Navštíveno 1855x

Zdravím,chlapi včera se mi stala nemilá věc.V 1 odpoledne jsem hrál ještě Call of Duty Black Ops,pak jsme jeli nakoupit,přijedem,pustim PC a hle-nejde zvuk.
Chci pustit třeba mp3-Winamp se tváří jako když přemýšlí,Media Player Classic normálně běží,ale je to němý.
Media player normální píše že se vyskytla chyba,a nechce hrát vůbec.
No našel jsem pár virů-Trojan a ještě nějakej.Ale pořád nefunguje.No takhle mezi svátkama mě to se.e.Zkoušel jsem přeinstalovat ovladače na zvukovku,nic.
Zvukovka je integrovaná klasika ten Realtek neo jak se to jmenuje.
Už fakt nevim,dík za případné rady.PS:myslíte že by byla zvukovka v háji?
PC mam +-3 měsíce,takže v záruce.
Je to Windows 7 Home premium(origo).
Tak to jsem zvědav...
Jo a zvuk je takto:z graf karty(GeForce GT240) přes HDMI do receivru.Receivrem to nebude,zkoušel jsem přehazovat kabely,vstupy,nic.A navíc to píše i v tom media playeru že se vyskytla chyba...
A víš co? Buď rád, stejně nemáš bedny za půl mega, takže si jen kazíš uši, bolí z toho hlava a stejně se to nedá poslouchat...
Sice to nejspis nepomuze, ale zkus obnovit system treba 3 dni zpet. A koukni se do spravce zarizeni zda se ti tam envyskytlo neco novyho
axetom:obovit jsem zkoušel-restartuje se pc,a při zapnutí mi napíše že se vyskytla chyba a obnovení neylo dokončeno nebo tak njak...
A ve správcích je že zařízení pracuje správně,tak už nevím..
walish:jo to maš pravdu,za pul mega fakt nejsou,ale Zdeny promine když jsou ty svátky:-)
Úplně to odeber,odstraň ovladače a nainstaluj to znova. Mělo by to pomoct

24.12.2010, 19:59 |
AR takze zvuk ti de digital? co takhle zkusit jestli ten zvuk jde do analog vystupu? Resp neprepnul se ti vystup na analog. Dej si spravce zvuku a tam uvids ktery vystup je jako vychozi.
walish:odebíral jsem+znovu instaloval.Odinstaloval,restartoval,a hned po naběhnutí hlásilo že ovladače byly nainstalovány-takže si je to nainstalovalo samo.Z CD od základní desky.
AR:to jsem nekoukal,ale stejně to nemám jak vyzkoušet,nemám žádný repráčky,ani kabely na propojení z toho analogu,ale zkusim to omrknout,dík za tip.
Opraveno!Nechapu jak.Jde mi HDMI z PC z graf karty do receivru,dále HDMI ze satelitu do receivru.Kabely jsem přepojoval,ovladače přeinstalovával,bez výsledku.
Teď jednoduše mam puštěný MP3 -nehraje-vypnu TV(PC mam napojeny přes receiver do TV)a hraje vše normálně.No nevim jestli jsem to napsal srozumitelně,každopádně jsem z toho vedle...
Prostě jak se TV vypla,zvuk začal fungovat...
Mně v COD Black Ops nejde zvuk od začátku. Jinak normálně zvuk funguje, ale spustím COD a ještě v úvodním videu OK a jakmile začne hra, tak je bez zvuku. Všechny ovladače v PC mám nové včetně Biosu. Narazil jsem na to i v diskusích ale řešení jsem nenašel. Těšil jsem se na hraní o svátcích a nic. Naštěstí mám alespoň ještě Bioshock :-) Kdyby někdo věděl co s tím COD, budu rád. Díky.
hifimaniak:hele mrkni na nastavení zvuku ve hře,ja tam taky nastavoval,je tam typ reproduktoru,snad datovej tok,atd.Polad to a uvidíš.