakt na člověka ještě z felda klubu..
pitrs-84@seznam.cz
Zkus to a napiš kolik zato chtěl..

28.04.2010, 20:42 |
DaveX Kolik mu je? :)
Tak to nevím.. Ale jestli si dobře pamatuju tak si dělal snad celou feldu a snad se tím i živý ale nevím to přesně.. Písni mu a budeš chytřejší..
Já ho neznám, jen tak před pul-1rokem sem viděl,četl co dělal..
poradim ti serizni uhnilej kus domodeluj laminatem a je to tam uz nafurt i kdyz to povaris a sebe lip upravis stejne to poleze ven jinak ten lemik s praci je za par kacek nejhorsi je to polakovani aby to nejak vypadalo