Navštíveno 1106x

Máte zkušenosti? Zpracování, jízdní vlastnosti apod.? Jít do něho? Designově se mi líbí.. Mám možnost levně koupit r.v. 09 v této motorizaci.
jel jsem a naprosto spokojenej, auto se mi líbí zvenku i zevnitř a za svojí cenu je to fakt pecka.... zpracování dobrý a jízdní vlastnosti asi jako oktávka takže průměr...... ale najel sem v tom asi tak 10km takže dlouhodobě neřeknu :)
a ještě mě padl do oka renault fluence.. jinak interiér u cruze je kvalitní?
až někdy přestane honba za lácí (nikdy?) tak možná i levné auta budou kvalitní :-)

06.05.2010, 23:03 |
clown jedine co tomu sprasili jsou lampy, ty udajne moc nesviti .., jinak na pohodu ..., nekde jsem tusim v AMR cetl test

07.05.2010, 08:27 |
Zdenek (A)
Jo, Cruze vubec nevypada spatne. Nabizene motorizace vypadaji take dobre. Cena za slusne vybaveny model kolem 500kKc..... to se jeste da.
Kdyz sel otec pro Lagunu Coupe, tak jsem se svezl s Fluence-m dCi a uprimne zadnej zazrak. Na kazdym druhym dilu (napr. kufr, tesnici gumy u okynek, sedacky, atd.) je videt ta nizka cena.
Jo a to byla ta nej vybava co prodavaji.
Jen můj názor za 340.000 bych si raději koupil Octavii než Cruze.
Kolega v práci Cruze 1.6 v prosinci 2009 koupil funglovku, z venku pěkné, zpracování interiéru hodně laciné, hlavně kaple budíků a komplet dveře. Dnes to ma najeto 6000km a říká že v tom polovina iteriéru vrže a skřípe.
Toď vše, osobní zkušenost nemám, nejel jsem v tom, pouze seděl a hooooodně pečlivě prohlížel.
Takže se asi přikláním ke koupi Fluence. Musím se v něm ještě svézt a pořádně si ho prohlídnout. Nějak se začínám od myšlenky koupit si Cruze nějak odklánět. Octavii nechci, neb se mi nechce za ní dávat takové peníze. Ještě uvažuji o Captivě, ale SUV nakonec asi nebudu kupovat, to až příště..
fluence na živo nevypadá taky zle.....
Cruze se neboj natož toho že ti bude po 6k něco někde vrzat.... zpracování je tam naprosto vpohodě dle mě rozhodně lepší než v nějaký oktávce....ten v kterym sem jel jezdí k nám na olej neb v tom rozváží zboží a už má nejeto daleko přes 50 a auto je pořád jako nový....
Cruze je krásný auto - chtěl jsem ho jako pracovní, ale odradily mě dvě věci: 1. čekací lhůta na auto (to se Tebe netýká), ale hlavně vnitřní prostor. Nejsem žádnej drobeček - mám 183 cm a 120 kg, manželka 183 cm a dlouhý nohy a bylo to hodně na hraně únosnosti a pohodlí. Jinak známej ho má v týhle motorizaci - a musím říct, že na normální ježdění to samozřejmě je OK, ale ještě se nedostal se spotřebou pod 8 litrů, což mi přijde teda poměrně hodně - má najeto cca 15 tis. km - je pravda, že jezdí svižně. Nikde nic nevrže, zpracování jak říká Nismo - naprosto v klidu - akorát se musím ohradit proti tvrzení s tou Oktávkou :o)) - já ji koupil nakonec jako jediný schůdný řešení, mám za půl roku 30 tis. km a auto je taky jako nový - a zpracování v OII facelift je v naprostý pohodě - akorát je to více konzervaticní záležitost - Cruze je dle mého uvnitř hezčí - má to duši - Oktávka je prostě účelná a nic víc. Ale s volbou jsem spokojen (mám sen českého motoristy - OII FL hatchback 1.9 TDi, 77 Kw, ve stříbrné metle na hlínách, py@o :o)))))

09.07.2010, 09:34 |
Mika :-) důležitý si umět vybrat.
sen českého motoristy je kombík :-)
Cruze jsem si už prohlídnul u nás v autorizáku, na Fluence se půjdu podívat v týdnu a rovnou domluvím i zkušební jízdu.. Za 340tis. v plné výbavě s navig. a dvouzonovou klimatizací, je to dle mého hodně dobrej kup..