Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Neskutecnej bordel :(

o Navštíveno 984x o
o 09.06.2010, 09:55 | Arnie_one | Upraveno: 2010-06-09 10:04:55
[ Link ]

Jen co sem docetl sem uz totalne nasranej.

Jen hodim par poznatku silnice Žďár > Ždírec nad Doubravou je průběžně zavírána už po 3 roky (nyni ten treti)

Jeden rok se delala silnice a 6 mesicu zavreno objizdka. r.2008

Druhý rok zavřeno kanalizace + zbytek silnice na teto ceste Vojnuv Mestec, opet co ja vim XX mesicu zavreno. r.2009

Nyni opet delaji mega uzaverku a je rok 2010.

Abych to upresnil, tato cesta z bodu A do B je dlouha 16km a ujede se za cca 15minut se zarazenym 5st., nadherna silnice super (na spotrebu super). Jelikoz se to neda nikudyma poradne objed, muzete si zajet navrch +- 10km. Pro me, ktery tam stavi, je to kazdy den navrh 20km :( uz 3 rok po sobe a verte me, KUREVSKY se me to prodrazuje !!!!!!!!!!!

Kdyz nekdo dela stavbu, snad si zjisti, kde muze nastat probelm, pokud vim, ta silnice se uz resila i minuly rok, kdyz byla uzavirka. Proc to tedy nevyresili hned ten rok, co na to prisli pri uzavirce. Misto toho se udelala obalovka a ted se zase rozkopala.

Objizdka je po silnicich, kde se nevyhnou ani dva osobaky a to mylsim vazne, je to sileny. Minuly rok sem po tehle kotarech odelal na aute kompletne cepy a sjely se me gumy (geo).

Jinak u nas klasika, kde vedla objizdka ze silnic 3tř. nezbylo nic, ted je to, jak polnacka hruza a des. Lidi v okolnich vesnichich lituju. Jinak je prima, potkat tam 20m nakladak z navesem, ale celekm ho chapu ty maj objizdku totiz prez Havlickuv Brod a pro ne je to zajizdka, JEN 44km po super cestach :(

Jen pro info zelená objíždka kamiony, červeně objíždka co byla 2 roky a růžově objíždka co je nyní.

foto k příspěvku  od Arnie_one

o 09.06.2010, 10:17 | Midnite
pokud vím a něco podobného se stalo u nás, tak napsali něco jako ,,reklamaci" a firma musela na své náklady cestu opravit
o 09.06.2010, 10:47 | Arnie_one
Me nejde o reklamaci, ale o jeden velkej boredl 3 roky zastavi silnici misto toho, aby se dohodli a udelali vse potrebne behem 1 roku a 1 uzavirku.
o 09.06.2010, 10:50 | TROY
: )))) jo tohle je už pěkně dlouho uzavřený a objíždka je rachot
o 09.06.2010, 11:21 | Bucci
tak ono mě to ani nepřekvapuje... tohle se může stát jen u nás...

výběrový řízení vyhraje druhej nedražší (kamarád nebo příbuzný toho co to vybírá), dál trvá to 3x dýl než normálně
a třešinku na dortu dělá postup - nová silnice, pak rozkopat novou silnici kvůli kanalizaci, pak zazáplatovat (nejlépe jen lopatou, stejně se to nějak ujezdí)
o 09.06.2010, 11:22 | Bucci
ach jo...
o 09.06.2010, 11:24 | Freerider
No to mě poser :o((
Arnie: kde stavíš? A odkud jezdíš?
o 09.06.2010, 12:01 | Arnie_one
Freerider:
Jak píšu ze ZR do Žďírce nad Doubravou.

Ono neni to zle jen pro Žďírec, je středový město, přes to jede vše na Moravu, nikudy jinudy se objizdet slusne neda, tzn. Hradec Kralove Pardubice atp.
o 09.06.2010, 12:47 | petrbanan
Jezdím tamtudy z Pardubek do Brna a ta objížďka je mor :D Když jsem tam jel poprvé a ze zatáčky se na mě na tý uzoučký silnici vyřítila Scania už sem se viděl v krematoriu.
Beru to radši rovnou na Přibyslav nebo vrchem na Nový Město a Tišnov
o 09.06.2010, 12:58 | Arnie_one
Z Novyho mesta, tak jedine na Svratku>Hlinsko, ale to se bavime o silnicich X tridy a XX km navrch a to nerikam casovej skluz.
Zdar>Zdirece se po novy silnici se da svizne udelat pod 10min, normalne pijanko 15min (16km) Ted to jedu skoro 30 minut, po silneych polnackach.
o 10.06.2010, 09:29 | Leveler
To mě povídej.Sice jsem už přestěhovanej v Brně ale když jedu za našima Do ZR a pak za babičkou do Ždírce tak opruz největší..
Mám sport tvrdej podvozek takže nadávám celou cestu..Děsný prdele musí člověk projíždět.
A je fakt že za poslední 3 roky jsem po tý nový silnici jel snad 3x a stejně byla z prdele udělaná.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3257 sekund.