Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Lešteni a udržba autolaku

o Navštíveno 1158x o
o 04.08.2010, 15:51 | Kapka (M)
patral jsem po netu cim oživit lak na mem starším autě..a našel jsem docela dobrou diskuzi..tak se podelim s ni i pro ostatni autoblazny co leští o vikendech svoje plechove milačky..
[ Link ]

o 04.08.2010, 19:46 | JP
Taky jsem dřív vymejšlel podobný ptákoviny, ale on stačí dobře vyleštěnej lak a pak už jen 2x do roka jeden kvalitní vosk. Nedoporučuju ty hypermarketový voskovky "s teflonem" a podobný zázraky, ještě navíc nějak přiblble smíchaný dohromady nedej bože dokonce se silikonovym přípravkem na plasty... Kdyby za ty peníze radši koupil jeden vosk Swissvax nebo třeba Dodo Juice, udělá mnohem líp.
o 05.08.2010, 11:47 | sonyk02
Dobrá diskuze je tady www.detailing.cz
A není nad pořádnej vosk DODO a podobné :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3198 sekund.