Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > OT: zásuvka na zeteplené fasádě

o Navštíveno 3798x o
o 17.06.2010, 15:31 | Only_One
jak uchytit zásuvku nebo potažmo jakoukoliv elektrointalaci na zateplenou fasádu? Má s tím někdo nějaké zkušenosti?

o 17.06.2010, 15:34 | Lucni.konik
hoooodně dlouhé hmoždinky a hooooodně dlouhé vruty - stačí to - chce to, aby byla větší délka ve zdi-cihle než je šířka zateplení s fasádou - pak to méně pruží. Otcovi jsem chytal zásufky, světla takhle do 5cm polystyrenu+fasády - není problém. a ty hmoždinky spíše průměrem větší....a ty vrtuty - no aby nepružili.
o 17.06.2010, 16:29 | michall
Co tohle
[ Link ]
o 17.06.2010, 17:41 | deda
hodne se toto řešilo na livingu... ja jsem to udelal tak, ze kde jsem chtel mit zasuvku nebo treba svetlo jsem zalepil kostku ytongu kterou jsem prisrouboval do zdi do toho vykrouzil diru na krabicku pretahnul lepidlem s perlinkou pri zateplovani a hotovka...pokud chces zasuvku primo na fasade a ne do ni tak kluci radili na patricne misto zapenit trubky na teplou vodu(maji širši stěnu) a do toho se potom da přišroubovat cokoliv...
o 17.06.2010, 17:58 | Only_One
hmhm uz je polystyren nalepenej.. takze se asi bude rezat a nahodi se tam ten kopos.. sakra sakra to me fakt nenapadlo tohle
o 17.06.2010, 19:23 | martin924
deda: nevzniknul ti tak trošku tepelnej most?
o 17.06.2010, 20:22 | deda
martin924: myslis na te kostce 15x15cm..... asi urcite ano ,ale je mi to tak nejak burt:-)vim kdyz za tu zasuvku nekdo vezme ze mu to nevyjede i s krabici z fasady:-)
o 17.06.2010, 21:38 | Zephyr
polistyren je úplně na <->
myslím co se týče přichytávání různých věcí přez něj.
Barák máme z tzv IGLA tvárnic(2x polyestirenová deska 60x20 tloušťky cca 4cm spojené 3 válečky o průměru cca 6cm s falcem po obvodu).Skládalo se to na sebe a prolívalo betonem. Polyestiren tam potom samo zůstane a na něj se omítá atd...
V interiéru je to tragédie a můžu říct že ve zdi nedržela jediná konzola na radiátor, každá polička se po zatížení zamáčkla do zdi, a nejhorší věc byla když myši našli válec který prochází betonem skrz(ten co spojuje ty dvě poly desky. Chodbičky jsou po celém baráku v každé zdi. Postupně to strhávám a zdím novou příčku těsně před betonovou zdí z 5cm porfixu. Nepřál bych nikomu ty starosti a nečekané nepříjemné nálezy :-/
Ale samo že venku toho nebude tolik, a nebude to tak namáhané.
Jen jsem chtěl napsat, co vše je s polystirenem na zdi možné ....
o 21.06.2010, 19:30 | Only_One
tak dneska osazeny tvarovky od koposu a šlo to docela dobře i když už je zateplovák hotovej, tak se to vyřízlo a osadilo v pohodě. Drží to jako negr - doporučuju
o 19.07.2010, 22:25 | ACEMajky
to vypada zajimave, ale cena 260,- je prehnana za kus plastu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3251 sekund.