Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Motorola Milestone - zkušenosti

o Navštíveno 546x o
o 18.10.2010, 14:35 | C...arlos
Má někdo zkušenosti s Milestonem? Zkušenosti s výdrží, displejem, prostředí, prostě tak nějak obecně všechno. Díky

o 18.10.2010, 14:43 | muSlim | Upraveno: 2010-10-18 15:05:55
S výdržou nemám skúsenosti, ale posledné 2 mesiace dozadu som si s tým dosť často hral, nakoľko ma to nakúslo ako možný druhý telefón (na slovenskú SIMku). Moje skúsenosti:

1. je to Motorola, takže strohý tech dizajn, čo sa mne osobne páči moc moc moc. Beriem ich dizajnovo a funkčne s Milestonom ako staré dobré T-čka od ex-IBM.

2. TI procesor sa v jedničke dá taktovať na o dosť viac MHz, kamarát to používal napríklad na 1GHz stabilne, takže za málo peňazí veľa muziky.

3. Displej je pekný, nemal som k nemu výhrady, ale po tom čo už nejakých pár týždňov vlastním iPhone4, tak v priamom porovnaní samozrejme padá, ako kontrast, tak farby, a hlavne rozlíšenie/raster. Ale furt to je môj najväčší favorit na druhý telefón, kvôli QWERTY :-)

4. Android ako každý iný, doplnený o pár Motoroláckych špecialít, ktoré nijak extra nezaťažujú systém. Niekto má v láske Android, mne v Motorole nevadí, ako druhotný systém by som ho kľudne bral, ale musí to mať pod sebou železo...

5. ...a s tým prichádzam k tomu, že ja radšej Milestone 2 :-)

6. Klávesnica na jedničke použiteľná, ale mojim osobným merítkom hodnotená: nič-moc miestami. Klávesy sú prakticky bez zdvihu, obdoba klávesnice z Touch Pro od HTC, možno o trošku ešte aj horšia. Samozrejme má väčšie klávesy než spomínané HTC, ale to jej moc nepomôže.

7. Celkovo veľmi pekný mobil, pre mňa ako druhý ideálny, i keď skôr jeho nový brat, Milestone 2 radšej aj kvôli default rýchlosti na 1GHz, väčšej pamäti, lepšej klávesnici...

8. Zvlášť kapitolou je asi webbrowser, ktorý nie je zlý, už aj na "pomalšom" Milestone (prvý model) zvláda TI procík flash úplne v pohode, na Milestone 2 to sú nebe a dudy... A tu by som možno povedal že v niektorých veciach je možno až prekvapivo dobrý, možno lepší než Safari. Ale len v niektorých veciach, na niektorých stránkach, je to hrozne individuálne :-)

9. Bonusom ako takým je práve spomenutý procesor od TI, ktorý na porovnateľnej frekvencii dokáže viac než konkurencia, aj kvôli architektúre... Telefón ani na default 550MHz nemal problémy s čímkoľvek čo som robil. Multitasking samozrejme nie je silná stránka Androidu na slabších procesoroch, takže tam sa to trošku pozná, ale furt je na tom lepšie než trebárs 528MHz Qualcom, nech je aj pretaktovaný na 600MHz (ten Qualcom) :-)

Tak nejak všetko v skrate za mňa, výdrž fakt nemôžem hodnotiť lebo som si s tým hrával furt a nedalo to ani 3/4 dňa :-) Ešte k displeju, nechcem vyznieť ako Apple fanboy, ale fakty sú fakty a na presnosť a odozvu ajfoňáckeho dotyku to nemá, s dosť veľkým odstupom :-( A to neporovnávam s iPhone4, porovnávam s iPhone globálne, kľudne aj s 3G, čo bol môj prvý Apple...

Ešte link na krátke porovnanie Milestone a Milestone 2, aka Droid vs. Droid 2 - [ Link ]
o 18.10.2010, 15:06 | muSlim | Upraveno: 2010-10-18 15:23:56
Ešte k bodu 4 by som dodal že som si to pomýlil s Milestone 2, to na ňom beží Motoblur, čo sú nejaké widgety a čojaviemčo písané práve Motorolou... Bo som si hral aj so starým, aj s novým :-)
o 18.10.2010, 15:09 | C...arlos
Uf, díky za vyčerpávající odpověď.

Měl jsem 3G IP, takže vím jak vypadá suprovej displej, podle mě byl zatím nejlepší co jsem na mobilech měl. Jde mi o to, že potřebuju HW klávesnici, a proto vybírám v těchto vodách.

Teď mám Raphaela, což není špatnej stroj, ale chtěl bych zkusit android a motorola mě hodně oslovila.

Někde jsem se dočetl, že MM mají problémy s echem ve sluchátku.
O taktování jsem se taky dočetl. to mi přijde hodně dobrý.
Druhá varianta se přímo nabízí, jestli rovnou nepočkat na MM2, má přijít k nám na trh v Q4, i když cena bude zase jinde a pokud bych kupoval MM bazarovej, vychází už na nějakých 6 tis. Nejsem zas takovej technoid, abych potřeboval mobil za 13k, toho zas tak nevyužiju.
o 18.10.2010, 18:40 | C...arlos
Nikdo další nemá zkušenost s tímto mobilem?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.334 sekund.