Navštíveno 6420x

Kamarád mi nahrát na ext. HDD nějaké filmy a většinu má asik přímo v DVD formátu... po otevření adresáře tam je mraky souborů vob, ifo, bup... v čem tohle přehrát?? Když to dám do powerDVD tak bych musel pořád přepínat další části, WMP to neumí... není nějaký program kde hodím jen adresář a on už mi otevře celé DVD jako v přehrávači??
AVS player velmi sikovny :)

04.01.2011, 17:38 |
hawai celý dvd soubory sice nepouštim, ale KMplayer mi vždycky přehrál všechno co jsem potřeboval. zkus ten. jinak si taky hodně lidí chválí VLCplayer

04.01.2011, 17:44 |
DaveF Power DVD a i jiné DVD přehrávače umí přehrát DVD z adresáře na disku.
Jinak např. Media Player Classic a i jiné přehrávače.
Jinak celé DVD se spustí souborem VIDEO_TS.IFO
AVS není zas tak šikovný taky to neumí :-)
DaveF díky... to videots.ifo mi to sice nespustí.. powerDVD ho neumí spustit a win media player je tak na ho*no že to svět neviděl... tak než člověk přijde na to jak najít v PC soubor, který chce spustit tak se dřív rozední... nakonec jsem v powerDVD otevřel všechny vob soubory a ono to postupně přehrává... prostě jako klasické DVD to otevřít neumím :-) aby mi na začátku vyskočilo menu atd... jo a to mě přivádí, že si nemůžu vybrat titulky!!! to je konec :-)
AVS DVD Player je sikovny a pusti to, pak uz je spis problem mezi klavesnici a zidly.
Primo v tom prehravaci je: "Open DVD from folder" takze to opravdu umi :)
za mě VLC , zatím to přehrálo všecko , co sem potřeboval
Jinak to VLC jak tu zaznelo je asi jeden z nejlepsich vubec, prehaje snad vsechno, neni narocnej na kodeky a je free :)
Co vic si prat? :)
já myslím, že to bude opravdu někde mezi klávesnicí a židlí :-)) nějaký způsobem se mi to podařilo přes PowerDVD takže už se dívám... :-)
KM Player jako všechny jiné druhy videa...
EDIT: 04.01.2011, 19:14
zidlY :D ted kdyz to vidim, ja jsem takovy ko**t :D :D
hanba me fackuje :)