Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Lyžování v Jeseníkách

o Navštíveno 671x o
o 01.12.2010, 13:25 | Tweety_xx
Chci se zaptat, zvažujeme, že by jsme jeli na lyže na nějaký ten prodloužený víkendy, případně 3-4 dny v týdnu lyžovat někam do jeseníků. Nevíte někdo o něčem kde se dobře lyžuje a kde by bylo v okolí nějaká chata nebo chalupa tak pro 8 lidí. Aby to nebylo cenové jak někde v alpách. A sjezdovky nejlíp delší a široké máme mezi sebou lyže i prkna a pokročilé i začátečníky tak at jsou tak nějak spokojení všichni.

o 01.12.2010, 13:36 | Kubais
Snad to nebude bráno jako reklama,ale rodiče od mladé mají ubytko v jeseníkách, konkrétně obec Světlá Hora, není to sice přímo u sjezdovky,ale na dojezd v okolí je cca 10km Karlov, Malá Morávka, není daleko ani Karlova studánka a Praděd. Viz odkaz. Domácí prostředí v podkrovních prostorách
[ Link ]
o 01.12.2010, 17:14 | Zdeny60
Tak široké sjezdovky v Jesníkách nenajdeš. Nikde. Snad jedině spodní čsát Čerňavy na ramzovském sedle.
Dokonce i ový areál v Koutech nad Desnou má mít jen 50m max. A to je setsakra málo na jednak počet lidí a jednak na carvingové lyžování v dlouhém rychlém oblouku.
Jesníky znám protože v nich bydlím, ale lyžování mě poslední dobou spíše odrazuje, protože mi to siulně připomíná dění na silnicích. Arogance, nesmyslné riskování a vůbec, podivně jendání některých jedinců.

Já osobně už pár let jzedím radši do IT a jsem vysmátej. Vylyžovcanej za týden tak, jkao tady za celou zimu. A pka už nemám ani důvod sem jezdit, netáhne mě to.

Ale z toho všeho bych asi volil Šerák/Ramzová.Ovšem musí být aspoň 70cm přírodníího sněhu, na Šeráku není voda = nezasněžuje se. Pouze část Čerňavy dole.
o 01.12.2010, 17:21 | Šestikule
jako Zdeny60, nej sjezdovky bych řekl ČHsedlo, ale počasí tam stojí v 99% za pi.., nezasněžují, plno lidí apod. Takže kdybych musel, tak na delší dobu bych jel taky Ramzová/Petříkov/Ostružná. Nicméně osobně bych to spíš zapíchl do Orliček na Říčky.
o 01.12.2010, 21:26 | C...arlos
Říčky můžu doporučit, byl jsem loni a nemělo to chybu, jen s ubytováním neporadím. bydleli jsme na privátě u Štefků v rokytnici. Měli jsme pronajatou chatu na celý týden od neděle do neděle. Nepronajímá to jinak než na celý týden.

No a z Jeseníků to není zas tak daleko do Orliček.
o 01.12.2010, 22:00 | Rajdlos
Mala Moravka je best off :) jezdime kazdej rok, kousek Karlov a dalsi strediska
o 01.12.2010, 22:50 | Tweety_xx
No zaujal mě ski areál Filipovice. Znáte?
o 02.12.2010, 10:28 | Šestikule
Filipovice dobrý, nazval bych to příměstské středisko s docela dlouhýma sjezdovkama. Prostě není to jako Malá Morávka, kde se celá obec točí kolem lyžování. Filipovice jsou normální dědina, která má na kraji obce sjezdovku, takže taková ta "lyžařská atmosféra a zázemí" je vyloženě jen u sjezdovky, jinak mrtvo.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3402 sekund.