Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Moped Stadion S11

o Navštíveno 3275x o
o 02.06.2010, 09:20 | pista tdi | Upraveno: 2010-06-02 09:25:34
Nevite nekdo kde se da na nej sehnat kit na zvetseni objemu?nebo kdo by byl schopny udelat GO motoru za solidni penize?A ma jeste nekdo palivovy kohout a karburator??Diky za info :)

o 02.06.2010, 15:19 | crestik
hledej upgrade pincka, Jawa 20,21,23, mělo by to být stejné. Dalo se to dostat snad na dvojnásobný výkon na koleně. Někdo se snažil ten návod prodat i na aukru. Pak jsem někde viděl někde prodej celkem zběsilé hlavy na válec, která byla taky nějak upravována.
o 02.06.2010, 15:25 | Luboš1 | Upraveno: 2010-06-02 15:34:28
takhle zalezi na co to chces,,,jezdeni zavodu?pak to za slusnej peniz nebude.,,ja si budu delat jawu mustang aby to trosku jelo a to je zavodni pist,kanalky,bezkontakt zapalovani uprava karburatu-velka vnitrni uprava pote aby tohle vsechno melo smysl tak nova jina prvodovka plus na kazdy zavod a typ silnice jina ozubena kolecka a podobne pak ricinovej olej a je to ....a timto bych se mel s fikem dostat zhruba na 100-110km/h ....a cena zhruba 20tis plus minus...jinak s tim co to budu delat ma taky mustanga a lita mu 130km/h 4kvalt a cena se pohybuje okolo 55tisic korun
o 02.06.2010, 22:42 | pista tdi
ja myslel ze bych sehnal sadu na stadiona s trochu vetsim obsahem jak byvaji sady ny fichtla.ale nikde to neni.Je to alternativa toho abych nemusel delat vybrus atd. tak jsem chtel sehnat tohle.a vim ze na fichtla se to pohybuje asi od 1000 do 1500 zhruba.Na zavody ne jen tak na normalni jezdeni. Jinak jestli ma nekdo zajem tak kamaradi poradaji zavody vse do 50ccm.na 18 km.je to rozdelene do skupin. www.fichtlday.cz tak prijedte zavodit a jsou i dobre ceny.hlavni cena byla vzdycky minibike asi za 5000kc a byly tam 3. a vecer super zabava.Byva to na cyrila a metodeje.
o 03.06.2010, 02:28 | Luboš1
hele diky za info s tim zavodenim...necham to projit hlavou fika dam do pucu a mozna vyrzim
o 03.06.2010, 11:45 | pista tdi
jj neni zac.maposledy bylo myslim 180 zavodniku.jde o srandu a netreri jezdi v nejakych prevlecich.hodnoti se i obleceni.ja jsem jel kdysy za velkou spermii a rok zpet za tehotnou :D a taha jel jako snehulak.Hlavni je ze kazdy musi mit prilbu jinak nejedes.a startovne je myslim 200 kc a je v tom gulas a sleva na poradatelske tricko.uz jsem sehnal cloveka co mi udela vybrus za par kacek a bude :D zjistil jsem ze tam je druhy vybrus a dva zlomene pistni krouzky a aby toho nebylo mali tak povolene zapalovani na predstihu.ale jinak vse ok.ale stejne to rozeberu cele.a kamosi mi roparili at si ten vybrus necham udelat o trosku vetsi at ten pist tam je trochu volnejsi at nemusim zajizdet a muzu primo jezdit na plno.oni si to tak nechavali delat a jezdi jak stekli dlouho. :D
o 03.06.2010, 11:47 | pista tdi

foto k příspěvku  od pista tdi

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4205 sekund.