Navštíveno 1226x

Zdravim Vas,potrebujem prosim poradit ohladom budikov na Octavii 1 po facelifte (2004).Daval som tam tie dekoracne chromove kruzky od milotecu a pri nalepovani som nepatrne pohol s rucikou otackomera a ta padla kolmo dole takze mi ukazuje otacky o 1000menej.vie mi teda niekto poradit ze ako sa to da napravit aby mi rucicka nepadala ale drzala presne otacky alebo to treba dat spravit v servise.Diky
Úplně jednoduše tu rafičku chyt opatrně a toč s ní proti směru hodinových ručiček a nastav ji na nulu nebo tak aby ti to ukazovalo správně, pak zkus nastartovat a uvidíš jestli ti ukazuje správně volnoběžné otáčky.
jako sonyk02... V pohodě otočíš, práce i s vyndáním budíků max na 10 minut.
Ale nepatrně pohnout ručičkou není 1000 otáček;-)
tommas: budíky není potřeba vyndávat stačí vyndat černý plast okolo a sundat pleksi a seš na rafičkách budíky nemusí vůbec ven.
Zdena1985: vagem myslím tak velkou korekci rafičky neuděláš, ale nevím to jistě teda.

31.08.2010, 18:50 |
Lu82 vagem to jde uplne presne nechas projet test budiku a pockas az se rucicka zastavi na hore nevim ted hodnotu myslim ze ale u rychlomeru je to na 100, proste rucicka bude uplne ve svysle poloze pokud se ti zastavi jinde tak ji seridis tak aby byla svisle
a u otacek na 3000 tis tak sem to delal po oprave budiku padani raficek
ja som to pohol nepatrne aj to zostalo v povodnej polohe len v prvej polohe pri natoceni klucom to kleslo .
ok ,diky za rady ,zajtra to vyskusam ...
ok ,tak to islo otocit proti smeru hodinovych ruciciek a nepada to takze je to ok .
DIKY MOC