Navštíveno 1004x

23.12.2010, 15:21 |
Chris zdravim,
zaujimalo by ma ake mate skusenosti s tymto e36/e30 hybridom :)
jednalo by sa o auto do mesta. takze aku to ma spotrebu, naco si dat pozor a co sa najviac kazi.
vopred diks :)
nekupoval bych to, Bmw to neni ani vzdalene, leda ze by to bylo extremne levne... diky vyklopnemu viku je to celkem prakticke na velke veci... tot asi vsechno pozitivni co me napada...

23.12.2010, 19:51 |
Chris co sa tyka motora, vraj to vela zere a prd nejde, co na tom pravdy?
Mně u BMW obecně přišlo, že spotřeba je plus mínus stejná, ať je motor skoro jakýkoliv, takže brát ten nejslabší motor mi přijde jako vyloženě kravina :)
Jinak u tohohle auta bych to viděl průměrně na 6-8 litrů (okresky/město), i když se najdou majitelé, kteří s tím ve městě jezdí přes 10.
Měla ho manželka E36 rok 99 s motorem 1,9i ale s označením 316i 77kw.Měla ho 4 roky a klasika jenom olej a benzín.Spotřeba město 9,3.Jinak k tomu motoru spodek super krouťák,ale vršek žádná olimpiáda ( oproti klasické 1,6 ) Nejnižší dosažená průměrná byla 6,7 l/100km.Maximálka 205 km/h ( omezovač ),a i v té rychlosti naprosto stabilní . Je to jednoduché auto, ale zatím nejspolehlivější,co jsme kdy měly.
Jak BMW zbožňuju, tak toto je strašnej hnus. Jen jsem v tom seděl, nikdy neřídil a ani nevím jak to jede.
Hnus je to hroznej, to je fakt :-) A jestli to se 77kW jede za 10, tak je to dost smutný, protože řekl bych, že takovej Martyn se svojí 335i bude mít spotřebu skoro i podobnou :-)
né-li lepší:o)
Jen ta pořizovačka bude někde jinde no.....
Jo, je tam drobnej rozdíl v tom, že 316 compact seženeš za pár tisícovek a ještě prodejce bude rád, že se toho vraku zbavil, zatímco 335i bude stát 650 litrů a vejš. Ale zase pak po koupi už nebude třeba řešit spotřebu :-)