Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Chevrolet Cruze 1.6

o Navštíveno 1106x o
o 06.05.2010, 19:21 | Bolthorn
Máte zkušenosti? Zpracování, jízdní vlastnosti apod.? Jít do něho? Designově se mi líbí.. Mám možnost levně koupit r.v. 09 v této motorizaci.

o 06.05.2010, 19:25 | Nismo.Power
jel jsem a naprosto spokojenej, auto se mi líbí zvenku i zevnitř a za svojí cenu je to fakt pecka.... zpracování dobrý a jízdní vlastnosti asi jako oktávka takže průměr...... ale najel sem v tom asi tak 10km takže dlouhodobě neřeknu :)
o 06.05.2010, 19:47 | Bolthorn
a ještě mě padl do oka renault fluence.. jinak interiér u cruze je kvalitní?
o 06.05.2010, 21:27 | crestik
až někdy přestane honba za lácí (nikdy?) tak možná i levné auta budou kvalitní :-)
o 06.05.2010, 23:03 | clown
jedine co tomu sprasili jsou lampy, ty udajne moc nesviti .., jinak na pohodu ..., nekde jsem tusim v AMR cetl test
o 07.05.2010, 08:27 | Zdenek (A)
Jo, Cruze vubec nevypada spatne. Nabizene motorizace vypadaji take dobre. Cena za slusne vybaveny model kolem 500kKc..... to se jeste da.
o 07.05.2010, 08:42 | Sidnev
o 07.05.2010, 09:07 | Vlastah
Kdyz sel otec pro Lagunu Coupe, tak jsem se svezl s Fluence-m dCi a uprimne zadnej zazrak. Na kazdym druhym dilu (napr. kufr, tesnici gumy u okynek, sedacky, atd.) je videt ta nizka cena.
Jo a to byla ta nej vybava co prodavaji.
o 07.05.2010, 15:14 | Dragster
Jen můj názor za 340.000 bych si raději koupil Octavii než Cruze.
Kolega v práci Cruze 1.6 v prosinci 2009 koupil funglovku, z venku pěkné, zpracování interiéru hodně laciné, hlavně kaple budíků a komplet dveře. Dnes to ma najeto 6000km a říká že v tom polovina iteriéru vrže a skřípe.
Toď vše, osobní zkušenost nemám, nejel jsem v tom, pouze seděl a hooooodně pečlivě prohlížel.
o 09.07.2010, 00:46 | Bolthorn
Takže se asi přikláním ke koupi Fluence. Musím se v něm ještě svézt a pořádně si ho prohlídnout. Nějak se začínám od myšlenky koupit si Cruze nějak odklánět. Octavii nechci, neb se mi nechce za ní dávat takové peníze. Ještě uvažuji o Captivě, ale SUV nakonec asi nebudu kupovat, to až příště..
o 09.07.2010, 00:58 | Nismo.Power
fluence na živo nevypadá taky zle.....

Cruze se neboj natož toho že ti bude po 6k něco někde vrzat.... zpracování je tam naprosto vpohodě dle mě rozhodně lepší než v nějaký oktávce....ten v kterym sem jel jezdí k nám na olej neb v tom rozváží zboží a už má nejeto daleko přes 50 a auto je pořád jako nový....
o 09.07.2010, 06:13 | Freerider
Cruze je krásný auto - chtěl jsem ho jako pracovní, ale odradily mě dvě věci: 1. čekací lhůta na auto (to se Tebe netýká), ale hlavně vnitřní prostor. Nejsem žádnej drobeček - mám 183 cm a 120 kg, manželka 183 cm a dlouhý nohy a bylo to hodně na hraně únosnosti a pohodlí. Jinak známej ho má v týhle motorizaci - a musím říct, že na normální ježdění to samozřejmě je OK, ale ještě se nedostal se spotřebou pod 8 litrů, což mi přijde teda poměrně hodně - má najeto cca 15 tis. km - je pravda, že jezdí svižně. Nikde nic nevrže, zpracování jak říká Nismo - naprosto v klidu - akorát se musím ohradit proti tvrzení s tou Oktávkou :o)) - já ji koupil nakonec jako jediný schůdný řešení, mám za půl roku 30 tis. km a auto je taky jako nový - a zpracování v OII facelift je v naprostý pohodě - akorát je to více konzervaticní záležitost - Cruze je dle mého uvnitř hezčí - má to duši - Oktávka je prostě účelná a nic víc. Ale s volbou jsem spokojen (mám sen českého motoristy - OII FL hatchback 1.9 TDi, 77 Kw, ve stříbrné metle na hlínách, py@o :o)))))
o 09.07.2010, 09:34 | Mika
:-) důležitý si umět vybrat.
o 09.07.2010, 12:48 | Only_One
sen českého motoristy je kombík :-)
o 10.07.2010, 01:04 | Bolthorn
Cruze jsem si už prohlídnul u nás v autorizáku, na Fluence se půjdu podívat v týdnu a rovnou domluvím i zkušební jízdu.. Za 340tis. v plné výbavě s navig. a dvouzonovou klimatizací, je to dle mého hodně dobrej kup..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.403 sekund.