Navštíveno 1372x

Mám doma tuto věcičku, nemá s tím někdo vlastní zkušenost, ať už špatnou nebo dobrou? Do mého auta se to zatím moc nehodí, ale možná v budoucnu.
Za kolik by se to nechalo prodat?

13.10.2010, 18:31 |
Komba Hele je to tekutý nebo je to jako med?Já používam do motoru také přísadu,už nevim od jakého výrobce,nějaký Super Charge a nemůžu si na to stěžovat.Všechny problémy co ten motor měl,zmizely:) ... tekutým přísadám moc nevěřim,ale člověk nikdy neví.

13.10.2010, 18:38 |
rcman Zkušenost stim mám a jenom pozitivní. U 22let starý naftový 205ky jsem to tam dal a motor se rozhodně utišil. A možná měl i nepatrně lepší tach. Jelikož jsem toho měl vtu dobu slušnej přísun, tak jsem stim tenkrát promazával i celý RC auto se spalovákem a totálně to vtom vyráchal. A ten motůrek opravdu šlapal a byl stále promazanej.
Za sebe to můžu jenom doporučit!
Cenově, nevím přesně. Tenkrát tahle flaštička stála kolem cca 700-800kč. Nevim už jistě. Je to tak pět let zpět.
Komba: je to tekuté, ale né jak voda, otevřené jsem to neměl.
rcman: já mám dvě auta, na kterých mám cca 10000km, tak tam to nemá cenu dávat. Do formana to dávat nebudu ten má na tom seriovém motoru najeto cca 35000km. Asi to zkusím prodat.
do motoru patří olej a palivo.. nic víc

13.10.2010, 20:38 |
Komba Za slušnou cenovku,bych to možná vzal a vyzkoušel na motoru,který je před smrtí:)
Nemá to datum trvanlivosti? Tohle jsem prodával u táty ve firmě před 15 lety :o) A lidi si to celkem chválili co si tak pamatuju, ale do nového auta bych to určitě nedával.
Cenovku dnes netuším.
Fordík: datum trvanlivosti jsem nenašel, já to mám doma cca 1rok. Oni tam také píšou že do nových motorů se to dávat nemá. Jinak se to prodává pořád a ve stejném balení

komba: co by pro tebe byla slušná cenovka ?
jediný co si o tom pamatuju že sem to při výměně oleje nalil do auta a po cca 1-2tis se zadřel motor, při povolení vypoustaku na mě víceméně nic neteklo jen se začly sápat nudle a teklo to asi hodinu ven ta kaše z tohohle posranýho medu......
moje zkušenost že už nikdy, do auta patří kvalitní olej, jediná dobrá zkušenost pokud chceš oleji pomoct tak dávám MOA od BG což je už asi jediná firma který v těhle různejch věcech naprosto věřim a je na ní opravdu vidět že to funguje....
jinak lil sem to tam kvůli kámošovi kterej s tim měl super zkušenosti.... dával to do swifta gti a normál mu to jezdilo kolem 200, po tomhle to auto prostě jelo 220 i ve 4rech lidech tam to bylo fakt hodně znát... třeba sem měl smůlu...

15.10.2010, 19:09 |
Kamil V době kdy to frčelo to zkoušel kámoš do Bčkový Vectry a byl s tím hodně spokojenej.
ja som lial naposledy ceratec od liqui moly do ochcafky 1.6 a znatelne ide motor o kus lepsie, takisto do passatu b6 2.0TDI, motor krasne stichol. takze nieco na tom funguje ked to zacal vw aj audi ponukat ako znackove prisady