Navštíveno 732x

Zdar, zajimalo by me proc na nektere zelene karte musi byt podpis, jinak je neplatna (karta ma kolonku na podpis) a na jinej karte zase byt podpis nemusi, protoze ho tam neni kam napsat a neni tam ani zminka, ze kdyz to nebude podepsany tak je to neplatny. Nevite nekdo neco vic o tom?
ty bez podpisu jsou nový "modely" karet, dnes je dávají asi všechny pojišťovny... nic jiného v tom není...

11.05.2010, 21:24 |
Ravo Letos už zase zelená karta být podepsaná nemusí, prostě typická česká šaškárna...předloni ne, loni jo, letos už zase ne... kdyby ti darmožrouti ve vládě dělali něco lepšího, s takovou brzo skončíme jako v Řecku
ten vzor, kde je kolonka na podpis musí být podepsanej i letos, taky nám makléřská firma tvrdila, že nemusí, takže celá firma to měla bez podpisu až do doby, než chytli kolegu a smlsli si na něm, protože nic jinýho nenašli, tak jsme k nim volali, prověřovali to a je to tak, kde je kolonka, musí být podpis, jinak je neplatná
já mám s podpisem , mám ji od ledna
co mam z unora, tak je s podpisem, co mam kvetnovou, tak uz bez podpisu :o))
záleží na pojišťovně jakou verzi karty použije, pokud s kolonkou tak podepsat, jinak bez