Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > zkušenosti Fiat Barchetta

o Navštíveno 3766x o
o 04.05.2010, 07:18 | Šestikule
Měl jste nebo máte někdo Fiat Barchetta? Uvažuji o něm jako o autíčku na nákupy a takový to lítání po městě, v zimě by nejezdilo, takže kabrio je zde výhodou. Dělám díly na Fiaty roky, ale zjistil jsem, že o tomto modelu prakticky nic nevím, občas prodám tlumiče, výfuk nebo brzdy, ale nikdo neřešil žádný zvláštní problém. Jestli tedy někdo máte zkušenosti, sem s tím. Díky.

o 04.05.2010, 12:34 | Losky
Nám žřala olej, nic víc:)) Pro chlapa normální výšky je to auto tak trošku na nic. Uvnitř panuje ztísněný pocit při zatažené střeše a když je dole, tak jedině s šátkem na palici, protože ti bude foukat přimo na hlavu:( A to mám asi 178cm. Za mě asi ne, ale je to zase pěkné autíčko, takže... je to jen na tobě:))
o 04.05.2010, 12:55 | nome
jako losky auto pro babu a eště ne moc velkou
o 04.05.2010, 16:24 | cupra.165
Kamarad ji mel a taky papala vice oleje,jinak celkem to slo..ja bych Ti doporucil mx5...jen je problem pokud mas vic jak 180cm a nejsi hubenour :-)
o 04.05.2010, 22:40 | gizmi
ja doporucuji CRX 3g - targa .. precijen pevna strecha je pevna strecha, pokud vezmes VTi, tak Barchetta hadr co se zabavy tyce a jak rikaji ostatni - je to malinkate a navic kdyz v tom vidim chlapa, tak si rikam: jheee, buznaaa :D A opravdu nejsem jedinej :D
o 04.05.2010, 23:03 | Losky
CRX 3G to je fakt mazlik, zvláště po lehčím tuningu. Já se u Barči bál převrácení. Bylo to dotažený z Deutschlandu a znáte to. Jediné co by mě mělo zachránit bylo čelní sklo a oblouky tam nebyly žádné:)) Tohle auto radši fakt ne. A pokud vím, díly taky nejsou nejlevnější, přeci jen je to docela atyp.

foto k příspěvku  od Losky

o 04.05.2010, 23:04 | Losky

foto k příspěvku  od Losky

o 04.05.2010, 23:51 | JP
Karosářský díly apod. určitě o něco dražší jsou, ale třeba motor rozhodně žádnej atyp neni. Navíc předpokládám, že o tom kolik stojí díly tady má největší přehled právě Šestikule:D. Dost dílů je shodnejch s Puntem, nebo s malejma Alfama 145/146

Typická závada je KO variátor vačky (=zvuk dieselu alespoň při nastartování, u horších i po zahřátí), špatný je to co vim taky se střechou, ale když to bude v zimě v garáži, tak by asi neměl být problém.
o 07.05.2010, 12:49 | xSam
Díly budou na to stát prd, je to fiat.
Je to krásný auto, co slušně jede, ale je to fakt mrňavý, se svýma 191 cm, koukám přesně nad předním oknem:-)
Je to auto tak pro subtilní dívku jinak na nic...
Mx5 je o dost lepší...
o 07.05.2010, 14:07 | Šestikule
díky za postřehy, ono asi by to více využívala manželka, takže nevadí, že je to menší. MX je určitě lepší, ale zase na Fiata mám díly opravdu za pár babek a je to takový vcelku ještě po domácku opravitelný auto. Omrkneme to v reálu a uvidí se, každopádně ty ceny jsou lákavé.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4363 sekund.