Navštíveno 1288x

Rumunské SUV, je toho plná televize stojí to všude před obchoďákama, Renauťácké motory. Zajímaly by mě názory, jestli už v tom někdo jel, jestli někdo má stejnej motor v něčem jiném atd,.. Nejsem moc příznivcem "rendlíků" a laguna je celkem známá svou poruchovostí tak nevim nevim.. Naši po tom pokukují tak mě to zajímá :)
měl jsem už 2 kousky na dílně...V dané cenové relaci mi to nepřijde špatné.Plasty uvnitř odpovídají ceně.Překvapil mě prostor pro nohy na zadních sedačkách a dost velký zavazadlový prostor.
cena a poměr cena a užitná hodnota bezkonkureční. Zpracování otřesné
Celkem to chvalili, Niva to nebude, vycitali tomu nic moc motory a zprevodovani a vejfuk vedouci POD diferakem.

19.11.2010, 22:54 |
Timbo za malo penez hodne (prumerne) muziky. kdo do toho jde musi mu bejt jasny ze nemuze cekat zazraky ale myslim si ze za cenu fabie takovy auto to si clovek asi dvakrat rozmysli co koupi kdybych mel omezenej rozpocet a chtel vetsi auto asi bych nevahal

20.11.2010, 00:11 |
Rudi jako OO, to už bych si radši připlatil a sednul do yetiho
Rudi: no teorie dobrá,ale když koukám že ceníková cena toho Dusteru s 1.6 benzínem,4x4 a nejvyssi vybave je 370k a nejlevnější možný Yeti 4x4 je za půl mega (i kdyz určite s lepším motorem) tak to znamená si připlatit docela dost zásadně.

20.11.2010, 09:25 |
Arnie_one | Upraveno: 2010-11-20 10:49:11
Nejlevnejsi yeti je za 400, nejlevnejsi Duster ja 239, 4x4 za 300 neco.
Yeti je maly auto, takze moc nechapu srovnani ani cenou.
Zpracovani je druha vec v teto kategorii se kouka na cenu/uzitna hodnota.
Nechcem znieť ako Nismo, ale šiel som v tom a skúsil aj terén. Niekoho napadlo vo firme zaradiť to do výberka medzi autá pre technikov v teréne. Porovnávam to s nemenovaným terénnym pickupom, s ktorými chalani jazdia, takže v tomto ohľade kufor nepoužiteľný, ale to je jasné na prvý pohľad. V teréne to bolo vtipné, na jednej poľnej, kde som krosil s Outbackom, som zastavil a nešlo to ďalej, prehrabával sa na mieste, až ma prišiel kolega vytiahnuť. Vnútri hluk ako prase s tým 1.5dci či čo to tam je, ale čo chcieť za tie prachy. Nehľadiac na "pohodlie" a miesto, tak kvôli motoru a podvozku by som to nechcel ani zadarmo. Teda možno hej, strelil to a kúpil jetého Outbacka :-)))
Slim : nebo nebudeš znít jako já, já budu znít možná asi hůř...
první shledání v časopise že to budou vyrábět, tak si řikám jóó to je dobrej joke to bude snad větši shit než logan....
pak shledání na youtube s jejich "vizí" jak by to mělo vypadat tak si řikám že krapet sešly z cesty jak to mělo vypadat...
pak že to opravdu budou vyrábět a že to bude hrozně levný to mě jen utvrdilo v kvalitě ala logan
první shledání naživo to mě málem spadly gatě, nevěděl sem zdali se mám smát či brečet.... zvenku tragicky hnusný , rádoby velká plastová kastle na malym podvozku s malejma kolama, od pohledu tracickym zpracováním.....
další setkání a jízda : ještě horší než když sem to viděl naživo...... místo naprosto nulový vepředu, podle mě je to clio v kombíku hozený na vysokej podvozek.... megane má vevnitř víc místa dle mě, motor sem měl klasickou 1,6 kterou znám velice dobře neb sem jí dělal generálku na meganu, motor konstrukčně na hnědáka výkonem a spotřebou ještě horší natož s takhle netvárnou pixlou která ovšem je lehká neb v ní krom 1mm plastů a nosníků z lega nic neni
4kolka ??? jak píše slim no comment
celkově vnitřek a cokoliv v něm tak zlatej renault prostě trágoška....
co by člověk čekal za tu cenu....ale podle mě i tak ta konstrukční cena toho verku musí bejt tak 1/5 prodejní a podle toho to vypadá....
aby toho nebylo málo tak sem minulej tejden došel domu a koukám na tatíka jak si listuje v prospektu tohohle křápu tak sem jen tak nahodil zdali se třeba nezbláznil tak on že to je levný že by se do toho máme dobře nastupovalo..... pak slyšel pár sprostejch slov proloženejch slovy renault, dacia a escalade a doufám že si to rozmyslel.....
jinak jediný co neni tak hrozný je 1,5dci..... docela na pohodu motor s výbornou spotřebou.....ale má to nějaký ale :)
tohle bych považival za dobrej počin..... ale vypadá to krapet jinak takže jedinej dobrej Duster může bejt tak Plymouth s 440cui.....
[ Link ]
kamos ma dustera 4x4 1,6 s plnou vybavou aku tam je mozne kupit a maximalna spokojnost. este mu predajca dal dost velku zlavu takze nie je co riesit. kufor je prekvapivo velky cize nalozit nejake veci z metra/makra nie je problem a na ryby to je tiez pouzitelne...
Viděl jsem na živo, design strašný, zpracování strašný... Pokud bych chtěl 4x4 za dobrý prachy a vysoká spolehlivost tak Suzuki SX4.