Navštíveno 24167x

Trávím nedělní den v domácím klidu a tak bych skouknul nějaký top gear. Mám už stažené a skouknuté všechny speciály. Tak bych se chtěl zeptat na doporučení nějakých zajímavých dílů co bych si mohl stáhnout. Je jich taková hromada celkem že fakt nevím. Velkou spoustu sem toho totiž neviděl. A zase stahovat celý serie se mi taky nechce. Tak případně nějaké doporučení a číslo pod kterým to na uloz.to najdu by se hodilo :)) díky moc
jo a zajímal by mě ten díl kde odhalili stiga :D jestli nekdo ví?

09.01.2011, 11:07 |
JoPi Mě hodně bavila 12 série , ta byla vydařená celá a s tím Stigem si myslím jako většina fanoušků Top Gearu že to byla blamáž, spíš to byla reklama pro Schumiho a celej Top Gear.
dobře díky přizpůsobím dotaz tvému linku. Dejme tomu že bych se koukl na první díl druhé řady. Je to na uloz.to oznacene jako 1x02? druhý díl 2x02 atd.?

09.01.2011, 11:09 |
JoPi A s tím Stigem to podle wiki byla 13 série 1 díl.

09.01.2011, 11:11 |
JoPi Řazení je vždy prvně série a pak díl takže 02x01

09.01.2011, 11:12 |
P.E.T.R | Upraveno: 2011-01-09 11:13:11
Nejlepší díl, co sem viděl je 15x04 - vyrábí si tam karavany, pak 15x01, celkově 15. série je moc povedená, včera sem koukal na první díl ze 16. série a ten je taky super, jedou z Iráku do Betléma:-D
supr diky moc du stahovat :)) jinak googl teda kecá :D

Taky tedkon kokukám na 15. sérii a u toho prvního dílu s Robinem jsem brečel smíchy.. jinak o tom kdo je (byl) v předchozích několika sériiích skutečnej stig se píše v posledním nebo předposledním vydání časopisu Top Gear, četl jsem ho u bratrance.. ale už si nevzpomínám na jméno. Ten díl se Schumim byla samozřejmě sranda..

09.01.2011, 11:38 |
koren klidne jed po seriich, neb to za to stoji
zo stigom je to fenomen vzdy a stale. oficialne je v zmluve uvedene, ze kazdy kto robi stiga to musi drzat v tajnosti. a samozrejme stigov je vzdy niekolko. nerobi to len jeden clovek. stiga napriklad v minulosti robil colin mcrae, zopar nascarovych jazdcov z usa, schumi, atd atd. pamatam si jednu cast ked robil stiga nejaky cernoch, tiez jazdec nascar a po tom co sa niekde v interview pre nejaky casak prekecol ze on je stig, bol toho plny internet, musel platit obrovsku pokutu BBC a nakoniec ho v niektorej casti utopili v mori a ihned prisiel novy stig....

09.01.2011, 13:05 |
koren jasisoft: to byl "black stig", tedy v cerny kombosce. skoncil skokem v jaguaru z letadlovky. od ty doby je novy stig v bile kombosce

09.01.2011, 13:19 |
Sau | Upraveno: 2011-01-09 13:25:42
jasisoft : Muhehe, tak jestli je Perry McCarthy "nejaky cernoch", sním asi svůj HDD s všemi díly Top Gearu :o)
Jinak bych osobně doporučil závody, tj třeba 1.díl 4 řady, 8.díl 5 řady, 6.díl 6 řady, 3.díl a 5.díl 7 řady, 3.díl 9 řady, 1.díl 10 řady, 4.díl 11 řady, 1.díl 13 řady, 1.díl 14 řady.

09.01.2011, 13:28 |
jasisoft | Upraveno: 2011-01-09 13:30:27
Sau: sorry, bolo to uz nejaku dobu spat a nemozem si pamatat vsetko. tak opravujem, nebol to cernoch..... ale tak v ostatnom si myslim, ze mam pravdu. ak nie tak ma opravte...btw taktiez mam vsetky diely a bonusy topgear, plus vsetko od clarksona....ak budes na nejakom zraze vezmi hdd a mozme pokopirovat co to....
koren: pamatam si ze v jednej casti black stig vylezie z mora a jazdi potom na nejakom aute... a taktiez v topgeari uz bol aj zeleny stig, ruzovy stig atd atd....
ale to uz je zbytocne OT....

09.01.2011, 13:30 |
Bladzej | Upraveno: 2011-01-09 13:34:18
Stig má "bratrance" v Africe :) Africký speciál, což si viděl.
Edit: Jinak Stig nesmí ani pípnout právě kvůli tajnosti, jak píše jasisoft. V díle kde sestavovali tušim Kaipan, tak na konci pořadu zastavili fízli Stiga a nevědeli co snim.
Dobrejch dílů je dost, ale jména si nepamatuju. Mrtvej smíchy jsem byl tušim 13x02. Upravili auta jak mladý kluci :)

09.01.2011, 13:36 |
hawai

09.01.2011, 13:37 |
jasisoft | Upraveno: 2011-01-09 13:39:32
teraz som si spomenul, genialne diely boli napriklad s9e05 - tractor challenge, pripadne s14e01,02 - electric car...
ale plati ze vsetky diely su vyborne....na kzadom sa najde nieco dobre. a osobne odporucam anglicke znenie pokial trochu zvladas anglictinu, ten dabing tomu dost ublizuje....
no mě jen poslední dobou dost nudí jak si stále dokola kupujou plečky co sotva dovedou nastartovat a pak si navzájem dělají samé nachvály.. už je to dost ohrané a začíná mě to nudit
řada 10, díl 5 - Závod v Londýně - auto, kolo, MHD :-D no nemá chybu!

09.01.2011, 18:44 |
KFL | Upraveno: 2011-01-09 18:51:27
Sosni si všechny velký závody:
UK -> Monte Carlo s AM DB9 (S4E01)
UK -> Oslo s MB SLR (S5, nevím díl - mrkni na wiki výše)
UK -> Verbier s F612 Scaglietti
Italy -> UK s Veyronem
A pak doplňkový, jako:
3x supercar z UK do Francie
3x supercar a hledání nejlepší silnice
3x supercar v Rumunsku
Top Gear z roku 1949 (vlak, motorka, auto z Londýna do (myslim) Birminghamu), velmi, velmi povedená záležitost (S13E01 myslim)
Jinak speciály jsou jasný (tam vede asi Vietnam), elektrický vozítko mě úplně zabilo. Výbornej je díl, kde vyrábí reklamu na VW Scirocco (myslím že konec 12. nebo 13. série). Vlastně všechny od 4. série jsou dobrý :).
Poslední Stig byl Ben Collins. Skončil v poslední sérii po dílu s Cruisem a Diazovou. Vydal autobiografickou knihu, kterou BBC chtěla zakázat kvůli utajení Stiga, ale nakonec vyšla. Četl jsem, je celkem dobrá a zajímavá, i když zase tak moc informací v ní není.
Současný "emergency Stig" je Tiff Needell. Nejspíš do chvíle, než přijde ten z Betléma :D.
Jinak jasně, mise s low-cost autama jsou už trochu obehraný, ale pořád vtipný. Stejně ale nic nemá na starýho Jagouše, Mitsu a BMW 635, ta byla první a u ní jsem chcal smíchy celou dobu.
koho přestane bavit TopGear, tak doporučuju Best Motoring od žluťáků ;-)
Nekoukal ted nekdo jak si koupili alfu romeo GTV tusim a jezdili a zavodili sebou nekde na okruhu? Bylo to ted v patek a me to uteklo,prisel sem o hodne? Nemel by nekdo ten dil nekde u sebe? :-)
taky bych se rád kuknul, ale poraďte, je to někde online nebo se to dá stáhnout někde? (ulozto?)
Ohledne Stiga a Schumiho, tam slo o to, ze k otestovani Ferrari FXX nikoho jineho nepustili, nez Schumiho - konkretne tohle auto nesmi ridit nikdo jiny nez majitel vozu a jedno vlastni i Schumi, takze proto z nej v tomto dile udelali Stiga. V jinych dilech to je samozrejme nekdo jiny.
u alf si o nic nepřišel ... GTV byla vylepšená sýrem v motoru... Spider nedojel a byl totálně zničenej tuningovou úpravou.. a pak se jeli projekt na velkej sraz Alfic kam spider skoro nedojel a tahali se na laně..
" Stejně ale nic nemá na starýho Jagouše, Mitsu a BMW 635, ta byla první a u ní jsem chcal smíchy celou dobu."
Jsem asi slepej, ale tenhle dil nemuzu najit ani na wiki. Navede me nekdo na spravnou cestu?

10.01.2011, 15:00 |
KFL kozlu> S6E02 (a nebyla první, sorry, první byly challenge s Porschákama, ale i tak je dobrá :)
Tiff je/byl imho nej :-)
[ Link ] funny bylo, kdyz testoval naprosto nevzrušeným hlasem P911T a poslal ji přes horizont skokem do slajdu 4 kol, nenuceně prolítnul a celou dobu mluvil na kameru, zatímco se zadek halil do dýmu z pneu...
v kontrastu s tím na okruhu s McF1 vypadal, jak když dostal nástroj zkázy a jde vyčistit UK od nácků s úsměvem na rtech :-)