Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Mitsubishi Lancer 1.8

o Navštíveno 646x o
o 11.07.2010, 13:02 | Bolthorn
Tak ještě dotaz mám dalšího favorita, je to Mitsubishi Lancer 1.8, v automatu, r.v. 2008. Máte s tím nějaké zkušenosti? Motor a tak.. Co se tam sere.. Asi do něj půjdu, mě se líbí docela.

o 11.07.2010, 13:06 | Seat Power
uz se tu na nej nekdo myslim ptal,ale ja mel moznost se svest a jak bych to rek cekal bych od toho urcite vice a hlavne interier vrzal pri prejizdeni nerovnosti(no proste nasich silnicich) vice jak v mem 12let starem pracovnim aute,ale mohl to byt nejaky spatny kus.
o 11.07.2010, 13:20 | crestik
...to má ten s tím "plynule měnitelným převodem"?
o 11.07.2010, 14:04 | Bolthorn
to nevím..
o 11.07.2010, 23:18 | AllInOne
jojo, ptal jsem se já..pročet fóra a je to asi celkem lenoh co si solidně pápne
o 12.07.2010, 08:03 | 323Marty
Bohužel je to jak píše All. Měli sme na skladě (možná ještě máme) měl sem možnost vyzkoušet a je to fakt horor. Je to asi alternativa pro dědu místo Fobie. Když se na to nešlape, tak to tolik nebaští, ale fakt to nejede. Pocitově ten plynule měnitelnej převod v podstatě jen nechá řvát motor a do toho si tak nějak řadí. Tak jako nemastně neslaně :o( Musíš bejt hodně defenzivní řidič, aby ti takový auto vyhovovalo. Jinak spotřeba kolem desítky ve městě, což je hrůza a bez výkonu.
o 12.07.2010, 11:04 | walish
počkej na Nisma,ten ho měl včera na servise :D
o 12.07.2010, 15:08 | H-Honza (M) | Upraveno: 2010-07-12 15:55:41
ne ne ten prijede az dneska, vcera nesehnali odtahovku :O)

jinak ja se byl podivat na tohle:

[ Link ]

a moc se mi to libi. Jinak je pravda ze proste co jsem mel moznost se svezt, tak to audi neni no, zpracovani interieru ma rezervy, ale me se proste zase libi ze to je neco jinyho nez ty koncernovy interiery. Nic tam nevrzalo, a i kdyby, nebylo to nic co by neprehrala ta origo audiosoustava, ta mela vubec docela dobrej zvuk.
Co mi bylo receno ten automat neni moc vyhra, pry se s tim neda moc jezdit ekonomicky, spis kolem 10-11l.
Projev toho CVT je takovej... divnej, tam kde automat udela kickdown, tohle jen hrozne zahuci, a zazni to jako by klouzala spojka, divny no..
o 13.07.2010, 00:49 | Bolthorn
H-Honza: přesně toho chci :-)
o 14.07.2010, 09:47 | Vlastah
10-11 je na soucasny 1,8 motor je docela tragicky
ono i s manualem (5-kvalt) to neni zadnej sporilek

jinak vzhled a jizdni vlastnosti dobry
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3496 sekund.