Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > opakovaná STK na jiné stanici?

o Navštíveno 20165x o
o 17.07.2010, 15:05 | JP
Mam tady auto co neprolezlo STK (emise má). Závady kvůli kterým neprolezlo jsem nechal opravit, ale problém je teď v tom, že neprolezlo kousek od Slovenskejch hranic a auto je teď v Praze (dostalo se sem teleportem, kdyby to někomu vrtalo hlavou:-)). Člověk ze servisu mi řiká, že se neprolezlá kontrola MUSÍ opakovat na stejný stanici - je to pravda? Vygooglil jsem jenom to, že si každej myslí něco jinýho, tak bych chtěl vědět jak to je od někoho, kdo s tím má zkušenosti:). Co do stavu už není problém STK legálně prolézt, ale nechci to vézt 400km tam a 400 zpátky, když mam STK 100m od domku...

o 17.07.2010, 15:06 | JP
Samo mě jako první napadlo zavolat přímo na STK, ale ona je sobota:D
o 17.07.2010, 15:52 | Fox_cali
maji to nejak centralne hlidane ze kdyz neprojdes musis na tu stejnou znovu
o 17.07.2010, 16:03 | buddha
do 30 dnů musíš na stejnou stanici , mají to v compu a neudělaj ti to. řešil jsem to s přívěsem a nakonec jsem počkal, 32 den udělal v klídku novou a tradá :)
o 17.07.2010, 16:06 | JP
Aha, takže po těch 30 dnech už můžu kamkoliv? To by pak nebyl problém, už je to asi 3 měsíce:)

Díky
o 17.07.2010, 16:42 | Borik2
Jako kluci naoře...od známého vím, že když tě z STK vyrazí se závadami, máš 30 dnů na odstranění a do této doby, když chceš udělat TK, tak musíš tam, kde jsi neprošel. A platíš menší poplatek. Pokud doba přesáhne 30 dnů, už můžeš jet kamkoliv, ale poplatek bude jako za normální TK. Po úspěšném absolvování ME máš 30 dní na to, aby si prošel TK, jinak tě před TK čekají znova (TK ti jí neuzná).
o 17.07.2010, 23:18 | Pekys
Mě bylo před týdnem řečeno na STK, že samo jinam můžu, ale budu platit znova celý poplatek 640kč, a ne jen těch 150 za opakovanou. A to v době 30ti dnů od kontroly.
o 18.07.2010, 09:13 | Pepíno_Honda
do 30 dnů na stejnou STK, pak kamkoliv...
jinak platnost STK bude daná k datu Emisí...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3234 sekund.